Translate

kävijäpiikki

Kelatkaa mitä pompotusta

 No niin. Mä jo luulin että kuntoutusraha olisi oikeasti hyvä summa niinku reilu tonni tai jotain parilta kuukaudelta. Eipä. Jos ne laskee mun täysistä eläketuloista 10% ja se jaetaan 25 osaan ja siitä otetaan verot pois 40% ja omavastuuta on puolet päivistä, niin se tekee ilmaista työtä johon mulla menee matkakustannukset, kaikki omat resurssit ja saan ehkä sen lounaan. Aika nopeasti laski 8%:iin siitä mitä luulin saavani rahaa. 90 eurolla muka tehdä töitä pari kuukautta. Hyvä että peruivat tämän rahan maksamisen nyt jo, etten mitään turhaa odota.

#kuntoutus #päätös

#mielen
Tuhat ja yksi tapaa olla luova käymättä järkeen, kun on tylsää


 Jos miljardit ihmiset pystyy elää tupakoimatta, niin enköhän minäkin. Se on identiteettikysymys: että oletko tupakoitsija ja sitten on kysymys vain siitä miten pahoja tapojaan toteuttaa. Pisin aika tupakoimatta oli toissajouluna 10 päivää, ja sitten iski päänsärky. Nyt olen aseistautunut muutamalla nikotiinilaastarilla jos tässä tulee jotain vastaavaa. Eilen siis ollut ilman savukkeita, ei mulla mitään sovellusta ole seuraamaan asiaa. Saisi näkyä lompakossa joskus. Pitäisi kyllä hakea maanantaiksi lääkkeitä ja viedä postiin postit. Eikä saisi syödä kaikkea kaapista. Kotona on niin kiva olla? Unissani mietin nerokkaita asioita englanniksi. Herään ja muistan vain, miten viisas olen.

Söin eilen bbq sipsejä, brie juuston voileipäkeksien päällä, ja varmaan muutakin lihottavia rasvaisia tai sokerisia, jutskia, koska paino oli +300g. En kyllä mitään lämmintä ruokaa taaskaan saanut aikaiseksi.

Melko varma, että tupakointi lisää hikoilua. Mutta niin myöskin kävely lisää patteja kun on hs. Mulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia patteja kun en ole missään kävellytkään. Ensin, lääkkeet huonontaa mun liikkuvuutta siten että kaikki venyttelyt ym aasinsillat sattuu, ja nyt tämä rajoittaa liikkumista. Ilmeisesti pitäisi olla vain pistoksissa ja puutunut koko ajan, kankea tai vuotaa kallisarvoisia nesteitä rauhasista.

Mulle tulee välillä vanhat muistot jo mieleen enkä ole kuin vasta 33-vuotias. Mietin sitä kun mun puhelimeen soitti ei-numeroa jostain Amerikoista ja ne kysyi olenko käynyt high schoolin ja tarjosi green cardia, mutta asuin isovanhemmilla ja en oikein pystynyt puhumaan mitään enkkua siihen, kun humisi vaikkapa autossa liikaa ikkunat auki. Enkä mä edes päässyt läpi lukiota loppuviimein kun äidinkieli on niin hatara. En lue päivälehtiä, sanomia yms. En tiedä pakinoista, asiatyylistä tai mistään tekstuaalista hajua. Et sä voi analysoida ja olla luova samaan aikaan.

Mun pitäisi tehdä pari puhelua, kun siirsin juttelua läheisille sen nukkumattomuuden takia - mutta ei mua tavallaan mikään estä soittamasta. En edes kyllä itsekseen puhu, mutta ei mulle tuota ongelmaa puhetta luoda. *siirtyy luomaan tekoäly taidejuttuja*


//
Just because you grasp the concept of how an AI art generator works, doesn't mean it will end up anywhere or that yourself will even like it
https://creator.nightcafe.studio/create
https://neuralblender.com/create-art
Missä merenneidot nukkuu?

Hellurei ja hellät tunteet

 Menin eilen ajoissa nukkumaan, kun en ollut edellisenä yönä nukkunut ollenkaan. Silmärypyt silmien alla alkaa pikkuhiljaa todistaa. Pitäisi kai juoda enemmän myös nesteitä. Heräsin aamulla kivasta unesta. Toisaalta se oli dystopinen, kun tuli varoitus että auringonsäteet on liian voimakkaita, peittäkää juomavedet. Oltiin jossain leirin tapaisella töissä tai opiskelemassa. Mun yksi opettaja oli siinä unessa ja oltiin niin lähellä, että huulet melkein koski mutta se ei ollut suudelma. Tuli ehkä vähän ikävä. Siitä oli kuitenkin kiva herätä. 

Odotan että tulisi kotiinkuljetus ruokaa melkein sadalla eurolla. Mulle ei jäänyt juurikaan mitään käyttöön. Silti mulla olisi bussilippua voimassa vielä tänään kuukausilippua, jota en ole käyttänyt nimeksikään- voisin käydä vaikka hakea uuden silmämeikkikynän, kun se tippui eilen parvekkeelta alas. Ei sitä kukaan ole palauttamassakaan, ja miten hygieeninen se sitten enää olisi. Vaikka olisi mulla teroitin sitä kynää varten.

Laitoin tuota retinolia silmien alle kosteutusvoiteen kera. Pitäisi viedä myös posteja laatikkoon. Kirjoitin muutaman postcrossing kortin, ja yksi teeswappi on kasassa. Katsoin Obi-Wan Kenobi sarjaa pari jaksoa. Discovery of Witches kolmas tuotantokausi myös katsonut monta jaksoa. LotR:Rise to War pelissä ne on pikkuhiljaa ottanut mun maat ja hyökkää mut kohta pois puolustamasta. Tällä kaudella on liikaa haltioita. Mä otin Arnorin eli olisin kai jokin numeanor ihminen. En niin tiedä. Jos olisin aloittanut aiemmin pelin, olisin kyllä haltioissa myös. Keskimäärin pelannut kolme tuntia päivässä sitä.

Alkaa olla nälkä. Söin eilen penne pastaa ja yrttitomaattikastiketta. Muroja, poppareita, yhden maapähkinävoi& hillo voileivän. Mulla menee vanhaksi pian ruokaa, mutta kun en viitsi tehdä ja en tiedä mitä tarjoiluehdotusta sitä keksisi niille, jos tekisi. Toivottavasti tuosta ruokatilauksesta mahtuu pakastimeen ne kaikki mitkä sinne kuuluu. Ja että riittäisi pariksi viikoksi. Kyllä mä vähäänkin olen tottunut, se ei vaan laihduta. Jojoilua sinne tänne. Voisipa vain syödä omenan päivässä, mutta ei mulle kelpaa.

Klo 13-16 mahdollisesti tulossa se kotiinkuljetus. Tässä tappaa aikaansa. Voisin kyllä käydä kaupalla, poltin viimeisen savukkeen just. Huonosti olen rahojani vartioinut viime aikoina. Eipä tuosta kelan tuista jää mitään. Kirjoittaako Kelan tuet isolla vai pienellä, siinäpä pulma.

Löysin kivan sinapinkeltaisen neuleen lattialta kerrospukeutumiseksi. Ja laitoin sortsit. Hiukset on kiinni. Siedän paremmin pituutta ja paksuutta. Onneksi ei ole otsatukkaa, menisi silmille koko ajan. En ole putsannut kynsilakkaa pois kynsistä, tai laittanut uutta. Varmaan melko sottuinen vaikutelma. Mainitsinko jo silmänalusrypyt? Pitäisi kai olla menossa jo ja vesiryyppy huulilla. 

Kiva jutella voisitteko jo päästää läpi että olen ihminen✅

 Sain vähän viiden jälkeen ekan viestin crypto.comista. Kaksi tuntia jälkeenpäin joudun edelleen todistelemaan itseäni. Piirtämään paperille päivämäärän, vuoden, nimeni ja jonkin kertakäyttöisen koodin sen jälkeen kun kerroin puhelinnumerosta ja henkkareista jotain DIGITTEJÄ.

Ostin DOGECOINIA 3,4 eurolla. Nyt on vaikea todistaa että googlemail ja gmail on täysin sama sähköpostiosoite ja joudun ettii kaikki mahdolliset koodit tässä 🆔papereista että minä olen minä... Tiliin muutoksia, muka. Muutun vain entistä väsyneemmäksi. 

https://platinum.crypto.com/r/maa5xaczfc

Halusin vain tehdä NFT taideteoksia.  *****:n kryptot

This ridiculous face

 Had a deju attack in the shower. My stomach turned upside down. Perhaps it was the mirror image of myself in the bathroom mirror. Anyway, felt a bit sick. Just had to get out of there. Find a towel. Go to the balcony to dry myself off and feel warm in the morning sun. I felt shitty last night, but only drank water and went to sleep.

Paid my rent this morning. I got two postcards yesterday. Ordered more stamps, paid a debt. They haven't acknowledged my extra payments at all so I lost almost 100 eur there to Lowell.

History haunts me. It is best to just think alone, sleep alone, best company that way. Even if I get deja vu's and my stomach lurches.

My fridge is empty again. I should go get food. Although I kind of want to sleep through it all. I have to get medicine for next Monday. There are no pressing matters that I have to do first. Just close my eyes for just a bit...