ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

maanantai 16. joulukuuta 2019

Liian kauan nojailtu "puhdas pöytä" tabula rasa

voisihan sua hinkata kunnes olet puulastuja mutta mitä se sulle opettaisi
Olen tuusan nuuskana ja säpäleinä. eikun siis hajalla. Nurkassa häpeämässä. Tehty Kiinassa eli maanantaikappale!!!

En anna pois tai myy enää mitään. Kaikki vaan haluaa hankaloittaa tätä elämääni koska se on varmaan nautinnollista. Minähän pidän pintani ja pysyn lujana kuin se kivi siellä pohjalla...

synonyymit ja symboliikka pois. Vuodan taas ja hermostuttaa eli parempaa kuin seksi olla tuittupää.
Olen kuin sanaristikko, ihan yhtä vaikea ilman vihjeitä. Olen aarrekartta ilman että lapset tulisi kuvioon ikinä. Olen ja olen ja olen ja siitä sitten vaan hioa timangi josku. Kävellyt tänään joo. Ihmiset väistää. Liian ahtaita katuja onneksi tallaan. Ei tämä ole mikään kiitorata tai moottorirata jossa seitsemän kaistaa.

Tämä on yksi Kajsa jota vihapuheet ei enää siunaa. Kiitti pirusti kaikesta jumaluuteni, teitä ei kutsuttu vaikka olettekin kaikessa läsnä joten wikipedia suokoon rauhan sieluillenne ja eriäville mielipiteillenne.

Ei saa edes rauhassa sairastaa kipeää kurkkua, tai vuotaa, jättää merkkiäkään, ainuttakaan hiukkasta törmätä toiseen tässä laajenevassa kaikkeudessa. Ilkkujat. Olisipa haudassa mutta jos pistäisi ensin kampoihin elämälle.

Päivän häsäri: #ruokahaluttomuus
Paitsi että nostatan itselleni raivon ja syön vaikka siihen sitten. Mitä vaan että saa samaa paskaa tulemaan tuutista ulos.

Muoks.