ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Kun lakkaa pelittämästä niin::::::::::::::D

Piristi käydä kirjastolla bookstagrammaajat miitissä. Vertailla vähän paineita suoriutua haasteista, keskustella harmaasta säästä ja valon puutteesta, instagramin haasteista laittaa kuvia kirjoista. Oli se sitten stailaus tai sanoi sitä sitten sommitteluksi tai miksi kutsuikaan niin harrastus. Ehkä mulla oli vanhin tili tuolla maaliskuulta 2017. Tyyppejä oli kymmenen ja sain seuraajia takaisin pari. Suursiivousta tehdessä heitä oli tippunut sieltä?

Mulla on vielä yksi matka bussikortilla ja käteistä kymppi kun menen huomenna vikalle psykoterapialle ennen joulua. Se on pakko ladata... kävin miitin jälkeen Lidlissä ruokaostoksilla ja jäi lahjakortille sen verran euroja että yhden askin röökiä saisi sillä.

Tänk gawd, vesilasi oli vain 20snt kirjaston kahvilassa. Sattui olemaan tasaraha.

Katsellut sarjoja netistä. Selviytyjiä, Supernaturalia, Siskoni on noita uusintaversiota sekä Walking Deadia.
Iltaisin yleensä teen vasta ruokaa tai muuttopuuhia.
Tänään söin yhden omenan(!!) ennen miittiä klo kaksi. Sitten lidlin goudasämpylän, energiajuomaa pullon, kikhernelastu snäksejä megabagin. Huikka lisää vettä päälle hanasta.

Jaarittelenkohan minä blogissani paljoa. Tuntuu että kaikki järkevin ja olennaisin jää kertomatta. Ei mua siksi tykätä ehkä lukea. Suomen ainoa jolla on googlelta ostettu blogin domainnimi. Niistä mainostuloista sen verran että ehkä silloin 2042 on tullut täyteen toi minimi jonka voi tilittää ulos.

Nollasta on hyvä lähteä liikkeelle.