Translate

kävijäpiikki

En ehtinyt edes kolmessa minuutissa miettiä otsikkoa vaikka ajastin kävi

Kirjoitin eilen, en vaan julkaissut sitä. Nukuin suurimman osan päivästä ja vietin emotionaalista krapulaa fantapullon kera. Sitten eksä pilasi mun illan. Ihan vitun normaalia. Pidän sen akkulaturin ja koiranpannan muistona autosta jota maksoin 450 ja renkaat mummolta 400, sekä koirasta joka oli mun idea hankkia ja mun sukulaiset auttoi eläinlääkäritutkimuksissa rahallisesti. Mitään ei ole maksanut takaisin. Ongelmissa vain olen, todettu varattomaksi, tai asenteeni ei vastaa ryhmän sääntöjä. Heh he.
Mulla on joka huoneessa vielä jotain pakattavaa ja mukaan otettavaa. Mulla oli viime muutossa hyvä taktiikka siirrellä kohti ovea mikä oli valmiiksi pakattu. Varmaan käydä paperikeräyksellä ja ottaa sieltä jotain pakkausmateriaalia lautasille ja mukeille yms. Kaapeissa ei ole ylähyllyillä mitään, ja muutenkin alkaa olla tyhjiä. Kaikki on vaan mun, korkeudella esillä. Senkun koskee ja laittaa laatikoihin tai säkkiin tai matkalaukkuun. Järjestys, mitä se muka on. Ei siitä ole kuin pari päivää kun irtisanouduin. Uutta vuokralle vaikea saada, vaikka suosituksia olisi.
Mulla on jokin sisäinen halu päästä sinne katuojaan ihan pohjalle, ei tätä selitä muu miten olen hakeutunut muiden seuraan unohtaa omia ongelmia. Kukaan ei pelasta sua, joten miksi olla perfektionisti –pelastaa muita.

vee-hoo-äs menee siittä jo ettet kuormitu

Päänmenoa ja turhaa vaivaa


 • Puhkin ja puhisen talon nurin vaikka. En tiedä. Sainko mitään aikaiseksi tänään. 
 • Kauhistuttaa vaan. Mihin mennessä oltava asiat siten että kantaa pois vain. Joulutohinatkin. Vastauksia odotellessa että jääkö astianpesukone tänne, kuuluuko mun palauttaa avaimen lisätilaus jota en ole lukkosepältä käynyt hakemassa mutta, maksanut kuitenkin. Muuttoilmoitusta, sähkösopimusta, laajakaistaa irti.
 • Muuttotarjoukset oli kyllä hyviä... kaksi kantajaa 30e/tunti tai sitten urakalla hoituisi koko muutto 500e autokuluineen ja kahdella kantajalla. Omaan vakuutusyhtiöön olin yhteydessä, en ole lukenut niiden viestiä... kelasta hain apua tammikuulle... sitä tulee 50e omavastuu taas vuoden alusta. Mitenköhän joudun käymään terveysasemalla täällä kun sen juuri vaihdoin.
 • Enemmän kuin yleensä koko ajan liikkeessä ja järjestelevinään herättyäni 11 maissa. Vitamiinimyyjä jäi harmittelee puhelimen toiseen päähän – kun luettelin tavaroistani facebookispäivitykseen.
 • Söin "tähteitä" nälkääni, ja jäädytin aivoni smoottiella. Perunamuusijauhetta, kidneypapuja, loput yrttitomaattisurvokset. Mahassa kuitenkin sekaisin menee.
 • Tarvitsen suihkussa käymistä koska hiukset on joko märät tai öljyiset. Viime muuton aikana hiuksiin oli solmikoitu lisähiusta ja ne pysyi pois tieltä kyseisillä palmikoilla. Huomenna on vesikatkos.
 • Löysin paidan jota en ole sovittanut, ja otin yhden nilkkurit käyttöön. Pipo päässä ja raapinut hilsettä, sen reikien lomasta, kun ajatukset on menossa ristiin.
 • Purkki glitteriä oli lähdössä mukana kun haettiin minulle ylimääräisiä tavaroita sekä kirjoituspöydän annoin pois. Aina jokin jauhe kaatumassa jonnekin, mutta se on mun perinne vaan mun pienessä kieroutuneessa mielessä.
 • Niin pesin pyykit ja tavoitteena että saisi vaatetukset mahtuu kolmeen matkalaukkuun. Osa tietty on henkareissa tai lojumassa, kuten takit mutta konmarituksen aloitin, jo aikaa sitten... niin taitellut osaa myös nelinkulmin.
 • Ehkä pitää ostaa jätesäkkejä. Pientä roskaa lähtee koko ajan hommaillessa. Haluaisin antaa esimerkkejä miten turhaa voi vaan pitää. Jos käyttää jonkun pois niin uusia se ja kohta samaa käyttötarkoitusta varten on kolme tai viisi sellaista. Ihan tolkutonta. Jouluisia käärepapereita on yli viisi rullaa. Karheita pyyhkeitä, käsipyyhkeitä, en osaa laskea montako ja miltä vuosilta kun kävin salilla. Uusin tuhoutui heti kun tahraantui mun lääkevoiteista. Ei olisi pitänyt ottaa heti käyttöön. Mulla on vaikka kenen omaisuutta vieläkin sitä paitsi. 
 • Ihan kuin keksisin käyttöä toisen roskalle.
 • Miettinyt tänään kenelle on voinut päätyä mun kylpytakki mutta kai mä sen annoin pois! Siis ihan turhaa aivotyöskentelyä koko ajan, pum, pum!!

Tässäkö tämä kaikki on

Ahdistava määrä roinaa mulla. Annoin pois pari laitetta ja tyyppi väitti ettei ovikelloni toimi ja oli korjaavinaan sen. Sain tuplapatukan vaihdossa popkornikoneesta sekä vohveliraudasta. Olin aamulla ehkäisyneuvolassa ja kotona olin jo kun mun aika olisi oikeasti ollut vasta. Sinne meni murheet niistä asioista kun vakuuteltiin että kaikki oli okei. Verenpaineet pomppasi kattoon mutta sanoi että niin kaikilla muillakin siellä kävijöillä!

En tiedä edistyykö tämä mitään mun tavaroiden vähentäminen. Ei oikeastaan. Panikoin ja hämmennyn ja väsyn kaikkeen. Kanahäkissä ei ole mitään. Parveekkella ruosteinen grilli sekä kukkalaatikoin pidikkeet. Huolettaa mihin kaikki mahtuu. Huomenna pesen pyykit. Onneksi matkalaukkuja on kolme ja kai noihin pahvilaatikoihin jotain mahtunee. Kirjat painaa kuin synti. Harrastukset on oikeastaan lopetettu ja telkkaria en katso niin mitä jää? Päiväunet...


Mielessä piinaa ja kalvaa kaikki mulle sanotut epäkohteliaisuudet sun muut vinoilut ja vittuilut. Ei saa unta, pyörryttää ja mahanpohjasta ottaa, syö vähemmän. Epäreiluinta on että maailma jatkaa menoaan.

Reikäiset pikkarit ja käytetty palasaippua ja mitä taakse jää niin se on sitten jätelaitoksen asia se

Oksettaa. Adrenaliinilla tai jollain puskee eteenpäin. Vitut siitä kihelmöikö tai tuoko jokin iloa. Jos en halua sitä.
Mutta jotain hyödyttää. Tulevaisuuden asioita.
Vaan kannattaa mennä takaisin sinne mistä on tullutkin. Minne vaan paitsi AMK tai Turku...
Hetkeksi sinne ja tänne ja tonne ja muiden suosittelemana ehkä vielä jokin järkeväkin paikka mulle. Ei tänne levottomalle alueelle kannata jäädä kun tulee remontit ja mulla on avoero takana ollut jo vuoden ja asunto on liian kallis ja oikeastaan kaikki boksit täyttyy miksi en sovellu.
Pitemmittä puheitta. Ei ole sattunut näin hyvään rakoon ennen mulle mitään hyvää. Harmi kun on jo hiljaisuus kymmenen jälkeen mutta kertoisin koko maailmalle jos en haluaisi sitä salassa vielä pitää!!
Saan vaan uuden vuokrasopimuksen allekirjoitettua ja muuttoilmoituksen teen sen jälkeen. IIIIIHHHHKKK JAIKS

Muuvit muuvit ja ruuvit löysällä nyt taasen. Jaaritus jaaritus. Kaksion tavarat yksiöön. Muuttoapua. Tulen ehkä viemään vielä paljon roskiin. Nyt ei säilytetä mitään enää. Kaikki mitä omistan on tarkalleen minulla tiedossa. Kuka mitään televisiota tarvitsee kun on vohvelirauta ja airsoft pyssy ja sammutinpeite. Kenties yksi tai kaksi tuolia liikaa ja hyllyn saa purettua mutta alan miettii että pyykit varmaan pyykkinyrkillä pestävä uudessa paikkaa. EIKÄ edes se mikään saa mua lannistuu. Kaikki on väliaikaista paitsi mun kanssa välien laittaminen poikki ja ei tarvitse enää pitää yhteyttä. pliis donut.

Admitting to censorship before it's too late *nothing to see here*

Moving on. Gotta keep showing up. I have places to be, bus card to use, things to take with me, clothes on my back. Health to take care of no matter ugly things get. If I'd really done something discriminating I'd be the last person you'd show your screenshots to.
If there's one thing anyone control it's the smile on your face and the tears you hold back but also how many pictures you take. It's ok to not take any and when you do you shouldn't get criticised for it. Time will heal that shit up. There are others who have it worse than yourself. Everything tends to work out.
If anyone literally could comfort me right now. Been strong too long.
I haven't got appetite.
Salty kisses or a phone call with mom could maybe break me right now.
All the busyness is inside your mind.
I don't need anybody because you can't rely on anyone to save you.
Don't look at this text. My heart is on your hand so please crush it to another million pieces. I'll never pick up. I'm in the dark place. I'm in the horror movie that was cursed. I have the depression and though not medicated for it I just want to give up and die but that'd be even messier. Hold on to old habits. Smile. Remember whose the lesson. Loneliness can be a resource. Bad reputation might still attract interest from wrong kind of people. Help is always given to those who know how to ask. Random perverts only wanting me through a glory hole or to stretch my pussy or fuck my ass if they ask nicely. I'm not interested in any one of my options. I'm not desperate for fuck's sake. Pee is kind of sterile too and everyone is pissed off at me and I just think who started the pissing competition. I am able to leave everybody alone. No need to persecute me.
Oh, but don't they all. Thinking I have some sort of grandeour beliefs about myself. It's hard to see what other people even mean. Gotta read that shit upside down while I'm eating their mom's pussy in front of their two-faced backstabbing "I didn't like your ex but I see how he left you" kind of mean. It was me who stopped wearing the engagement ring. Bound me up and spit me out again.

Joillakin ihmisillä on taito pilata muiden elämä tai ainakin tehdä siitä helvettiä eli pistäkää itsenne pussauskoppiin

En tiedä miten olisin selvinnyt ilman noita naapureita viimeisen vuoden mutta ne vaan esitti ystävällisiä ja lähinnä sieti mua. Rakkaus ja tuki kaukana. Isketään arkoihin paikkoihin. Ollaan ristiriitaisia päin näköä, otetaan muut omaan vihaan mukaan. Orkesteri soi ja uhkaukset lentää. Voisi sitä huonomminkin aina olla. Jos huomauttaa miten asiat todellisuudessa on niin ei ihmiset kestä. Valehteluhan oli yleensä että selittää asiat parhain päin. Jos jollakulla olisi mitään valtaa mua kohtaan niin tekisin eri lailla kuin mitä olisin alunperin tehnyt.

Ilman mua mitään kärsimystä ei edes olisi. Minähän se paska ihminen olinkin.

Vahvimmat ihmiset on niitä jotka on kärsineet eniten ja ne on vaan kohtalaisia peittää sen. Miten mä uskallan enää tehdä uusia ystäviä? Jos mun maine on huono ja olen jotenkin syyntakeeton. Missä saisi elää rauhassa? Perusoikeuksia ja tarpeita ihmisellä poljetaan. En saa ottaa ruoasta kuvia instagramiin koska ne on niin oksettavia tai muustakaan arjen realismista.

Miehet viestittelee. Mun kohdeyleisö todellakaan ole naapurinrouva.

Menen huomenna tarkistuttaa mun hormonikierukan ehkäisyneuvolaan. Sitten on yksi psykoterapia ja injektio ennen joululomaa. Toivottavasti joku sukulainen ottaisi luoksensa. Ei ehkä psyyke kestä rasitusta.

sellainen haavoittunut enkeli olo

"Täysi pornomestari joka flirttaa jokaiselle kaksilahkeiselle" esim. kaupassa.

Silti mustasukkainen mun kavereista. Loppua kohden olin narkkari rumuuden ja läskiyden lisäksi. Piti saada etäisyyttä ja soitteli perään. Kerran myönsi että olen aina oikeassa (otin nauhalle) ja tietää että olen hyvä ihminen.

Toki mun ulkonäkö koki rajuja muutoksia hiusten värissä ja pituudessa ja lihoin jotain viisitoista kiloa 2014-2018

Pilaa kenen tahansa välit kun valehtelee puolelleen. Maksoi mulle, euron siellä ja toisen tuolla, kuvitteli että sillä oli jotain oikeutta asua mun kanssa vielä, tarjosi todisteena vuokranantajalta tullutta lappua joka oli osoitettu molemmille. Söin sen lapun kiukuspäissään kolmannen osapuolen katsellessa osallistuessaan huutoon ja mun haukkumiseen ja astutti koiriaan, ja sitten ei maksanut mitään astutusmaksuja eikä antanut koiranpentua, vaan onneksi piilotteli eksältäni sitä. Se koira joka meille tuli oli yhteinen ja hänelle maksettiin astutusmaksutkin jotain 150e.

Tarjosi naapurin siivoja ämmälle kaljaa neljään asti yöllä kun en olisi olemassakaan.
Tosin oli sekin ämmä aika törkeä täällä ollessaan. Ne bitchit sit rakasti tulla meidän tosirakkauden väliin?
Tyhmä kun annoin elää siivellä kun ei maksanut osuuttaan vuokrista joihin pakotti muuttaa kun ei riittänyt aluksi mun 39m2 kahdelle. Mun idea hankkia koira ja koira jäi sille. Kävin kymppiluokan ja amiksen meidän suhteen aikana vahingossa.


 • krokotiilinkyynelet=aika mestari itkupilliksi


temperamenttia riitti, kerran se hajotti ruokaostokset kaupan pihaan tallasi repien kassin mun kädestä. Täysin psykopaatti/sosiopaatti/narsisti tms. Fyysiset sairaudet joihin söi lääkkeitä, ei jaksa edes luetella. Huono näkö, kuulo, herkkä vatsa, verenpaine, kolesteroli, impotenssi. Nykyään ramppaa terveyskeskuksessa kun työvakuutukseen ei mennyt polvitapaturma kun naksuu, mutta kun nähtiin niin olkapäätä valitteli? Vai ottiko se rokotteen?

Pelkäsin että jättää mut kauppaan että joudun menee bussilla kotiin vaikka tultiin yhdessä autolla Prismaan. Tämä pelko kerran toteen... mummo osti autoon jonka maksoin 450e, uudet 400e renkaat, ei laitettu mun nimiin autoa, vaikka "tuli kalliimmaksi" hänen ottaa se auto vakuutuksiin

Väitti että mun tonnin sängyssä oli vikaa. Sen jälkeen nukuttiin hänen ostamassa sängyssä, mulle ei olisi jättänyt sänkyä. Hajotti usein tavaroita kuten jokaisen pyykkikorin, joita oli ainakin viisi. Varasti lähtiessään vaikka mitä mutta hyvä että pääsin eroon!

Lupaili autella ja myydä tontin joka oli puoliksi veljensä kanssa. Maksaa takaisin. Auttaa mua veloissa. Eipä ole mitään tehnyt mun vuoksi vaikka helpotin sen elämää eikä sillä ulosotossa olekaan varmaan enää mitään mun ansiosta.

Ravattiin sossussa kun se eli päivärahalla. Tallessa tiliotteita jossa ei ollut mulle mitään siirretty vuokrarahaa, hiljakseen vaan käteisenä otettu rahaa pois tililtä.
Salailikohan se jotain.
Vaihtoi työpaikkaa kuin paita vaihtaa peppua. Työhullu. Asui vanhempiensa luona nelikymppiseksi. Oli hukkua viinaan, kuulemma pelastin sen elämän. Sekä siihen ettei nukkunut öitä vaan aurasi kolmatta yötä putkeen "samalla silmällä". Jutut aina samat, kertomukset osasi ulkoa kun se vaan puhui yöt grillikatoksella ja mua luultiin mykäksi.

Muutamat kerrat tapeltiin, itkettiin, oli ymmärtäväinen ettei kukaan rakasta mua ja "juuri sen vuoksi" välittikin minusta... heitti mun hiuksiin ja kaikkialle jotain vartalorasvaa purkista. Jos halusin nukkua sohvalla.

Kerran se raiskasi. Läpsin sitä naamaan ja itkin sen alla ja hoin EI:tä. Olin kuulemma sen huora.

Jotenkin sitä vain sulkee itsensä ulkopuolelle kuin vaikkapa avustaja jossain vammaisten seksin harrastamisen aikana.

Alkuajoista:
Kutsu mua kaverinsa mökille aluksi saareen, näytti metsästyskoirista kuvia paskalta kännyltä ja kännissä siellä saaressa jotain sanoin" etten seurustele kenenkään kanssa jos ei voi laittaa facebook statukseen sitä"& idiootti heti ryntäsi tekee tilin jne minä idiootti ehdotin että ostaa sormukset. Ne maksoi jotain 350. Väitti että muhun meni tonni ja olin velkaa hänelle jo suhteen alkuaikoina mutta sitten unohti tämän mun röökeihin ja juustosämpylöihin menneen tonnin? Yhdet silmälasit se auttoi ostaa, mutta ei nekään montaa sataa olleet. Tyyppi ansaitsi silloin paljon ja minä jouduin maksaa 250e kelaan asumistukia. Kun kelan mukaan on puoliso jos asuu yhdessä.

Yhden joulun se oli mun sukulaisten kanssa paitsi silloin kun oli oksennustaudissa. Vihasi kaikkea minne laittaa puku päälle. Vihasi minuakin etten saa hänestä ottaa kuvia jos hän ei pelleile kuvassa. "salakuvaaja" ajoilta ehkä pari kuvaa tallessa. Kerran vappuna ja yhdet häät, laittamassa lamppua kattoon, katsomassa telkkaria, syömässä roskaruokaa.

En edes tunnistaisi ihmistä.

Eka poikaystävä koskaan ja samalla se unelmieni lohikäärme vesimies. Rakkaus on tyhmä, sokea, kuuro ja muutenkin kaikki sua vastaan.

jos näet tätä poliisia niin murise ja hauku koska on se sellainen ruoto

Don't look so happy

  Was watching The Night Before from amazon prime and they were doing lots of drugs and alcohol but the movie was so festive anyway. Better get back to it.

Also my fave actor was doing 2 for 1 autographed photos on instagram so I went for it.

Älä tee niin kuin mä teen vaan niin kuin mitä jätän kertomatta

Ruoka ja syöminen on aika tylsää mutta tein sämpylöitä. Kiva tyyppi kävi järjestelemässä mun pahvilaatikoita reilun tunnin? Osa mahtui kaappiin piiloon ja sit se taitteli pari loodaa pois, että niinku mahtuu pienempään tilaan. Selittelin mun roinaa. "eiku se on vaan sitä varten siinä jos..."
Kyseltiin olenko kirjoittanut joulupukille. Ei kehtaisi pyytää rahaa mutku. Maksut laahaa perässä. Ei huolta eikä murhetta ja joululaulut raikaa. Luntakin taitaa olla – en ole tänään käynyt ulkona. Nukahdin sohvalle vaan äänikirjaan elämän synnystä. Löytyi joku tieteen kuvalehtikin jossa selitetään että nukkuminen kutistaa aivoja. Roskat pois. Mitä oleellista jää?
Mulla on satku tilillä ja vuokraan pitäisi olla melkein kolminkertaisesti että sen saisi ajan tasalle. Myyn itteeni muutamalla kympillä mutku ei niitä asiakkaita oo ollenkaan. Joku vissii töissä täälläpäin niin se toisi kebabia lounasseteleillä että pääsee panee mutku ei sellaista jaksa elimistökään mitään rasvaisia kebaba.
Tänään ainakaan ole ollut libidoa. En orgasmoi pelkästä kosketuksesta. Uusi dildo oisi kiva, tän ostanut joskus kymmenen vuotta sitten.. sen heitin menee minkä ostin 18-vuotiaana... mutta jos nyt käyttäisi niitä geishakuulia ensin. Niissä munissa on kiva kun ne helkkäilee sisällä.
Mutta joo ei kaikki kuulosta jouluiselta. Valkeaa unelmaa. Ei mua tarvi rauhoitella siemenillä sisään. Mä oon ihan rauhaisa. Ehkä pitäisi tehdä jotain rakkausloitsua. Huonoja päiviä ei ole.

Kukaan ei ole toistaan parempi joten kampi voitti kumman tappelussa terveisin pyhä vitu(tu)s

Mysteeri: menin energisenä nukkumaan, heräsin väsyneenä.

Päätin että en mene enää naapurin luo kun siitä kerran huomaa että se ei halua että ravaan siellä eikä se mua sinne ikinä kutsu. Ei se ole itse sanonut mitään, kunhan naapurinrouva vaan raivosi mulle ja ärsytti mua ruoan avulla. Voin täyttää mun yksinäisyyden muillakin tavoin. Estin samalla naapurin numeron jos se sattuisi kaipailee mutta enimmäkseen itseni takia. Ainuttakaan vakipanoa tai friends with benefitsiä mulla ei ole enää ole. Kaikki on liian itsekkäitä joten pitäisi minunkin kai olla. Oli sit kyseessä mun nautinto tai sponssaus niin ohareita tulee enimmäkseen. Oli vaan yksi tyyppi joka osasi sanoa aina kaiken oikein ja sitä valkoista ratsua ei enää ole lähimaillakaan. Eksä nyt oli täys narsisti ja kusipää temperamentiltaan tuhosi mun elämän sekin, että pitäisi olla varovainen, mutku se oli mun eka vähänkään poikaystävä. Tosiaan innostun aina mutta elämä kurittaa ja pettymyksiin tottuu. Se on bottom line. Jokainen ilkeällä kommentillaan muistuttaa mistä milloinkin, etten ole mikään prinsessa. Pysyypähän itsetunnon jalat maan mudissa kun ei anna vaikuttaa itseensä moisen kritiikin.
Ei mua pitäisi olla. Ei kukaan rakasta mua. ja niin edelleen kaikki vaan haukkuu hulluksi asioista joiden selittämiseen menisi henki ja terveys, vaikka ne on itsestäänselvyyksiä mulle. Otetaan vaikka toi edellisen julkaisun otsikko.
grammar nazi
pilkunnussija
comma fucker
Näin yhdessä videossa. Suora käännös. Joskus joutunut harrastuksia selittää vaikka en oisi halunnut kuolla niin yritin kerätä päärynänsiemeniä kun kilossa oisi tarpeeksi syanidia että kuolisi. Joku oli nettifoorumilla tarjoutunut ostaa kilon niitä ja se vain heitti vettä kiukaalle. ok. Mä vaan jouduin sitten puolustaa mun nettikirjoituksia ja jouduin suljetulle osastolle.
Jos googletan sen laulajan, jonka olisin tappamaan suostunut yli 10v sitten, niin siinä perässä ehdottaa sanaa gay. Ei sillä mitään väliä ole ihmisen seksuaalisuudella mutta onhan sillä lapsikin -niin vaikea uskoa mitään nettiä.
Mä en ole paha tai hullu. Selkäänpuukotettu ja osaan vihata takaisin ja syrjitään ja käytetään hyväksi heukkouksiani ja ihan kuin kuuluisin johonkin keppihevospajoille. Ei kukaan voi ymmärtää mikä taakka tämä on ellei ole itse kokemusasiantuntija. Jotkut fyysiset kasvuhäiriöt tai vanhempien psykopaatti lahkolaisuus on pientä... kaikkea vaivaa vaan kasaantuu sulle ja sun on oltava vahvempi kuin ne. Et saa näyttää tunteita koska ei sulla niitä ole. Lisää lääkkeitä itkusta. Lisää lääkkeitä jos näytät vihaiselta. Lisää lääkkeitä jos haluat selittää että sua hoitava lääkäri valehteli silmät päästään että se saisi sulle tilatun diagnoosin jotenkin näyttää oikealta. Vittu mitä valheita sun omat lähiomaiset sepittää susta. Mitä naapurit keksii sun pään menoksi vaikka tämä ei ole mikään pikkukaupunki jossa kaikki tuntee toisensa. Niitäkin kiertäneenä ja ihmetelleenä miten sisäsiittoisia ihmiset on.

Ehkä ihmiset reagoi omalla tavallaan mitä päätän kertoa niille enkä voi sille mitään. Ainoa sukulainen jolla tiettävästi on skitsofrenia, väitti kirjeissään että hänellä on scepsis eli tanssitauti. Sen bändin jota vihaan, logossa on yöperhonen, mun äidinäidin taas hevospaskakärpänen joten googletus loppui siihen.

I can't just print this shit out! Tylsää joten tarvitsen tylsyysterapiaa. Sitä paitsi olen ostellut liikaa nettiostoksia viime aikoina. Tilasin suojakuoret ip11:seen ja iHerbistä tea tree palasaippuaa, kookos e-vitamiini voidetta, ja ravinnelisää nostattaa himoja, voihan Venus eiku Afrodite.

Olen, niin monikäyttöinen... lihasäkki. Heittele mua. Pidä pääni pinnalla. En kuitenkaan saa ikinä sitä mitä haluan elämässä koska muut pilaa sen, mun puolesta, joilla tahtoa riittää.

Multa tilattiin muuten piirustus etsyssä postittaa jokin puolialaston nainen jolta näkyy pikkarit, johonkin Amerikkaan tms. Pitäisi varmaan alkaa hahmotella kun en ole aikoihin mitään piirtänyt mutta on mulla ainakin sen palkkapäivään asti. Vesivärittää jotain. Sekoittaa ihonväriä. Tarkempia ohjeita venaillessa mitä haluaa kuvastavan. Taidetarvikkeeni rajoittaa minua.

Rajoittunut. Estynyt.