Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kuulkaas tätä natsimeininkiä

 Soitin mun vuokranantajalle tästä lapusta, jonka olin saanut nimettömästi valituksena. Ei tarvitse kuulemma reagoida. Muistatteko sen vitsin, jossa naapuri tulee oven taakse ja käskee heittää toisenkin kengän lattialle, koska ei muuten saa unta? Koska mies oli muistanut kesken toisen kengän riisumista, että siitähän, lähtee se ääni, ja sitten oli hiipparoinut lopun aikaa... 

Sama tässä, jos et käy parvekkeella tupakalla, niin sitten tuo natsinaapuri saa sen levähdyshetken koo'ta ajatuksensa kasaan ja laittaa sen lapun sulle. Ei voi olla kovin lainvoimaista, jos ei edes nimeään pistä lappuun.

Kyllä naapureilla on itsellä enemmän niitä ongelmia, kuin mitä itse aiheutat. Rasittava ja kova? En mä todellakaan "ränkytä" parvekkeen ovea. Sitä on kerran käynyt huoltoyhtiöhtiöstä joku tyyppi varmaan katsomassakin? Irtosikohan multa kahva käteen? Mutisi jotain uuden oven hankkimisesta sitten kun on tarve, mutta on tuo ovi parempi, kuin se edellinen tuhatkertaisesti missä oli vain kuin ulkovessan lukko, ja siitä sitten talvisinkin veti kylmää.

Mutta jätin nyt sitten kiinteistöpalveluihin tämän työn alle. Mitä ne voi tehdä? Laittaa saranoihin, yms koliseviin/natiseviin osiin jotain rasvaa?

Yyh.. mulla on törkeä nälkä just nyt, kun herättyään joutuu heti tällaista valitusta vastaanottaa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King