Translate

kävijäpiikki

Helppo nakki kun yksin tekee kastikkeet

Imuroin, laitoin pyykit kuivuu, vein roskat ja kävin kaupassa viemässä pullot... Aivastin räkäisen aivastuksen koska mulla ei ollut huivia. Twitterin avattuani se mainosti kaikenlaisia kalliita merkkihuiveja. Vähän liian nenälle tulee nuo arvaukset, mikä mua sattuisi milloinkin kiinnostaa.

Katsoin talvileffan Netflixistä missä on näyttelijä jonka kuvan tulostin kauan sitten mun salaiseen laihdutusvihkoon... katsoin jopa lopun bloopersit eli pilalle menneet kohtaukset, ja olisi ollut parempi komediana. Eikun hetkinen, sehän on romanttinen komedia! Joten oikeastaan floppasi molemmassa kategoriassa.

Syön rasian kirsikkatomaatteja. Juon pullon alkotonta päärynäsiiderijuomaa. Tein aiemmin popkornia sekä yrttivoipatongin. Pakastimessa oli tilaa jäätelö purnukalle joten siellä on nyt b&j jokin "uutuus". En ole kertaakaan ostanut Kolmen kaverin jäätelöitä, vaikka ne on ilmeisesti jokin miljoonabisnes...

Eilen ostin cheddar juustonaksuja, vaikka en ole syönyt niitä moneen vuoteen enkä ostanut harvemmin. En voi sanoa että en koskaan, mutta ehkä viiteentoista vuoteen. Tietty mä sipsejä joskus hankin, mutta ehkä enemmän suklaata tai muuten isoja annoksia normiruokaa. Sillä perusteella en ole vielä kävelevä diabetes

Mulla on kesken muutama sarja loppukaudet ja huipentumat kulminoitumat, mutta mitä odottaa saattaa kun minusta ei ikinä saa irti mielipidettä ja muutenkin ironisesti osaa tuottaa lyhennelmiä teksteistä mistä ne kertoi jne. Olen ikuinen jatko-osa. Samalla äänikirjoja kesken. Kymmenittäin jäänyt kaikenlaista keskeneräiseksi!

Nyt sentään annoin vettä kanerville partsilla. Kerran kastelin ehkä sillon kun ostin ne ja siitäkin on yli kuukausi. Kyllä noi koirankarvat ja hileet lattioilta vielä joskus hiipuu pois jos ahkerammin siivoisi(?)

En muista mitä olen kirjoittanut mutta ilmeisesti samat asiat toistuu. Ei sillä, pitäisi viedä eteisestä kauhea määrä pahveja ja tiskiä riittäisi. Jaksan jonkin verran ja olen ylpeä itsestäni, en kuitenkaan tarpeeksi.

Akku loppuu luurista ja päivitystä vailla, vaikka luulin että siinä olisi jo päivitys. Miten monta se tarvii oikein käyttöjärjestelmää? Käyttö ja järki hoi? Helvetin kuusitoista mutta kuka laskee


Läskeillä on elämä edessä joten rasvaisin sormin kaivat hautaasi vain senkin suolattu sokeriporsas Nukuin kaksitoista tuntia suunnilleen. Tuli ihan tarpeeseen. 
Ainakaan en twiitannut 12 tuntiin. Kävin paskalla tunkemassa sormet peppureikään ja viemäriin violettia ainetta, pesin alapään ja suihkussa suihkuttelin, pesin hampaat purskuttelin. Sit menin parvekkeelle tupakalle ja tervehdin muurahaista sekä outoa sääilmiötä. Bestis oli soittanut yöllä, täytyy kysyä siltä mitä asiaa sillä on ollut. Muuten ei mitään huomionarvoista kai ole tapahtunut.

Eilen en kirjoittanut blogiin. Lähinnä muokkasin huvikseen yhtä kuvaa Adoben ohjelmilla omaan käyttöön Elon Muskista. Tein testin millainen taulu mulle sopisi seinälle netissä, ja olen konossööri tms taiteentuntija jonka vain 1/5 ihmisestä saa tulokseksi. Sit googletin pelkän taulun ja siellä oli mainoksia Muskista.

No ehkä ei olisi pitänyt, jakaa tori.fi:n tesla ilmoitusta twitteriin silmät ymmyrkäisinä emojin kera. *silmät ymmyrkäisinä*

Mun ei annettu töissä oikein tehdä mitään eilen... Lajittelin taas paperia pinosta ja kuoresta toiseen tunnin, ja väliin tungin tarroja kolme laatikkoa 666 kappaletta  varastotuotteita. Valitukseni on se, että yleensä edes saan käyttää leikkuria ("en mä sitä pelkää") joka päivä mutta tämä oli vasta toinen kerta, sitten koko urani siellä aikana päivä, kun en saanut mitään vastaavaa hommaa. Aina olen kerjäämässä "hommaa" ja jos sitä ei ole niin hyrrän tavoin kiertelen siellä

 Vastahan mä opettelin itsenäisesti jopa leikkaa postikortteja ja tein nekin ihan virheettä. Millintarkkaa tasaista täydellistä ehkä itusen hidasta jos mietin järjestystä, mutta ei sitä sekaista teletappi laatua mitä työkaveri vittuili mulle. Teepä ite jos osaat.

Tarkistan ettei tule mitään vahingossa virheitä, monet kerrat, eikä mikään ole minun vikani ollut jos muut ei ole hoksannut ettei Kajsa ole tehnyt tuota ennen. Tasan kahdet jutut on mennyt uudestaan mun takia eikä niistä ketään mene vararikkoon jne huoh enää kuukausi tuota työpaikkaa!!!!!

 Mä hoidan eteenpäin niitä hommia ilman mitään kiitosta, ja siellä on moni muukin vailla hommaa, enkä ala kilpailemaan mitä kukin saa tehdä mutta silti. "Vaan" harjoittelija, joten mun ei ole pakko tehdä mitään mitä en halua ja silti teen liikaa. Voittoa nääs firmaan kun en edes saa palkkaa. Sitten kun sopimukseni päättyy, varmaan vain liukenen tasavasemmalle. Ei ne ainakaan kysy töihin mua.

 Olen vain ylimääräinen pinon päällä ilmeisesti joita niillä on ollutkin. Vakituiset palkkaavat itse.

Vituttaa epäreiluus, mutta ainakaan en tarvitse viittomakielellä ohjeistusta painua sieltä poiskaan. Äitikin maksanut mulle bussikorttia nämä kuukaudet, että pääsee töihin. Kelan ideat on huonoja. Kesti ehkä kaksi vuotta että edes tutkivat voiko mua laittaa minnekään kuntoutuu. 

Kuntoutuminen on niin vahva sana. 

Pompottelevat, en saa pysyvää työkyvyttömyyseläkettä vaikka niillä on heidän järjestelmissä ne ydinjätteet. Tietosuoja lorupussi johon kurkistaa ja päättää että heidän keksimät sadut on liian kauheita.

Huomenna ON isänpäivä, mutta meikä juhlii nimppareitaan vasta viikon päästä kaksi kärpästä samalla.

Mulla on muutama joululahja ehkä jo, mutta ei mitään kovin suurta arvoltaan. Pari pientä lahjakassia osalle porukasta ja toiset muistin nyt vasta, että nekin tulevat sinne muutes... hmmm? Ei mitään joulujuttuja vielä oikeesti. Olenko jouluihminen? No, missä viivyt lumihanki? Missä kulkee kulkuset? TIP TAP

Viidestä yksi. Todellakin. Bisneksiä. Mitähän sitä tänään jaksaisi kotihommaa.

 Mun alapää ainakin purkautuu kaikenlaisia patteja verta ja märkää sormille. Oli kiva kun ei ollut ainakaan kuukauteen niitä. Sitten mun rauha rikkoutui. Jep.

Katsos tuota hummaa miten pienestä ilosta koirakin haukkuu verivihollisen mutsille mut siis Olipahan taas kerran

Mä pesin pyykkiä, tein ruokaa, vaihdoin lakanat ja imuroin akun loppuun imurista. Kokeilin yhdet alkkarit ja paketoin joululahjoja, puhuin kaverin kanssa puhelimessa kaikenlaista. Katsoin vähän Netflixiäkin, join kaakaoo ja poltin loput röökit(2). Maasta löytyneen plussakortin löytöpalkkio oli vajaan euron arvoinen. Alan olla kans kanttuvei. (Viestintää äiskälle sen jälkeen kun se on jo mennyt nukkumaan)

Syötii puolikkaat subit, ja kahvit ärrältä Taysissa. Saatoin kävellen kotiin. Kotimatka piteni 1-1,5 tunnilla.

Kaksi tuntia meni kun keitti perunaa, käytin loput mikrossa ja silti oli kovaa sattumaa. Mulle vaan tulee ne aina, mutta toisaalta syön, kuorineen paitsi ihme kyllä suolimuovit otin irti parista halvasta maggarasta

Arvatenkin oon kohtapuokkii unta vaille. Suihkunkin otin nopean ja kuuman. Nilkkojen takaa rapsutin ihoa kynsin irti… jotka nekin pitänyt lyhentää jo viime viikonlopusta. Muoto se on rakentajillakin jos mitään voi päätellä matcheista nyt taas

Elämä kulkee jälkijunaa koska tärisen matkalaukkuna asemalla


Ajoissa Kajsan paikalla

Nukuin hyvin pitkästä aikaa. Heräsin vain kerran. Nyt kun söisi hyvin aamupalaa. Aamupaino oli 123,5 kilon paikkeilla. Näen äidin töitten jälkeen, ja pitäisi hakea pakettikin abc:ltä. Laitoin päänahkaan liuosta ja se imi taas kaiken. Eilen suihkun jälkeen laitoin banaanimaskia hiuksiin ja se tuoksuu hyvältä myös. Pukeuduin, vielä sukat jalkaan. Tämä on melko uusi tummanharmaa villapaita jonka viimeksi olen tilannut asokselta, vähän kauluriakin. Ripsaria laittaa, tai sitten ei, yleensä ne valuu silmänalusille kohti vuoron loppua. Luonnollinen naamanikin on kyllä ihan okei.

Ajattelen, siis olen, liikkumaton kuin vesi lätäkössä. Sain tämän blogin mainoksista 60snt lisää kasan päälle eilen ja vaikuttaisi enemmän siltä, että olen ne itse klikkaillut. Kiinnosti. Vähän kuin veisi pulloja. Seuraan kävijöitä mun deviantarttiinkin jollain Googlen työkalulla joka loppuu ensi vuonna, ja niitä on ollut reilut viissataa vaikken lisää piirustuksia koko galleriaan kuin harvemmin. Blogin kävijöitä 15-30 main per postaus.. noh, en ole koskaan ollut hyvä analysoimaan.

 TikTok videoissa samat määrät katsojia per video, vajaa 300, suurin osa ei katso loppuun eikä mitään sellaista. Taisin karaokettaa yhtä 80-luvun biisiä joka myös Stranger Thingsissä trendasi 5. kauden ansiosta. Ja öö, en mä kaikkea ehdi tehdä. Nukkuminen on lempihommaa silloin kun on tunne että valveillaolo ei enää juuri eroa unesta, kun on niin väsynyt? En tiedä tunnistatteko semmoista. Ehkä se on vaan pelkoni, koska yleensä unet on jotain satunnaisia sähköpurkauksia aivoissa. Enkä nyt muista onneksi unia viime yöltä. Vain että olisin nukkunut raskaasti.

Heittäkää sitä kissanhiekkaa useammin unihiekan sijasta oi Nukkumatit?

Mistä lähtien olen saanut muuta ajateltavaa

Sain tiskattua melkein puolet, eli toisen lavuaarin tyhjäksi, ja ehkä pari aterinta. Kunnes pesin leikkuulaudan ja sen päältä tuli lisää juomakuppeja. Talouspaperin lopuilla kuivasin lattiaa. Nyt on tänään jotain tehty? Kun aina mainostetaan että päivittäin edes jotakin pientä. Jokin nurkka. Turhaan taistella sotkua vastaan?

Ehkä vielä lattioilta pyykkiä kaivaa pesuun. Ei edes tarvitse kaivaa, jos noukkii silleen nätisti. Avasin eiliseltä jääneen pirkkaoluen janoon vahingossa, vaikka periaatteessa en aloittaisi juomista ennen kolmea. Eikä tuo ole kuin yksi lämmin kalja.

Ympäristön tuho vaikuttaa mihin tarkalleen ottaen? 

Googletin mitä tupakointi tekee ilmastonmuutokselle. Yksi natsa saastuttaa voi sata litraa vettä. Viidennes suurin saastuttaja tupakkateollisuus lentoliikenteestä. Puhumattakaan maapallon resurssien hävittämisestä, ihmishenkien menettämisestä ja epäeettisestä kasvatuksesta kun poimijat saa nikotiinia 50x askin verran ilman ravintoarvoa päivän työstä... (lähteenä jokin artikkeli ja WHO:n tutkimukset)

En tiedä mitä olen syönyt, enkä ole käynyt vaa'alla, vaikka tuskin se on heilahtanut minnekään. Muistan että aloitin eilen makkarapaketin. Vaalean leivän päällä on mennyt suklaalevite kinkun ja juuston sijaan, vaikka nekin voisi ottaa käyttöön kohta jääkaapista. Päivämäärät etenee vauhdilla, enkä halua hävikkiä toissapäiväisistä ruokaostoksista.

Perjantaina pitäisi tulla jokin pieni kuntoutusraha (viidenkympin luokkaa monelta viikolta) ja tilitin onlyfansia muutaman kympin viimeisiltä kuukausilta, tosin se on ehtyvä luonnonvara mun markkinointitaidolla ja tyhmien miesten asenteilla olla maksamatta alastonkuvien näkemisestä. Toivottavasti saisi maksettua kotivakuutuksen ja saisin apteekista lisää lääkkeitä joulukuuksi. Muuten laskut tulee loppukuusta sitten taas mitä on ostellut rahoitukseen. En ole tarvinnut pitkään aikaan kuvanmuokkausohjelmia kun en ole piirtänyt edes, mutta ne maksaa kuussa sen 20e ja sitten tietty äänikirjat ja netflixit. Nintendon onlinejäsenyys on tauolla kun en ole edes ottanut käteen koko käsikonsolia. 

Minne maksutietonsa syöttää, sieltä raha myös katoaa!

Puhuin työnohjaajan kanssa puhelimessa. Olin jämähtänyt Twitterin selaimesta tuijottaa Kelan webinaaria jonkun linkin kautta. Vaihdoin kuulumiset. Kyllästyneeltä kuulostaminen on vähän kuin sekoitus surua ja tyytyväisyyttä, mutta onnellisella tapaa eiku hyvä joo kiitos? En tiedä koska luen liikaa asioita mitkä ei välttämättä edes ole toisten äänenpainoissa näkemättä koko henkilöä as a matter o' fax

Ei ole muuta ilmanraikastinta eikä hajustetta eli hajuton, mauton ja muutenkin urbaania. Käsin kosketeltavissa olemattomuutta, näkymättömiä laillisia sääntöjä, myrskyn jälkeen poutasää. Normipäivä vapaapäivä, mutta et näytä yhtä hyvältä pipossa ja reikäisessä yöpaidassa.

juubituubi ja inglishiä, tuottavuuden tavoittelua ja lukemisenpuutetta mutta tämä on vanha paita enkä jaksa otsikoida~~

Can't hold onto anything today

 So used to getting reprimanded with the tone of someone's voice that even my tired brain picks up on it. Thanks to my childhood. Trying to forget, overcome, be more like a slime or a jack-in-the-box.

Goal: survive the month like many others are probably doing, but also NOT WAKE UP 3AM unable to get back to sleep having maybe 2-3 hours sleep. It's not a good idea right now to have a cider and two beers. I'm used to being dehydrated, malnourished (being obese is kind of a malnourishment) but sleep deprivation at work is pretty new. It shows itself as resting my head on my curled arms over the table(similar just like one I've at home just messy), and towards the end of my shift, probably not really concentrating on given instructions that might be insufficient cause; I seem to know what I'm doing even though: I've not made a similar print product before. Appreciate me not sometimes...

No, tomorrow is off. Never forget, misunderstand forever.

I remember who was in my dream 3am. My mom's other children's father's brother. No idea why. He doesn't even look like my current angel investor crush the billionaire Elona Mushky. Don't remember a lot just that it was so surprising? As if he'd been altruistic over me or protect me from, no I think the roles were reversed, actually no idea. Must've seen into the past of like when mom found my stepdad or something, which I do not want to think any more than she's left it behind.

So, that was kinda useless but self recognition is a step to self actualization! Says club self lovers!

Not sure what to type. Been so self-absorbed and normalizing laziness, and really just an addicted personality on autopilot. Sometimes not thinking, good, sometimes new things require think. Think before you commit to anything. Stop arguing and walk away! Pause is only human, like pooping breathing eating-- no content is good, sales will not sell without resource-- demand and supply chain, no hack. Just look at the people in walmart memes.

Whose gonna survive another pandemic? Deniers, rich or young or whose blind-folded themself, or biased or those on handouts? ...if the independent thought is rooted within their own self like a ...well one of those tested and true conspiracy theories that make a good story but I don't mean that either I just hope you can catch yourself before catching a sickness. 

Not really into mental things, only harmony and intuition and feeling the atmosphere in a room or predetermined openness to experience without blame of poor self *add word here*

Paper, scissors, rock. Today was a scissors day in a world of paper but I didn't sleep like a rock I'm afraid.

Aina sen haluaminen mitä ei saa eli miksi ruoho on pimeässäkin kelkan alla

Ota korvastasi pois kaikki mahdollinen ear fungus sekä napit ja lue hyvin tarkkaan mitä puhisen täällä rakas naapuri.

Satkun verran ostin ruokaa kaappeihin. JOO mun pitäisi siivota: imuroida lattialta köyhyyshiutaleet, pyyhkiä roiskeita ym tiskata, lattialta pois pyykkiä!!! Olen vittu mielisairas, ei saa painostaa kotiaskareisiin saatanan työmaa tämäkin?

Join vähän glögiä ja söin pari "juustosämpylää" suklaalevitteellä. Siinä ne. Kassissani olisi enkelipatukoita ja mmm.... sanonpa jotain hyvää siitä lopusta levystä.

Lounaallakin söin vain pari nakkia, paljon muusia enimmäkseen. Jos niillä ei ole aina muusia niin mä lupaan tulla kuorii!! Olen mestari perunankuorinnassa, kysy vaikka isojokelaisilta. (Kuulin muutes lukiokaveriltani, että Honkajoki= Kankaanpäätä, ja kauhistuin kuntaliitoksesta)

Ylöjärvi osaksi Tamperetta! Ja muutenkin kunnat vittuun!

Missä olinkaan? Ei ehdi mitään... varmaan joku pika juttu enää tänään juttua. Kuka pyyhkii mun mikron? En käytä edes kupua ja kaikki möhmät ja bakteriellit tarttuupi pohjiin, kylkiin katolle laitetta ymym

Joidenkin mielestä omituista että se sijaittee makuuhuoneessa. Mun mielestä omituista etten käytä sen päällä olevaa unilaitettani läheskään usein mutta kun ei riitä aikaa pestä letkua jne etten oksenna kun tungen viikset nenälle...

Mitäs... silmänurkkaa ei saa hieroa. Puhuin paikantimessani tänään potilaalle nimeltä äiti sekä bestikselle, kertoi markkinoista keskustassa ja toinen huolissaan mitä mä oon tehnyt päänahkalleni. ÖÖööö tää projekti edelleen? Kukaan ei ole käyttänyt skalpellia irrottaa viel sitä vahvaa ja tuuheaa pörröä mihin en oo tyytyväine

MUTTA JOO NYT MUN RAKKAAT AIVOT ON IHAN JEPSULLEE NIIN JOKA VITUN PAIKASSA YMPÄRIINSÄ TIES MILLAISIA VISIOITA SIELTÄ! bikinikausi alkaa tasan kun pistää uikkarit

Tärkeintä oikeastaan ole, eli muutan kappaletyylin normitekstiin (no ehkä mä annan helppouden lukea myös lukijalle)

Sinitarraa kuulokekoteloon, sillä saa vaikun pois. Kiitti Luojaa ja sitä rataa eikun moikun! #enehdibloggaa #mikrologgaus