ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 19. joulukuuta 2019

Ihmiset on outoja, toinen viehättyy demonista ja toiset noitasisarista

Podcastin teossa meni toissapäivänä 45 minuuttia. Avasin Pinterestin, kirjoitin miten aloittaa podcastin teko ja vastaukseni oli että lataapa tämä Anchor sovellus.

Kaksi jaksoa, kahden toukokuisen kymmenen vuotta vanhan päiväkirja kirjoitusten ääneen lukeminen. Suunnittelisin sen niin että 1/4 kirjan 3 viikkoa tekstejä voisi tulla määrä x jaksoja ekalle kaudelle. Toinen kirjani on ainakin ihan yhtä sekavaa kuin tuo alku.

https://anchor.fm/kajsa-blom

Miinukset: monetisointi vain amerikkalaisille
Plussat:
-consistently possible to make
-my niche is original (mental health)

--
Tänäänkin selailin pinterestiä, mutta se on tylsempi dominoefekti. Sitä paitsi kello on 16.00 ja mulla on macbookissa akua puolet kun istun keittiönpöydän ääresssä kun sukulainen puhuu puhelimeen vieresssä.
--
Sain harvinaisen suklaasammakkokortin "dumblidooor" merkkisen wordolfpotter.eu sivuilla, ja sivujen kiusanhengeltä pääsi pakoon kertomalla että Ron nai Hermionen... Kyselivät yhteyksiä ja järkeä kun avasin suuni sivuston chatissa. Siis kirjoitinko siihen kalkaroksen? Sori mutta shippaan Snarrya