Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 21. joulukuuta 2019

Kaatuiko maito? Sen kun painatat maitotölkkiin ketä syyttää...

Ihmiset keskittää oman vihansa kaikkeen epäoleelliseen minussa aina.

  • Jos haen torissa töitä niin haukutaan mun toisesta ilmoituksesta kaikki mahdollinen. [Pitäisi ehkä kerätä näitä esimerkkejä jonnekin, törmään usein tähän käytökseen.] Minun pitäisi rauhoitella muita tai ottaa niskoille syyt jostain viattomasta asiasta, johon kukaan muu kuin täysin kaheli ihminen voi tarttua. Jos jossakin on 
  1. tai jos olen hyvä,
  2. tarina taustalla joka pitäisi ensin, selittää TAI
  3. hyvät tarkoitukset olleet ensin minulla
  4. TAI VAIKKA jos mua voi/pystyy loukata jollain tapaa missä olen, heikko... 
  5. NIIN ihmiset päättää ottaa sen reitin, että ne kommentoi, täyttä kusipäisyyttään. 
  • Feikki nimellä, anonyymisti totta kai!

Ei ole väliä onko vappu vai uusivuosi, jouluaatto vai mikä rauhanjulistus päällä mutta miehet saisi kuolla sukupuuttoon koska ne on mutaatio ja vahinko evoluutiossa. Sotikoot keskenään?Tulin selvittää voinko ladata jostain mun podcast tiedostoja kun käytin vaan tota sovellusta puhumaan– eikä mulla ole niitä missään, että jatkanko varmasti samaan tyyliin?


Kerro lyhyesti osaamisestasi, odotuksistasi hakemasi tehtävän suhteen ja siitä, miksi olisit hyvä kyseiseen tehtävään?
Osaan ammatiltani, toteuttaa korkealaatuisen, tulostuskelpoisen tiedoston. Olen toiminut puhelinmyyjänä useita kuukausia tuottoisasti. Kiinteistöistä on kokemusta vain mitä isännöitsijät 2. sukupolvessa ovat töistään puhuneet.
Kuvaile osaamistasi muutamalla avainsanalla
Jos en osaa jotain niin opin sen viimeistään erehdyksen kautta. Minulla on nopeat reaktiot vaikkapa sulkapallon peluuseen, ja silmää medialle myös, ehdin päivittäin kirjoittaa blogia. Unirytmi on hyvä.