Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Reikäiset pikkarit ja käytetty palasaippua ja mitä taakse jää niin se on sitten jätelaitoksen asia se

Oksettaa. Adrenaliinilla tai jollain puskee eteenpäin. Vitut siitä kihelmöikö tai tuoko jokin iloa. Jos en halua sitä.
Mutta jotain hyödyttää. Tulevaisuuden asioita.
Vaan kannattaa mennä takaisin sinne mistä on tullutkin. Minne vaan paitsi AMK tai Turku...
Hetkeksi sinne ja tänne ja tonne ja muiden suosittelemana ehkä vielä jokin järkeväkin paikka mulle. Ei tänne levottomalle alueelle kannata jäädä kun tulee remontit ja mulla on avoero takana ollut jo vuoden ja asunto on liian kallis ja oikeastaan kaikki boksit täyttyy miksi en sovellu.
Pitemmittä puheitta. Ei ole sattunut näin hyvään rakoon ennen mulle mitään hyvää. Harmi kun on jo hiljaisuus kymmenen jälkeen mutta kertoisin koko maailmalle jos en haluaisi sitä salassa vielä pitää!!
Saan vaan uuden vuokrasopimuksen allekirjoitettua ja muuttoilmoituksen teen sen jälkeen. IIIIIHHHHKKK JAIKS

Muuvit muuvit ja ruuvit löysällä nyt taasen. Jaaritus jaaritus. Kaksion tavarat yksiöön. Muuttoapua. Tulen ehkä viemään vielä paljon roskiin. Nyt ei säilytetä mitään enää. Kaikki mitä omistan on tarkalleen minulla tiedossa. Kuka mitään televisiota tarvitsee kun on vohvelirauta ja airsoft pyssy ja sammutinpeite. Kenties yksi tai kaksi tuolia liikaa ja hyllyn saa purettua mutta alan miettii että pyykit varmaan pyykkinyrkillä pestävä uudessa paikkaa. EIKÄ edes se mikään saa mua lannistuu. Kaikki on väliaikaista paitsi mun kanssa välien laittaminen poikki ja ei tarvitse enää pitää yhteyttä. pliis donut.

Admitting to censorship before it's too late *nothing to see here*

Moving on. Gotta keep showing up. I have places to be, bus card to use, things to take with me, clothes on my back. Health to take care of no matter ugly things get. If I'd really done something discriminating I'd be the last person you'd show your screenshots to.
If there's one thing anyone control it's the smile on your face and the tears you hold back but also how many pictures you take. It's ok to not take any and when you do you shouldn't get criticised for it. Time will heal that shit up. There are others who have it worse than yourself. Everything tends to work out.
If anyone literally could comfort me right now. Been strong too long.
I haven't got appetite.
Salty kisses or a phone call with mom could maybe break me right now.
All the busyness is inside your mind.
I don't need anybody because you can't rely on anyone to save you.
Don't look at this text. My heart is on your hand so please crush it to another million pieces. I'll never pick up. I'm in the dark place. I'm in the horror movie that was cursed. I have the depression and though not medicated for it I just want to give up and die but that'd be even messier. Hold on to old habits. Smile. Remember whose the lesson. Loneliness can be a resource. Bad reputation might still attract interest from wrong kind of people. Help is always given to those who know how to ask. Random perverts only wanting me through a glory hole or to stretch my pussy or fuck my ass if they ask nicely. I'm not interested in any one of my options. I'm not desperate for fuck's sake. Pee is kind of sterile too and everyone is pissed off at me and I just think who started the pissing competition. I am able to leave everybody alone. No need to persecute me.
Oh, but don't they all. Thinking I have some sort of grandeour beliefs about myself. It's hard to see what other people even mean. Gotta read that shit upside down while I'm eating their mom's pussy in front of their two-faced backstabbing "I didn't like your ex but I see how he left you" kind of mean. It was me who stopped wearing the engagement ring. Bound me up and spit me out again.

Joillakin ihmisillä on taito pilata muiden elämä tai ainakin tehdä siitä helvettiä eli pistäkää itsenne pussauskoppiin

En tiedä miten olisin selvinnyt ilman noita naapureita viimeisen vuoden mutta ne vaan esitti ystävällisiä ja lähinnä sieti mua. Rakkaus ja tuki kaukana. Isketään arkoihin paikkoihin. Ollaan ristiriitaisia päin näköä, otetaan muut omaan vihaan mukaan. Orkesteri soi ja uhkaukset lentää. Voisi sitä huonomminkin aina olla. Jos huomauttaa miten asiat todellisuudessa on niin ei ihmiset kestä. Valehteluhan oli yleensä että selittää asiat parhain päin. Jos jollakulla olisi mitään valtaa mua kohtaan niin tekisin eri lailla kuin mitä olisin alunperin tehnyt.

Ilman mua mitään kärsimystä ei edes olisi. Minähän se paska ihminen olinkin.

Vahvimmat ihmiset on niitä jotka on kärsineet eniten ja ne on vaan kohtalaisia peittää sen. Miten mä uskallan enää tehdä uusia ystäviä? Jos mun maine on huono ja olen jotenkin syyntakeeton. Missä saisi elää rauhassa? Perusoikeuksia ja tarpeita ihmisellä poljetaan. En saa ottaa ruoasta kuvia instagramiin koska ne on niin oksettavia tai muustakaan arjen realismista.

Miehet viestittelee. Mun kohdeyleisö todellakaan ole naapurinrouva.

Menen huomenna tarkistuttaa mun hormonikierukan ehkäisyneuvolaan. Sitten on yksi psykoterapia ja injektio ennen joululomaa. Toivottavasti joku sukulainen ottaisi luoksensa. Ei ehkä psyyke kestä rasitusta.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King