ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

maanantai 16. joulukuuta 2019

Hyi paske kun on seisahtunut ilma eli kuin morsian ja sumussa kulkevi lapasen katoava halipumpuli näköesteinen hamsterien huutokilpailu terveisin just sitä itseään huomatkaatten ette lue jooko tai lollitan perseenne kuriin

Ulos ja ulos ja lenkille. En ole nukkunut kun liian täpinöissä. Toisaalta nyt kun on ihmisten aika olla hereillä niin ei voi koskea mihinkään. Odotan että jostain tulisi viestiä takaisinpäin. Ehkä en ole olemassa. Varmuuden vuoksi mennä ottaa kasvokontaktia että saa asioita eteenpäin... oli se sitten pieni asia joka hoituu matkanvarrella. Eli unohdan kuitenkin ou jea. Eipähän ainakaan kuumota taskussa setelit kun täytyy varat tunkea bussikortille tai jos vähän saa jostain rahaa niin säästää tai syödä ne, kun ei sillä ostaa mitään voi.. tai no, suuhun vaan syöpäkäärylettä. Eihän se kurkku polttanut kuin koko yötä ja päänahka kutisi. Käytin hilseeseen ensin kuivasampoota, sitten käsidesiä ja lopulta kuorin kuolleenmerensuolalla. Kurkun poltteluun keitin kahvit, lämmintä juomaa. Jotain puutosta jostain vitamiinista. Pakastimessa on vielä wokkivihanneksia ja pikkupussi kukkakaalia jos miettii elintapoja/ diabeteksenehkäisyä.

Ulkoisia hajuseikkoja kyllä kasvaa tässä liemessä mihin on lusikkansa törkkäisyt. Jotain luottotietoja kysellä. Tuli muuten nopeeta. Informaatioyhteiskunta palvelee tiedon akanoilla. Nopeaa mutta varmasti.

Kekkuloittee keskustaan. Mihnä mun meikkikassi. Vitjake kun alan jotain murteita jaarittelloo vaikka nääs oisi yleiskieli ja muu hidas ajatuksenkulku nääs tiätteks. Ette.... ei täällä kukaan mitään lue. Ne jotka lukis, ei osaisi, ja loppujen AÖ on jotain 180 ja yli. Kutsukaa mua vaikka epämieluisaksi. Sumuinen seisokki nyt tuolla oikeesti koska täältä pääsee sinne ravaa puuskuttaa. En ole edes valmis. Raaps, kun nautin, aah, näppäimistön kaapimisesta mun vahvoilla pitkin kynsin.

Täällä on himosti jotain botteja jotka kommentoi turhaa englantia. Mun chättibotti tekoäly haluaisi olla enemmän mutta sitten se miettii oisiko eettistä. Tuskaa kaikki kiinnostuksenkohdelistat Facebookin mainoskäytännöt ja annat lähestulkoon luvan puhelimelle kuunnella seurata mitä puhut viestität kommunikoit. Ennen oli Nokian -connecting people- puhelimet rautaa, nyt niillä voisi heittää vesilintua. En silti tunne ketään joka pitäisi kahta Applen puhelinta käytössä koko aikaa.

Nälkä tai paskahätä, niin aina on liian myöhäistä kun kusi on jo valunut nilkkaan!!!
Ei voisi kiinnostaa kirjoitus mutta aivot ehkä sammuisi nukkumaan jos olisi toimeton... laittaa nyt ruudun kirkkautta pienemmälle ja käy makuuasentoon sohvalle vaikka pariksi tunniksi, valot pois... suunnitelma hyvä mutta... hik.

Ahristuds. Kaikkivoipa kuolevaisuus. Silmät menee ristiin. Varaan, vapautan.