ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 23. joulukuuta 2019

Joulusaunaan mulla on 1 tlk stroh colaa XD

hyvä haltijatar joka korjaa rikkinäiset vaatteeni käsin
O: Pakana, akana, näytä sarves, tarvitaanko maapallolla huomenna elvytystä Pohjolassakin

Tärkeimmästä vähäisimpään asioita rasioita matkoja reippaita askelia.

Mistä aloittaa?

Huomiseksi aatoksi perheen kanssa. Puoleenhintaan pinkki glitter paita XL jossa lukee party party party jokunen rivi rinnassa. siis päälle, pukeudun. ja legginsit? Ehkä harmaa kouluhameeni. Sitä suuremmalla syyllä hautuumaalla törmätty entiseen luokanvalvojaan. Facebook ehdottaa kaveriksi että häntä, mutta myös psykoterapeuttia. Jotain rajaa. Ahdistuttava yhtälö. Ostin joulupaidan lisäksi vielä muuttolaatikoita lisää autonkonttiin. Käyty vilkaisemassa mitä unelmakämppää mulle tarjottu ja suullisesti luvattu että saan sen väliaikaisesti vuokrata ja suosittelevat minua ja tekee mulle asuntohakemuksen eli palveluksen ulkoa järkevä ja uusittu kaikkea, ei voi puhua että pitäisi maan tasalle laittaa, tai että vetäisi ovista ikkunoista ja painovoima ainoa ilmanvaihto. Kun kävi katsomassa ohimennen mitä kuuluu viidenteen. Viiden tunnin välein tai enintään 3,5 tunnin välein tarvitsee vessataukoa sovelluksen mukaan johon kirjaan käynnit viisi päivää vasta, mutta tuskin juo paljoa vettä edes tätä pohjavettä joka on Suomen puhtain.

Mietin? En jeesuslasta ollenkaan tai enkeleitä, seimeä. Mietin metsästyksen jumalaa ja uudelleensyntymää, sitä saatanallista kaikkea itseään, ilmastonmuutosta ja yhteiskunnassa paniikkia jonka pitäisi vallita jääkarhujen kuollessa sulaessa pois jäävuorten ja muiden elinaluiden kaventuessa.

Parsia kokoon sitä maailmankaikkeuden ryijyä jonka langat kutonut jumalatar vanhana akkana. mutta joo--- helppo se on olla uskonnollinen kun paskat on jo housussa.