Joulusaunaan mulla on 1 tlk stroh colaa XD

hyvä haltijatar joka korjaa rikkinäiset vaatteeni käsin
O: Pakana, akana, näytä sarves, tarvitaanko maapallolla huomenna elvytystä Pohjolassakin

Tärkeimmästä vähäisimpään asioita rasioita matkoja reippaita askelia.

Mistä aloittaa?

Huomiseksi aatoksi perheen kanssa. Puoleenhintaan pinkki glitter paita XL jossa lukee party party party jokunen rivi rinnassa. siis päälle, pukeudun. ja legginsit? Ehkä harmaa kouluhameeni. Sitä suuremmalla syyllä hautuumaalla törmätty entiseen luokanvalvojaan. Facebook ehdottaa kaveriksi että häntä, mutta myös psykoterapeuttia. Jotain rajaa. Ahdistuttava yhtälö. Ostin joulupaidan lisäksi vielä muuttolaatikoita lisää autonkonttiin. Käyty vilkaisemassa mitä unelmakämppää mulle tarjottu ja suullisesti luvattu että saan sen väliaikaisesti vuokrata ja suosittelevat minua ja tekee mulle asuntohakemuksen eli palveluksen ulkoa järkevä ja uusittu kaikkea, ei voi puhua että pitäisi maan tasalle laittaa, tai että vetäisi ovista ikkunoista ja painovoima ainoa ilmanvaihto. Kun kävi katsomassa ohimennen mitä kuuluu viidenteen. Viiden tunnin välein tai enintään 3,5 tunnin välein tarvitsee vessataukoa sovelluksen mukaan johon kirjaan käynnit viisi päivää vasta, mutta tuskin juo paljoa vettä edes tätä pohjavettä joka on Suomen puhtain.

Mietin? En jeesuslasta ollenkaan tai enkeleitä, seimeä. Mietin metsästyksen jumalaa ja uudelleensyntymää, sitä saatanallista kaikkea itseään, ilmastonmuutosta ja yhteiskunnassa paniikkia jonka pitäisi vallita jääkarhujen kuollessa sulaessa pois jäävuorten ja muiden elinaluiden kaventuessa.

Parsia kokoon sitä maailmankaikkeuden ryijyä jonka langat kutonut jumalatar vanhana akkana. mutta joo--- helppo se on olla uskonnollinen kun paskat on jo housussa.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit