kävijäpiikki

Translate

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Don't look so happy

  Was watching The Night Before from amazon prime and they were doing lots of drugs and alcohol but the movie was so festive anyway. Better get back to it.

Also my fave actor was doing 2 for 1 autographed photos on instagram so I went for it.

Älä tee niin kuin mä teen vaan niin kuin mitä jätän kertomatta

Ruoka ja syöminen on aika tylsää mutta tein sämpylöitä. Kiva tyyppi kävi järjestelemässä mun pahvilaatikoita reilun tunnin? Osa mahtui kaappiin piiloon ja sit se taitteli pari loodaa pois, että niinku mahtuu pienempään tilaan. Selittelin mun roinaa. "eiku se on vaan sitä varten siinä jos..."
Kyseltiin olenko kirjoittanut joulupukille. Ei kehtaisi pyytää rahaa mutku. Maksut laahaa perässä. Ei huolta eikä murhetta ja joululaulut raikaa. Luntakin taitaa olla – en ole tänään käynyt ulkona. Nukahdin sohvalle vaan äänikirjaan elämän synnystä. Löytyi joku tieteen kuvalehtikin jossa selitetään että nukkuminen kutistaa aivoja. Roskat pois. Mitä oleellista jää?
Mulla on satku tilillä ja vuokraan pitäisi olla melkein kolminkertaisesti että sen saisi ajan tasalle. Myyn itteeni muutamalla kympillä mutku ei niitä asiakkaita oo ollenkaan. Joku vissii töissä täälläpäin niin se toisi kebabia lounasseteleillä että pääsee panee mutku ei sellaista jaksa elimistökään mitään rasvaisia kebaba.
Tänään ainakaan ole ollut libidoa. En orgasmoi pelkästä kosketuksesta. Uusi dildo oisi kiva, tän ostanut joskus kymmenen vuotta sitten.. sen heitin menee minkä ostin 18-vuotiaana... mutta jos nyt käyttäisi niitä geishakuulia ensin. Niissä munissa on kiva kun ne helkkäilee sisällä.
Mutta joo ei kaikki kuulosta jouluiselta. Valkeaa unelmaa. Ei mua tarvi rauhoitella siemenillä sisään. Mä oon ihan rauhaisa. Ehkä pitäisi tehdä jotain rakkausloitsua. Huonoja päiviä ei ole.

Kukaan ei ole toistaan parempi joten kampi voitti kumman tappelussa terveisin pyhä vitu(tu)s

Mysteeri: menin energisenä nukkumaan, heräsin väsyneenä.

Päätin että en mene enää naapurin luo kun siitä kerran huomaa että se ei halua että ravaan siellä eikä se mua sinne ikinä kutsu. Ei se ole itse sanonut mitään, kunhan naapurinrouva vaan raivosi mulle ja ärsytti mua ruoan avulla. Voin täyttää mun yksinäisyyden muillakin tavoin. Estin samalla naapurin numeron jos se sattuisi kaipailee mutta enimmäkseen itseni takia. Ainuttakaan vakipanoa tai friends with benefitsiä mulla ei ole enää ole. Kaikki on liian itsekkäitä joten pitäisi minunkin kai olla. Oli sit kyseessä mun nautinto tai sponssaus niin ohareita tulee enimmäkseen. Oli vaan yksi tyyppi joka osasi sanoa aina kaiken oikein ja sitä valkoista ratsua ei enää ole lähimaillakaan. Eksä nyt oli täys narsisti ja kusipää temperamentiltaan tuhosi mun elämän sekin, että pitäisi olla varovainen, mutku se oli mun eka vähänkään poikaystävä. Tosiaan innostun aina mutta elämä kurittaa ja pettymyksiin tottuu. Se on bottom line. Jokainen ilkeällä kommentillaan muistuttaa mistä milloinkin, etten ole mikään prinsessa. Pysyypähän itsetunnon jalat maan mudissa kun ei anna vaikuttaa itseensä moisen kritiikin.
Ei mua pitäisi olla. Ei kukaan rakasta mua. ja niin edelleen kaikki vaan haukkuu hulluksi asioista joiden selittämiseen menisi henki ja terveys, vaikka ne on itsestäänselvyyksiä mulle. Otetaan vaikka toi edellisen julkaisun otsikko.
grammar nazi
pilkunnussija
comma fucker
Näin yhdessä videossa. Suora käännös. Joskus joutunut harrastuksia selittää vaikka en oisi halunnut kuolla niin yritin kerätä päärynänsiemeniä kun kilossa oisi tarpeeksi syanidia että kuolisi. Joku oli nettifoorumilla tarjoutunut ostaa kilon niitä ja se vain heitti vettä kiukaalle. ok. Mä vaan jouduin sitten puolustaa mun nettikirjoituksia ja jouduin suljetulle osastolle.
Jos googletan sen laulajan, jonka olisin tappamaan suostunut yli 10v sitten, niin siinä perässä ehdottaa sanaa gay. Ei sillä mitään väliä ole ihmisen seksuaalisuudella mutta onhan sillä lapsikin -niin vaikea uskoa mitään nettiä.
Mä en ole paha tai hullu. Selkäänpuukotettu ja osaan vihata takaisin ja syrjitään ja käytetään hyväksi heukkouksiani ja ihan kuin kuuluisin johonkin keppihevospajoille. Ei kukaan voi ymmärtää mikä taakka tämä on ellei ole itse kokemusasiantuntija. Jotkut fyysiset kasvuhäiriöt tai vanhempien psykopaatti lahkolaisuus on pientä... kaikkea vaivaa vaan kasaantuu sulle ja sun on oltava vahvempi kuin ne. Et saa näyttää tunteita koska ei sulla niitä ole. Lisää lääkkeitä itkusta. Lisää lääkkeitä jos näytät vihaiselta. Lisää lääkkeitä jos haluat selittää että sua hoitava lääkäri valehteli silmät päästään että se saisi sulle tilatun diagnoosin jotenkin näyttää oikealta. Vittu mitä valheita sun omat lähiomaiset sepittää susta. Mitä naapurit keksii sun pään menoksi vaikka tämä ei ole mikään pikkukaupunki jossa kaikki tuntee toisensa. Niitäkin kiertäneenä ja ihmetelleenä miten sisäsiittoisia ihmiset on.

Ehkä ihmiset reagoi omalla tavallaan mitä päätän kertoa niille enkä voi sille mitään. Ainoa sukulainen jolla tiettävästi on skitsofrenia, väitti kirjeissään että hänellä on scepsis eli tanssitauti. Sen bändin jota vihaan, logossa on yöperhonen, mun äidinäidin taas hevospaskakärpänen joten googletus loppui siihen.

I can't just print this shit out! Tylsää joten tarvitsen tylsyysterapiaa. Sitä paitsi olen ostellut liikaa nettiostoksia viime aikoina. Tilasin suojakuoret ip11:seen ja iHerbistä tea tree palasaippuaa, kookos e-vitamiini voidetta, ja ravinnelisää nostattaa himoja, voihan Venus eiku Afrodite.

Olen, niin monikäyttöinen... lihasäkki. Heittele mua. Pidä pääni pinnalla. En kuitenkaan saa ikinä sitä mitä haluan elämässä koska muut pilaa sen, mun puolesta, joilla tahtoa riittää.

Multa tilattiin muuten piirustus etsyssä postittaa jokin puolialaston nainen jolta näkyy pikkarit, johonkin Amerikkaan tms. Pitäisi varmaan alkaa hahmotella kun en ole aikoihin mitään piirtänyt mutta on mulla ainakin sen palkkapäivään asti. Vesivärittää jotain. Sekoittaa ihonväriä. Tarkempia ohjeita venaillessa mitä haluaa kuvastavan. Taidetarvikkeeni rajoittaa minua.

Rajoittunut. Estynyt.

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...