ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

maanantai 9. joulukuuta 2019

sellainen haavoittunut enkeli olo

"Täysi pornomestari joka flirttaa jokaiselle kaksilahkeiselle" esim. kaupassa.

Silti mustasukkainen mun kavereista. Loppua kohden olin narkkari rumuuden ja läskiyden lisäksi. Piti saada etäisyyttä ja soitteli perään. Kerran myönsi että olen aina oikeassa (otin nauhalle) ja tietää että olen hyvä ihminen.

Toki mun ulkonäkö koki rajuja muutoksia hiusten värissä ja pituudessa ja lihoin jotain viisitoista kiloa 2014-2018

Pilaa kenen tahansa välit kun valehtelee puolelleen. Maksoi mulle, euron siellä ja toisen tuolla, kuvitteli että sillä oli jotain oikeutta asua mun kanssa vielä, tarjosi todisteena vuokranantajalta tullutta lappua joka oli osoitettu molemmille. Söin sen lapun kiukuspäissään kolmannen osapuolen katsellessa osallistuessaan huutoon ja mun haukkumiseen ja astutti koiriaan, ja sitten ei maksanut mitään astutusmaksuja eikä antanut koiranpentua, vaan onneksi piilotteli eksältäni sitä. Se koira joka meille tuli oli yhteinen ja hänelle maksettiin astutusmaksutkin jotain 150e.

Tarjosi naapurin siivoja ämmälle kaljaa neljään asti yöllä kun en olisi olemassakaan.
Tosin oli sekin ämmä aika törkeä täällä ollessaan. Ne bitchit sit rakasti tulla meidän tosirakkauden väliin?
Tyhmä kun annoin elää siivellä kun ei maksanut osuuttaan vuokrista joihin pakotti muuttaa kun ei riittänyt aluksi mun 39m2 kahdelle. Mun idea hankkia koira ja koira jäi sille. Kävin kymppiluokan ja amiksen meidän suhteen aikana vahingossa.


  • krokotiilinkyynelet=aika mestari itkupilliksi


temperamenttia riitti, kerran se hajotti ruokaostokset kaupan pihaan tallasi repien kassin mun kädestä. Täysin psykopaatti/sosiopaatti/narsisti tms. Fyysiset sairaudet joihin söi lääkkeitä, ei jaksa edes luetella. Huono näkö, kuulo, herkkä vatsa, verenpaine, kolesteroli, impotenssi. Nykyään ramppaa terveyskeskuksessa kun työvakuutukseen ei mennyt polvitapaturma kun naksuu, mutta kun nähtiin niin olkapäätä valitteli? Vai ottiko se rokotteen?

Pelkäsin että jättää mut kauppaan että joudun menee bussilla kotiin vaikka tultiin yhdessä autolla Prismaan. Tämä pelko kerran toteen... mummo osti autoon jonka maksoin 450e, uudet 400e renkaat, ei laitettu mun nimiin autoa, vaikka "tuli kalliimmaksi" hänen ottaa se auto vakuutuksiin

Väitti että mun tonnin sängyssä oli vikaa. Sen jälkeen nukuttiin hänen ostamassa sängyssä, mulle ei olisi jättänyt sänkyä. Hajotti usein tavaroita kuten jokaisen pyykkikorin, joita oli ainakin viisi. Varasti lähtiessään vaikka mitä mutta hyvä että pääsin eroon!

Lupaili autella ja myydä tontin joka oli puoliksi veljensä kanssa. Maksaa takaisin. Auttaa mua veloissa. Eipä ole mitään tehnyt mun vuoksi vaikka helpotin sen elämää eikä sillä ulosotossa olekaan varmaan enää mitään mun ansiosta.

Ravattiin sossussa kun se eli päivärahalla. Tallessa tiliotteita jossa ei ollut mulle mitään siirretty vuokrarahaa, hiljakseen vaan käteisenä otettu rahaa pois tililtä.
Salailikohan se jotain.
Vaihtoi työpaikkaa kuin paita vaihtaa peppua. Työhullu. Asui vanhempiensa luona nelikymppiseksi. Oli hukkua viinaan, kuulemma pelastin sen elämän. Sekä siihen ettei nukkunut öitä vaan aurasi kolmatta yötä putkeen "samalla silmällä". Jutut aina samat, kertomukset osasi ulkoa kun se vaan puhui yöt grillikatoksella ja mua luultiin mykäksi.

Muutamat kerrat tapeltiin, itkettiin, oli ymmärtäväinen ettei kukaan rakasta mua ja "juuri sen vuoksi" välittikin minusta... heitti mun hiuksiin ja kaikkialle jotain vartalorasvaa purkista. Jos halusin nukkua sohvalla.

Kerran se raiskasi. Läpsin sitä naamaan ja itkin sen alla ja hoin EI:tä. Olin kuulemma sen huora.

Jotenkin sitä vain sulkee itsensä ulkopuolelle kuin vaikkapa avustaja jossain vammaisten seksin harrastamisen aikana.

Alkuajoista:
Kutsu mua kaverinsa mökille aluksi saareen, näytti metsästyskoirista kuvia paskalta kännyltä ja kännissä siellä saaressa jotain sanoin" etten seurustele kenenkään kanssa jos ei voi laittaa facebook statukseen sitä"& idiootti heti ryntäsi tekee tilin jne minä idiootti ehdotin että ostaa sormukset. Ne maksoi jotain 350. Väitti että muhun meni tonni ja olin velkaa hänelle jo suhteen alkuaikoina mutta sitten unohti tämän mun röökeihin ja juustosämpylöihin menneen tonnin? Yhdet silmälasit se auttoi ostaa, mutta ei nekään montaa sataa olleet. Tyyppi ansaitsi silloin paljon ja minä jouduin maksaa 250e kelaan asumistukia. Kun kelan mukaan on puoliso jos asuu yhdessä.

Yhden joulun se oli mun sukulaisten kanssa paitsi silloin kun oli oksennustaudissa. Vihasi kaikkea minne laittaa puku päälle. Vihasi minuakin etten saa hänestä ottaa kuvia jos hän ei pelleile kuvassa. "salakuvaaja" ajoilta ehkä pari kuvaa tallessa. Kerran vappuna ja yhdet häät, laittamassa lamppua kattoon, katsomassa telkkaria, syömässä roskaruokaa.

En edes tunnistaisi ihmistä.

Eka poikaystävä koskaan ja samalla se unelmieni lohikäärme vesimies. Rakkaus on tyhmä, sokea, kuuro ja muutenkin kaikki sua vastaan.

jos näet tätä poliisia niin murise ja hauku koska on se sellainen ruoto