Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 3. marraskuuta 2022

Huopaa ne denssit vittuun ja ota joku muu rutiini riuskaan otteesee vitun pohjoismainen asukki

  • TikTokissa ei ole mitään uutta sisältöä mulle, paitsi lisää huijareita.
  • Huomasin äsken että mahdun kolmen paksun untuvatakin sisään ja sortsit jalassa on silti kylmä ja siitä tein videon.
  • Kaveri soitti kun hörpin nuudelivettä. Halusin lämmintä ruokaa, mutta kaappi on tyhjä. Ostin tölkin colaa ja terveysaseman kahviosta sämpylän jossa luki päällä juusto. Ne maksoi 5E.
  • Olen kirjoittanut kolme sivua päivyriin Pilotin lettering penillä. Missään ei ole tarpeeksi paperia mun ideoille joten hyvä jos saan kirjoitettua blogiin eikä se maksa mitään. 
  • Paitsi että huonoa siinä on ettei omista omia kirjoituksia ja sitten joudut maksaa vielä Googlelle domainista jne etkä ikinä saa edes mainostuloja tai muutenkaan et saa mainostettua blogiasi koska vaikka käyttäisit neljäsataa euroa mainoksiin niin ei niitä näytetä missään. Kukaan ei hae sun sisältöä!
  • Jotenkin alkaa tuntua että mut on tahalteen syrjäytetty yhteiskunnasta, tai mun mielenkiinnon kohteet on vaan väärät. En käytä edes kirjastoa joten miksi mun tarvisi maksaa veroja, kun mun työkyvyttömyys maksetaan niistä...
  • Toisaalta tiedän kolmen ihmisen sosiaaliturvatunnukset eikä yksikään niistä ole mun lapsi.
  • Samankaltaiset etsii samankaltaisuuksia vai vetoaako vastapuolet?

Liikaa kristillisiä videoita toisaalta tuli vastaan. Ainoa Christian kristityltä nimeltään Charlieni, oli fifty shadesissa eikä sitä kirjaa tarvinnut lukea kun bdsm:kin alkoi jostain sivulta 380... en tuhlaa aikaani, kiitän.

En tiedä missä mennään ja miksi mikään viihde jaksaisi koukuttaa. Ihan yhtä turhan kanssa mikään ja kaikki. Englanniksi löytyisi selityksiä. Tyhjyyden illuusio yhteisessä kognitiivisessa alitajunnassa. Sitä paskaa kuin smalltalk pitää sietää jos haluaa tuntemattomista uuden bestiksen.

Tänään horjahdin ratikassa ja melkein otin kiinni jonkun naisen reidestä. Olin istumassa, kun se lähti liikkeelle. "Oi, anteeksi, se lähti just" tai jotain sinne päin

Mikä lähti? Tasapainoaisti? Korvasta? Korvasieni? No way, koska olen vaaka ja mikään ei heilauta mun tasapainoa ja harmoniaa (paitsi ehkä oma fashion senssini, mutta miksi mun hammastahnatuubissa lukee sensei vaiks oikeesti luen sen aina SENSI?)