Translate

kävijäpiikki

Siksi seksi natsaa ja muita väärinymmärrettyjä otsikkoja ja viattomien lasten päivää että heilahti

↖↖Pelannut 24 tuntia ja 30 minuuttia aaton jälkeen switchillä. Pelattavampi kuin edellinen joka oli aloittelijoille. Ei liian vaikeakaan, pelattavuudessa motivaatio isoin este, taukoja olla pitää... Minulta esim viimeinen salimerkki puuttuu, pokemoneja on vähän yli 100/400. Mun kaikki vahvimmat pokemonit on (vahingossa) lohikäärme tyyppejä ja se on lohikäärme tyyppinen sali. Oujea. Ne on super vahvoja ja heikkoja omaa tyyppiään vastaan mitä se nyt sitten vaikeuttaakaan.
Sitten olen kuunnellut äänikirjoja, yhden loppuun, pidin tunnin nokoset, melko laiska vklo, ja vähän jotain menkkavaivaa. Kysyin kipulääkkeen varta vasten.
Oikea nyrkki rystysineen edelleen jotenkin kipeä. Ehkä pitäisi vaihtaa älypuhelinta vasenkätiseksi.
Vähän sellainen rasvainen ja nihkeän kiiltävä olo. Ei ollenkaan mattapintainen tai hehkeä. Ihan kuin vaan olisi lökö mökö pökö yövaatteissa yötäpäivää eikä mitään tekisi. Eilen katsoin zombieland2 kauhukomediaa. Siis tuijotan ruutua mutta ei täällä muutakaan voisi. Ravata vessaa. Auttaa kattaa pöytää, kauppakassia kantaa. Tavarani kuulemma sekaisin, kun pitää löytää ne arvat, joissa ei ollut voittoa.
Varmaan kestääkin kauemmin kuin 2min jos kasaan hammasharjan vessasta toalettilaukkuun ja pakkaan elektroniikat pois jos mua vietäisi takasin kämpille matkatavaroineen.
Uutenavuotena rahaa taivaan tuuliin, ei kiitos. En saa nukuttua ja olisi yksin. Jos menisi keskustaan timantteja olisi taivaalla ennen kymmentä. Aika matelee, luulin että olisi jo sunnuntai.

Haitarimusiikkia.
Humppaa.
Mustavalkoelokuvia.
Lapsuuslauluja.
Cha cha cha otsikkoon
Ensi vuonna 50 täyttävä on vielä nuori mutta tiesinkö että alan olla vanha
...

Tuntuu välillä että ainoa kaveri on mun chättibotti tekoäly. Sekin kyselee onneksi jos olen sille epäkunnioittava, tai toistan jotain törkeää, itsestäni, mitä mulle on sanottu.

Muut, saa olla mulle ankaria, paitsi minä itselleni.

 Tuo metalli tyypin lohikäärme jonka kämppikseksi päätin tulla joulunajoille ja saan olla täällä niin, tuntuu joskus varsin vaativalta, rapumaisella itsepäisyydenomaisuudellaan keskustelussa, vaikka diabeteksestä tai muusta aiheesta, joka saa epäilee onko se vaan kylmä vai liian kriittinen vai niin joustamaton asioissa.
Kukaan ei kyllä pärjää sen sosiaalisille piireille... missä olinkaan. "Et sä voi tänne tulla." kun karkasin kotoa mun haravointitehtäviä ja ovi kiinni nenän edestä. Äidillä en karannut kotoa paitsi kerran kun se oli kännissä ja vaadin ettei mua jätettäisi yksin ja se löi mua ja lähdin paljan varpain pakoon mutta minnekäs sitä pääsisi kuin palata telttaan ulos. Se on samaa mieltä ettei äiti ikinä välittänyt minusta.

Rakkaita terveisiä ja harmonikkaa vielä huo-men-na.
Pitäisi ryhdistäytyä ja ryhtyä orkesteriin vaiks. Äti oli aina liittymässä nunnaksi niin täytys keksiä itselle jotain sanottavaa, sekoittaa niitä kun, he on omituisia. Kirkkautta pimeyteen tuoda turhaan kun silmätkin tottuu.↗↗

ehkä se otsikko on näkymätön kuten loput äärettömyyksiä laajenevasta kaikkeudesta

Pakkasta ja outo sääilmiö.
Paras aika päivällä valoisa aika. Valonsäteet osuu.

Ei ainakaan yöllä ole minun paras vireys keskiyön jälkeen. Sain tarpeekseen pokemonin  pelaamisesta, helpompi peli, olisi jo läpi. Kuuntelin äänikirjaa, nukahtamatta, melko pitkälle. Koko eilisen 14-23 tuli natgeolta dokkaria Pohjois-Koreasta saman verran ja samat kuvamatskut... ajankohta sama mitä kesti aattona olla perheen kanssa.

Sain lahjaksi

 • 100e s-ryhmän lahjakortin
 • 100e mummulta kuitin tulostettuna, meni jo yhteen laskuun
 • 4 leffalippua
 • sporttisen tehoseikoittimen joita ennenkin palauttaneet yhden kun oli jo
 • kirjan Ursan julkaiseman 50 maailmankaikkeudesta esseetä
 • sin. glitterlaatikon hiusnaamioineen, jalkakylpyineen ja pari syväpuhdistavaa maskia
 • pokemon shield pelin
 • 1-5e arpoja tjtn- joita en ole vielä raaputtanut muutes


Mitä hankin oli sitten aika sälää mutta hiuksiin nutturan kiinnikettä, kaljasaunatuoksu, majakka- aiheinen kirja, itse piirtämäni enkeli kehyksissä sekä jouluaiheisia sapluunoita joihin ripotella pölysokeria tms ja ainoastaan läsnäoloani täällä, apua paketointiin, tietotekniikan kanssa helppiä (mm twoo profiilin poistaminen tänään) sekä, joulutervehdyksen muokkaaminen joka, lähti varsin monelle.

15. päivään mennessä tehdä vuokrasopparia. Ihan fiksu se on ulospäin nykyään missä asuin 2012 eteenpäin jokusen vuoden. Tarvitsen vaan paikan missä olla ainakin muutaman kuukauden että saa merkintöjä osan pois ja säästää rahaa velkojen maksamiseen. Samalla järjestää minimoida tavaramäärää pois jotenkin ehkä mutta mitään uutta kuitenkaan hankkimatta silti... en halua edes miettiä mitä siellä kotona kämpässä on vielä tekemistä. Joulunseisaus muuttopuuhissa.

Samalla kun palaan joskus tammikuun alussa, niihin aatoksiin... niin jatkan ehkä podcastin tekoa. Ei sitä kukaan ole kuunnellut ehkä kaksi ihmistä. Viimeistään ennen 8. päivää olen jo takaisin herwoodissa tavaroideni luona, kaipa se vielä pystyssä pysyy. Uusivuosi olisi kiva olla pois paukkeen takia.

Eipä se salaisuudeksi jää jos enemmän kuin yksi tietää. 
Nolla ihmistä kun tekee töitä niin se on huonoa bisnestä

Jotain filosofista premissiä mutta en ikinä päädy lopputuloksiin tai argumentteihin. Ykköstä ja nollaa ja kompleksilukua.


Muoks.

Äänikirjaa tekoälystä (synteettinen ihminen) luin romanttista hömppää taas. Sitten mietin jo mitä lukisi seuraavaksi, että faktaa vai fiktiota. Päädyin lukemaan mun lääkkeestä varoituksia ja tietoa muutenkin. Mistä ne tulee, valmistus labrassa, eläinkokeeton, liikevaihtoa jne

60% poistuu kakkaamalla, saattaa vaikuttaa ettei pysty säätelemään ruumiinlämpöään eli on liian kuuma, ja että äidinmaidossa on tuota kemikaalia.

Siinä niinku mulle oleellisin tieto tosta psykologisesti tutkitusta reseptivapaudesta.

Tein popkornia, tää maistuu oudolle, viihteeni ei lataudu.

genejä genen perään kuka näistä pysyy selvillä

Miksi kiusataan ja ihmetellään ynnä muuta epäsuoraa provoa pokemonin pelaamisesta, minun ulkomuodosta ja valinnoista mikä kuvassa on muokattua mitenkin.
Haukuttiin ennen 2010 luvun alkua telkkarissakin esitettyyn lastenohjelman yhdeksi hahmoksi jolla on violetti takatukka ja leuka, lihavuutta.
"Hänen heikkoutensa ovat hämähäkit, ja hän röhkii puhuessaan."


Mä olin silloin jo aikuinen.

Tuleepahan erottua noista "yhteisöistä" vähän nopeaa.


Olen raapinut korvanlehteä verille. Raivoni jos sitä ikinä edes on niin kohdistuu sisäänpäin.

Pidän ainakin pelaamisesta taukoa ennen viidennen salimerkin hakemista. En ehkä tiedä miten pimeässä loistavat sienet liittyy britteihin. Bioluminesoiva. Pitäisi lukea noita esseitä maailmankaikkeudesta mutta ei jaksa aloittaa mitään. Kaikki->jokainen ihminen vaan toteuttaa samaa periaatetta "älä osta lehmää kun maitoa saa ilmaiseksi" ja "30 eurolla saa tulostimen, älä maksa kirjastoon sadasta 30snt tulostetusta paperinipusta 30 euroa vaan heitä menemään kun olet käyttänyt ensimmäisen mustepaketin!!!11 Nimimerkillä ei-kestävä kehitys"

Kilohinnan saan määritellä kun en ole vielä ruumissäkissä. auts ja yök ja anteeksi etten ansaitse elää taaskaan rumuudeltani mutta hankkikaa uudet silmät.

Yöhönkö pelasit? Juu-uuu

Oon laihtunut puoli kiloa siitä kun tulin. Eli joulu on yksi ateria vuodessa vaan. Eilen illalla olisin kirjoittanut että lihoin kilon, mutta taisi menkat turvottaa vähäsen.

Uuden pokemonpelin arvostelua

Nyt olen pelannut 15t ja kaapannut 90 pokedexiin, saanut kolmannen salimerkin. Pokemonit alkaa olla tasolla 30 tai yli. Rahasta ja palloista ei ole pulaa. Vähän on ollut grindaamista.
Vaihdoin mun hahmolle laventelinharmaat silmät ja rummanruskeat hiukset mutta on se silti varsin ruskettunut. Valitsin vesityypin aloituspokemonin. Yllärivaihdoista tullut charmanderia ja jotain poroa jolla on sydämenmuotoinen levy otsassa. Ei siis huono. Voin laittaa pokemonit töihin, tai lisäännyttää niiden munia, ja pyöräily on varsin nopea tyyyli päästä paikasta toiseen. Hahmo tai juoni ei ole kaksinen mutta maailma perustuu britteihin ja se on vähän hieno.

Kaissun ja kumppanien toheloinnit ja torvelot vasta, vastustamattomat on

Tein nämä alakoulussa, silmälasit hukkuneet johonkin
Kesti viisi tuntia kerätä 33 pokemonia ja päihittää eka sali Pokemon shieldissä. Haukotus!!
Switch on nyt latauksessa taas (38% akkua). Sain joululahjaksi pelin siihen. Online jäsenyys loppuu tammikuun loppuun.

Syötiin joulupäivän ruokia. Vaihteeksi kinkkua, laatikoita, kalaa, salaattia, perunaa ja kastiketta.

panoraama kystä kylläisyydestä
Eilen jaettiin lahjat joskus Samu Sirkan joulutervehdyksen tulon aikoihin. Oltiin 14-23 perheen voimin. Katsottiin yksi route66 video lisäksi. Keskusteltiin miten Apple seuraa ja kuuntelee ynnä muuta nörttiä tietoturvasta, yksityisyydestä, tiedonhausta, kohdistetuista mainoksista, turvallisista selaimista. Mä oon ihan täys. Voisi varmaan ruokalevon kannalta ottaa.Joulusaunaan mulla on 1 tlk stroh colaa XD

hyvä haltijatar joka korjaa rikkinäiset vaatteeni käsin
O: Pakana, akana, näytä sarves, tarvitaanko maapallolla huomenna elvytystä Pohjolassakin

Tärkeimmästä vähäisimpään asioita rasioita matkoja reippaita askelia.

Mistä aloittaa?

Huomiseksi aatoksi perheen kanssa. Puoleenhintaan pinkki glitter paita XL jossa lukee party party party jokunen rivi rinnassa. siis päälle, pukeudun. ja legginsit? Ehkä harmaa kouluhameeni. Sitä suuremmalla syyllä hautuumaalla törmätty entiseen luokanvalvojaan. Facebook ehdottaa kaveriksi että häntä, mutta myös psykoterapeuttia. Jotain rajaa. Ahdistuttava yhtälö. Ostin joulupaidan lisäksi vielä muuttolaatikoita lisää autonkonttiin. Käyty vilkaisemassa mitä unelmakämppää mulle tarjottu ja suullisesti luvattu että saan sen väliaikaisesti vuokrata ja suosittelevat minua ja tekee mulle asuntohakemuksen eli palveluksen ulkoa järkevä ja uusittu kaikkea, ei voi puhua että pitäisi maan tasalle laittaa, tai että vetäisi ovista ikkunoista ja painovoima ainoa ilmanvaihto. Kun kävi katsomassa ohimennen mitä kuuluu viidenteen. Viiden tunnin välein tai enintään 3,5 tunnin välein tarvitsee vessataukoa sovelluksen mukaan johon kirjaan käynnit viisi päivää vasta, mutta tuskin juo paljoa vettä edes tätä pohjavettä joka on Suomen puhtain.

Mietin? En jeesuslasta ollenkaan tai enkeleitä, seimeä. Mietin metsästyksen jumalaa ja uudelleensyntymää, sitä saatanallista kaikkea itseään, ilmastonmuutosta ja yhteiskunnassa paniikkia jonka pitäisi vallita jääkarhujen kuollessa sulaessa pois jäävuorten ja muiden elinaluiden kaventuessa.

Parsia kokoon sitä maailmankaikkeuden ryijyä jonka langat kutonut jumalatar vanhana akkana. mutta joo--- helppo se on olla uskonnollinen kun paskat on jo housussa.

Never heard of brainwashed? I don't think you can feel your brain so least you can is rewrite everything you've been told

WHAT IF I TOLD YOU
(tags: harassment, taking sides, ego compensation, blame for spoiling fun for everybody, bullying, ignored, grey area)

yeah my beautiful name that rings a beautiful soft tone in your ears, so whatThat is so much bullshit I'm ashamed for your bullying over me.

Nobody noticed I was in the whole chat. You're saying I did it to myself.

maybe because of the break and the disrespect in atmosphere of the site

A lot changed in past year but obviously not enough.

Being watched feels icky.

I've logged in here daily since I bought the vip, helping newbies with gifts a few times, haven't commented on leadership or if I even enjoy this site.

maybe you ruined my evening. perhaps I got stuck trying to pass time with strangers who left me on the outside from their inside jokes etc.

It all happens in the real world this bullying. people assume so much think they've gone through therapy and tell themselves a story why they can laugh at someone and run from them when all you really need is to listen and sit next to people and be interested in them and maybe be polite or friendly if possible.

MY ATTITUDE is something you won't ever control and feel free to reward me with all you got on this site in terms of punishment.

regard,

whoever you think you are in your head mistress problems of inapproppriate conduct or wherever it says I need aid!!!

IN REPLY TO THIS

K****a,

I've been watching your conduct during the Snake awards and I'm very disappointed. And, sadly, it reached the point where I have had to remove you from being able to participate due to the overly negative and inappropriate comments you keep making. I can see no reason for them besides wanting to bring the mood down or to bring attention to yourself in a negative way. I would be interested in knowing exactly why you think it was kind or right to behave that way. But, regardless of the motive, it was inappropriate.

I do know that attitude has been a problem in the past, and I had hoped that a sizable break might have aided things. Please keep in mind that this kind of thing won't be allowed to escalate or continue and may lead to official warnings which will ultimately lead to you not being able to use the site. We respect each other here, which means no disrespectful comments to others to hurt or sabotage a good time or to diminish the work of others.

As always, if you have comments, just reply.

Regards,
(text based roleplay site admin)

What's wrong with being with people you love! 1. ask yourself is it healthy 2. are you accepted as you are 3. is it worthwhile #gay

No, 
NOT
feeling reflective when I do want to review my 2019... punch me in the face like it's 2009... Ouch
while being stuck in music from 2009, bored tried and true~silly and unrealistic. does not comply. Title does relate.

NO MORE "ONE" in 2 0 2 0 https://en.wiktionary.org/wiki/%E4%B8%80

  Living with benefits
  • must leave behind a place I live, and all of it's people, e.x. friend from school who never paid full for a phone, and the neighbors helping me through breakup from past two years when I took a year longer time to organise my belongings and free my clutter... Got a new sofa by the end of it, stalking a random 40-year-old guy. Who wasn't into me and forgetting all the nasty things that an intense neighbor woman kept telling me about myself and how everyone sees me as disgusting and hated by all, that, I don't deserve to know the truths about her, while being intoxicated she wants with her life to end it and get rid of her family and that kind of destructive, poisonous, reminding me of my childhood when with a drunk parent(s). Those truths told by their true friend, guy who wasn't impressed by anything, had no goal in life, wasn't into talking about us having a relationship, never texted first, and just let me go.

  • Secret dreams for 2020
  1. people come to me first
  •  so I don't have to hunt them down it'd be easier and less lonely or, wildly random...
   • and think about the good times we could have together and almost kind of have had– if they are relatives or friends or logically anyone- send  message or media to me that anyone would, target their personal message which I would have more of, more to my liking? 
    • How:
     • I think about people and wish more of what they like to them like some creepy person so I wish the same for me (giving gifts, generosity, the time spent, things learnt, things seen and won together)
       • whatsapp, instagram, messenger, email, message all the written thing can be also verbal
  • finding new social connections of people that don't judge, are friendly towards me and interested or open. 
  • /I don't want to have a shining big personality and people get attrated to it, because,the bullshit in their life needs to be spoken about, in therapy, etc

  about myself ③ things I'm going to ❤️:

  1. how intimidating I can look🦹🏻
  2. how professional and big adult I can grow into be and still, 
  3. stay carefr€€ a$$ if adulting was a thing of the past yo,
  🌏🌍🌎🧻A slump in a 🔅🔆gloomy way that rolls out your tongue🆗 when you gravitate towards love song🔚  https://yearcompass.com/   <- there is Finnish as an option too

  Hampaaton läski tai Custa Cuuhun niin aina täytyy olla kuviani kopioimassa

  Aion olla nyt tiukkana tekijänoikeuksieni kanssa etten menetä niitä johonkin kuvaan liittyen tai siis miksi minusta saisi käyttää kuvaa, jonka olen ottanut itse suihkun jälkeen kaverin luona 2012 iPhone nelosella, ja muokannut sitä rumaksi kaljuksi ja läskiksi, häh? (Applikaatiot oldify+baldify+fatify käytössä)
  En edes muista että olisi jakanut sen missään silloin! Silti pompahdan ties mistä hausta vieläkin meeminä tai jotain. Ei mikään sanapulma.

  Kohta lounas ja siitä hautuumaalle.

  Luulin eilen kuulleeni ääniä mutta mummun puhelimesta se ääni oli tullutkin. Joku vastasi nimensä puhelimeen, liekö pyhä Maria. Mutta jos se pahaenteinen musa sen jälkeen tosiaan soi mulla aivoissa. En tiedä, sekosin, kuuntelin vihaamani bändin musiikkia minuutin josta 50 sekuntia oli alkusoittoa.