ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 3. joulukuuta 2019

Onneksi työhöni ei kuulu puutteessa olevien naisten viihdyttäminen

Kipua ja nautintoa. Pain and pleasure.

dom ja sub. professor and student. All the use of language in my ear too fast to comprehend it all and it just keeps on coming. After which the scene is over and he's limp and just holding her and next chapter starts where the narrator sounds unenthusiastic again.

Adult stuff. Professor finds a submissive student. This is a pussy throbbing story and I listened to two chapters today. Almost makes me sorry I don’t even like erotica I’ve always confused it with women’s literature like Harlequins. I kept thinking of a special someone and how I could implement this story to him. But yeah that’s seriously ducked./my bookstagram caption
Ajattelin ennen että viha ja rakkaus olisi saman kolikon kääntöpuolet.
Musiikinope joskus väitti jotain tekotaiteellista kolikoista, että jos sulla on euro ja mulla on euro niin meillä on, enemmän kuin yksi euro. Filosofian opetuksista Englannissa puhumattakaan. Miettinyt paljon mehiläisiä ja kukkasia viime aikoina. Aina kun sulkee silmät.
Toisaalta ajattelen, ettei ole mustaa ja valkoista, on vain samaa harmaata tasaista rämpimistä halki kuvien joita edessään näkee filmillä. Hyvän ja pahan viiva jota voi katsella yhdellä silmällä ja sitten se ei olekaan enää samassa kohtaa.
"Miksi enää räplätä kun orgasmi on jo tullut."

Kuuntelin äänikirjaa Good Student pari chapteria. Hahmot tuntui nauttivan seksistä toistensa kanssa. Sidottuna ja jossakin kohtaa se hekuma nousee liiaksi ettei kestä enempää. Sain mäkin kerran niin monta orgasmia että ei pysynyt laskuissa. Multa meni jalka alta. –I can't move. –You don't need to move.
Sitä pitäisi vaan nousta ylös kiitoradalta ja lentää, niinkö..

Mua haukuttiin eilen mun instagram kuvista jostain vuoden takaa ruokakuvista ja muutenkin että kaikki luulee että olen hullu, ja että luulen että olen jotenkin ylimielinen. Ettei ihmiset vihaa mua, ne vaan luulee että luulen olevani jotain, vaikka ei niiden mielipiteet kiinnosta tai kosketa mua.

Tuli paha mieli siinä kun naapurin rouva haukkui mua ja normaalisti olisin ehkä lähtenyt kotiin itkee mutta pidin pintani sen sadistisessa käsittelyssä. Olen kyllä toisaalta naiivi ja uskon kaikki valheet nimellisesti jos vaihtoehtoina on että jokin tapahtuisi kotiväkivalloin. Aika moni asia liittyy hallintaan eikä toista voi yrittää hallita pakosta.

Kaikilla ei ole kykyä antautua. Jotkut haluaa vain pitää hauskaa. Maailma on täynnä kusipäitä jotka ei ymmärrä mitä heillä on ja he kohtelevat väärin asioita.

Mä en ehkä nauti ruoasta ikinä ja löydän aina jotain nirsoiltavaa aina. Käytän siis väärin polttoainetta jolla mun on tarkoitus elää. Ei pitäisi nokkia kättä joka ruokkii sua.

Miksi mua sattuu klitorikseen vaikka vaan istun tässä ja kerron näitä tuntemuksia. Pitääks vissii mennä squirttaa pönttöön. En mä tiedä. En mä tunne mun kehon haluja. Joskus on väärästä päästä märkä. Seinät on paperia ja kaduttaa tai on liian itsetietoinen kaikesta hyödyllisestä tiedosta. Pitäisi pudottaa jo mikki... kun alkaa mietttii miksi eikä miten!

Miksi vastakohdat vetää puoleensa ja jos on kaksi liian samanlaista niin miksei he tule toimeen.