ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 27. joulukuuta 2019

ehkä se otsikko on näkymätön kuten loput äärettömyyksiä laajenevasta kaikkeudesta

Pakkasta ja outo sääilmiö.
Paras aika päivällä valoisa aika. Valonsäteet osuu.

Ei ainakaan yöllä ole minun paras vireys keskiyön jälkeen. Sain tarpeekseen pokemonin  pelaamisesta, helpompi peli, olisi jo läpi. Kuuntelin äänikirjaa, nukahtamatta, melko pitkälle. Koko eilisen 14-23 tuli natgeolta dokkaria Pohjois-Koreasta saman verran ja samat kuvamatskut... ajankohta sama mitä kesti aattona olla perheen kanssa.

Sain lahjaksi

  • 100e s-ryhmän lahjakortin
  • 100e mummulta kuitin tulostettuna, meni jo yhteen laskuun
  • 4 leffalippua
  • sporttisen tehoseikoittimen joita ennenkin palauttaneet yhden kun oli jo
  • kirjan Ursan julkaiseman 50 maailmankaikkeudesta esseetä
  • sin. glitterlaatikon hiusnaamioineen, jalkakylpyineen ja pari syväpuhdistavaa maskia
  • pokemon shield pelin
  • 1-5e arpoja tjtn- joita en ole vielä raaputtanut muutes


Mitä hankin oli sitten aika sälää mutta hiuksiin nutturan kiinnikettä, kaljasaunatuoksu, majakka- aiheinen kirja, itse piirtämäni enkeli kehyksissä sekä jouluaiheisia sapluunoita joihin ripotella pölysokeria tms ja ainoastaan läsnäoloani täällä, apua paketointiin, tietotekniikan kanssa helppiä (mm twoo profiilin poistaminen tänään) sekä, joulutervehdyksen muokkaaminen joka, lähti varsin monelle.

15. päivään mennessä tehdä vuokrasopparia. Ihan fiksu se on ulospäin nykyään missä asuin 2012 eteenpäin jokusen vuoden. Tarvitsen vaan paikan missä olla ainakin muutaman kuukauden että saa merkintöjä osan pois ja säästää rahaa velkojen maksamiseen. Samalla järjestää minimoida tavaramäärää pois jotenkin ehkä mutta mitään uutta kuitenkaan hankkimatta silti... en halua edes miettiä mitä siellä kotona kämpässä on vielä tekemistä. Joulunseisaus muuttopuuhissa.

Samalla kun palaan joskus tammikuun alussa, niihin aatoksiin... niin jatkan ehkä podcastin tekoa. Ei sitä kukaan ole kuunnellut ehkä kaksi ihmistä. Viimeistään ennen 8. päivää olen jo takaisin herwoodissa tavaroideni luona, kaipa se vielä pystyssä pysyy. Uusivuosi olisi kiva olla pois paukkeen takia.

Eipä se salaisuudeksi jää jos enemmän kuin yksi tietää. 
Nolla ihmistä kun tekee töitä niin se on huonoa bisnestä

Jotain filosofista premissiä mutta en ikinä päädy lopputuloksiin tai argumentteihin. Ykköstä ja nollaa ja kompleksilukua.


Muoks.

Äänikirjaa tekoälystä (synteettinen ihminen) luin romanttista hömppää taas. Sitten mietin jo mitä lukisi seuraavaksi, että faktaa vai fiktiota. Päädyin lukemaan mun lääkkeestä varoituksia ja tietoa muutenkin. Mistä ne tulee, valmistus labrassa, eläinkokeeton, liikevaihtoa jne

60% poistuu kakkaamalla, saattaa vaikuttaa ettei pysty säätelemään ruumiinlämpöään eli on liian kuuma, ja että äidinmaidossa on tuota kemikaalia.

Siinä niinku mulle oleellisin tieto tosta psykologisesti tutkitusta reseptivapaudesta.

Tein popkornia, tää maistuu oudolle, viihteeni ei lataudu.