ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Älä tee niin kuin mä teen vaan niin kuin mitä jätän kertomatta

Ruoka ja syöminen on aika tylsää mutta tein sämpylöitä. Kiva tyyppi kävi järjestelemässä mun pahvilaatikoita reilun tunnin? Osa mahtui kaappiin piiloon ja sit se taitteli pari loodaa pois, että niinku mahtuu pienempään tilaan. Selittelin mun roinaa. "eiku se on vaan sitä varten siinä jos..."
Kyseltiin olenko kirjoittanut joulupukille. Ei kehtaisi pyytää rahaa mutku. Maksut laahaa perässä. Ei huolta eikä murhetta ja joululaulut raikaa. Luntakin taitaa olla – en ole tänään käynyt ulkona. Nukahdin sohvalle vaan äänikirjaan elämän synnystä. Löytyi joku tieteen kuvalehtikin jossa selitetään että nukkuminen kutistaa aivoja. Roskat pois. Mitä oleellista jää?
Mulla on satku tilillä ja vuokraan pitäisi olla melkein kolminkertaisesti että sen saisi ajan tasalle. Myyn itteeni muutamalla kympillä mutku ei niitä asiakkaita oo ollenkaan. Joku vissii töissä täälläpäin niin se toisi kebabia lounasseteleillä että pääsee panee mutku ei sellaista jaksa elimistökään mitään rasvaisia kebaba.
Tänään ainakaan ole ollut libidoa. En orgasmoi pelkästä kosketuksesta. Uusi dildo oisi kiva, tän ostanut joskus kymmenen vuotta sitten.. sen heitin menee minkä ostin 18-vuotiaana... mutta jos nyt käyttäisi niitä geishakuulia ensin. Niissä munissa on kiva kun ne helkkäilee sisällä.
Mutta joo ei kaikki kuulosta jouluiselta. Valkeaa unelmaa. Ei mua tarvi rauhoitella siemenillä sisään. Mä oon ihan rauhaisa. Ehkä pitäisi tehdä jotain rakkausloitsua. Huonoja päiviä ei ole.