ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

maanantai 30. joulukuuta 2019

Kannattikohan sitä herätä

Sainkohan hermon pinteestä. Youtubessa oli kyttyräselkäisyyteen ratkaisu. Parantaisi varmaan sunkin liikeratoja. Niin 10min päivässä ristiselän lihaksia ja eikös vaan parane ryhti. Kunhan ei kompensoi alaselän kaartamisella. Vedän joskus mahaa sisään ja samalla varmaan selkäranka kaareutuu just siten. Ole tässä nyt sitten. Niskojen nakkelus ja kohautus ja kaikki muut.
Rystyset oikean käden sormet ym nivelet ei ole enää kipeät, siirtynyt muualle seksikäsi.

Kutsuttiin päivähoitajani luokse joka hoiti minua pienenä ennen kouluun menoa ja joitain muita lapsia. Niillä on koiria. Sitä ennen syödä kotiruokaa. Makaronilaatikkoa, jälkkäriksi rahkaa.

Heti kun pääsen kotiin täältä, niin ajelen kulmakarvat ja muut, ihokarvat en ottanut mukaan välineitä... en tiedä vielä koska sitä menisi varmaan aikaisintaan ensi vuonna.

Laihtunut ehkä pari kiloa. Ruoka, kun sitä on tarjolla, eikä osaa kaivata enempää. Kirjoitin juurikin muistiooni että pitäisi useammin tulla dieetille. 2008 vai koska viimeksi täällä asuin ja paino tippui olennaisesti. Mikähän sen tekisi... ehkä hukkaan kotona tyhjyyteen tuijotteluun liian paljon energiaa. ehh hehhe