ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 10. joulukuuta 2019

Reikäiset pikkarit ja käytetty palasaippua ja mitä taakse jää niin se on sitten jätelaitoksen asia se

Oksettaa. Adrenaliinilla tai jollain puskee eteenpäin. Vitut siitä kihelmöikö tai tuoko jokin iloa. Jos en halua sitä.
Mutta jotain hyödyttää. Tulevaisuuden asioita.
Vaan kannattaa mennä takaisin sinne mistä on tullutkin. Minne vaan paitsi AMK tai Turku...
Hetkeksi sinne ja tänne ja tonne ja muiden suosittelemana ehkä vielä jokin järkeväkin paikka mulle. Ei tänne levottomalle alueelle kannata jäädä kun tulee remontit ja mulla on avoero takana ollut jo vuoden ja asunto on liian kallis ja oikeastaan kaikki boksit täyttyy miksi en sovellu.
Pitemmittä puheitta. Ei ole sattunut näin hyvään rakoon ennen mulle mitään hyvää. Harmi kun on jo hiljaisuus kymmenen jälkeen mutta kertoisin koko maailmalle jos en haluaisi sitä salassa vielä pitää!!
Saan vaan uuden vuokrasopimuksen allekirjoitettua ja muuttoilmoituksen teen sen jälkeen. IIIIIHHHHKKK JAIKS

Muuvit muuvit ja ruuvit löysällä nyt taasen. Jaaritus jaaritus. Kaksion tavarat yksiöön. Muuttoapua. Tulen ehkä viemään vielä paljon roskiin. Nyt ei säilytetä mitään enää. Kaikki mitä omistan on tarkalleen minulla tiedossa. Kuka mitään televisiota tarvitsee kun on vohvelirauta ja airsoft pyssy ja sammutinpeite. Kenties yksi tai kaksi tuolia liikaa ja hyllyn saa purettua mutta alan miettii että pyykit varmaan pyykkinyrkillä pestävä uudessa paikkaa. EIKÄ edes se mikään saa mua lannistuu. Kaikki on väliaikaista paitsi mun kanssa välien laittaminen poikki ja ei tarvitse enää pitää yhteyttä. pliis donut.