ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 5. joulukuuta 2019

No en oo avannut luukkua tänään

Jou jou jou. Alkoi kiinnostaa sittenkin joulumieli kun erikoislääkäri toivotti joulunodotusta xD

Hain postista jotain kiinaostoksia ja kirpparilta löytyi vitosella yhteensä pientä sälää pakettiin. Vielä oisi muutama henkilö ainakin vailla mitään jotka yleensä joulupöydän ääressä näkee.

Hinkkasin liettä taikasienellä ja ripustin ripustimia.
Oli siinä ekstrojakin laittanut myyjä jotain pientä ja toalettilaukku tulee matkakäyttöön ehkä kyllä joo.

Joulumieli on punainen? Ja joulumieli vaatii lahjapaperia, teippiä, tarroja ja lahjanarua. Sekä mielellään joulumusaa. Pitäisi kai hakea joku lahjakortti spotifyhin kun kerran olen kuunnellut 4000 biisiä 2019...

enimmäkseen poppia ja mitä sattuisi löytyy surullisilta ja melankolisilta tai sydämensärky –listoilta. Kun sitä voi koko yön sitten olla suru puserossa ei vaan nukun alasti. Joku australialainen synt.89 mies, on mun eniten kuunneltu poppari, vaikken ees tiiä siitä mitään.... seurasin sitä sit iigeessä ??
Mutta siis, sain jonkun lähetteen tutkituttaa että onko mulla uniapneaa... eilenkin nukuin kolmeen ja kerroin mun väsymyksestä toki siellä. Uusi aikakin silmänräpäyksessä kuukausien päähän. mmmnh.

Eikä tässä sitten muuta kun joulukuusi esille ja valot päälle vaan.