ihmisoikeudet

yearning pumpkin spice monday morning

 Kävin seisoskelemassa ulkona melkein vartin tienposkessa kunnes tajusin, että olen tunnin ajoissa. Mikähän mun aivoissa nyt oikein bugitti....

Translate

torstai 26. joulukuuta 2019

genejä genen perään kuka näistä pysyy selvillä

Miksi kiusataan ja ihmetellään ynnä muuta epäsuoraa provoa pokemonin pelaamisesta, minun ulkomuodosta ja valinnoista mikä kuvassa on muokattua mitenkin.
Haukuttiin ennen 2010 luvun alkua telkkarissakin esitettyyn lastenohjelman yhdeksi hahmoksi jolla on violetti takatukka ja leuka, lihavuutta.
"Hänen heikkoutensa ovat hämähäkit, ja hän röhkii puhuessaan."


Mä olin silloin jo aikuinen.

Tuleepahan erottua noista "yhteisöistä" vähän nopeaa.


Olen raapinut korvanlehteä verille. Raivoni jos sitä ikinä edes on niin kohdistuu sisäänpäin.

Pidän ainakin pelaamisesta taukoa ennen viidennen salimerkin hakemista. En ehkä tiedä miten pimeässä loistavat sienet liittyy britteihin. Bioluminesoiva. Pitäisi lukea noita esseitä maailmankaikkeudesta mutta ei jaksa aloittaa mitään. Kaikki->jokainen ihminen vaan toteuttaa samaa periaatetta "älä osta lehmää kun maitoa saa ilmaiseksi" ja "30 eurolla saa tulostimen, älä maksa kirjastoon sadasta 30snt tulostetusta paperinipusta 30 euroa vaan heitä menemään kun olet käyttänyt ensimmäisen mustepaketin!!!11 Nimimerkillä ei-kestävä kehitys"

Kilohinnan saan määritellä kun en ole vielä ruumissäkissä. auts ja yök ja anteeksi etten ansaitse elää taaskaan rumuudeltani mutta hankkikaa uudet silmät.