Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 12. joulukuuta 2019

vee-hoo-äs menee siittä jo ettet kuormitu

Päänmenoa ja turhaa vaivaa


 • Puhkin ja puhisen talon nurin vaikka. En tiedä. Sainko mitään aikaiseksi tänään. 
 • Kauhistuttaa vaan. Mihin mennessä oltava asiat siten että kantaa pois vain. Joulutohinatkin. Vastauksia odotellessa että jääkö astianpesukone tänne, kuuluuko mun palauttaa avaimen lisätilaus jota en ole lukkosepältä käynyt hakemassa mutta, maksanut kuitenkin. Muuttoilmoitusta, sähkösopimusta, laajakaistaa irti.
 • Muuttotarjoukset oli kyllä hyviä... kaksi kantajaa 30e/tunti tai sitten urakalla hoituisi koko muutto 500e autokuluineen ja kahdella kantajalla. Omaan vakuutusyhtiöön olin yhteydessä, en ole lukenut niiden viestiä... kelasta hain apua tammikuulle... sitä tulee 50e omavastuu taas vuoden alusta. Mitenköhän joudun käymään terveysasemalla täällä kun sen juuri vaihdoin.
 • Enemmän kuin yleensä koko ajan liikkeessä ja järjestelevinään herättyäni 11 maissa. Vitamiinimyyjä jäi harmittelee puhelimen toiseen päähän – kun luettelin tavaroistani facebookispäivitykseen.
 • Söin "tähteitä" nälkääni, ja jäädytin aivoni smoottiella. Perunamuusijauhetta, kidneypapuja, loput yrttitomaattisurvokset. Mahassa kuitenkin sekaisin menee.
 • Tarvitsen suihkussa käymistä koska hiukset on joko märät tai öljyiset. Viime muuton aikana hiuksiin oli solmikoitu lisähiusta ja ne pysyi pois tieltä kyseisillä palmikoilla. Huomenna on vesikatkos.
 • Löysin paidan jota en ole sovittanut, ja otin yhden nilkkurit käyttöön. Pipo päässä ja raapinut hilsettä, sen reikien lomasta, kun ajatukset on menossa ristiin.
 • Purkki glitteriä oli lähdössä mukana kun haettiin minulle ylimääräisiä tavaroita sekä kirjoituspöydän annoin pois. Aina jokin jauhe kaatumassa jonnekin, mutta se on mun perinne vaan mun pienessä kieroutuneessa mielessä.
 • Niin pesin pyykit ja tavoitteena että saisi vaatetukset mahtuu kolmeen matkalaukkuun. Osa tietty on henkareissa tai lojumassa, kuten takit mutta konmarituksen aloitin, jo aikaa sitten... niin taitellut osaa myös nelinkulmin.
 • Ehkä pitää ostaa jätesäkkejä. Pientä roskaa lähtee koko ajan hommaillessa. Haluaisin antaa esimerkkejä miten turhaa voi vaan pitää. Jos käyttää jonkun pois niin uusia se ja kohta samaa käyttötarkoitusta varten on kolme tai viisi sellaista. Ihan tolkutonta. Jouluisia käärepapereita on yli viisi rullaa. Karheita pyyhkeitä, käsipyyhkeitä, en osaa laskea montako ja miltä vuosilta kun kävin salilla. Uusin tuhoutui heti kun tahraantui mun lääkevoiteista. Ei olisi pitänyt ottaa heti käyttöön. Mulla on vaikka kenen omaisuutta vieläkin sitä paitsi. 
 • Ihan kuin keksisin käyttöä toisen roskalle.
 • Miettinyt tänään kenelle on voinut päätyä mun kylpytakki mutta kai mä sen annoin pois! Siis ihan turhaa aivotyöskentelyä koko ajan, pum, pum!!

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy