ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

maanantai 21. marraskuuta 2022

Pikselikeitossanne on kärpänen

En ole päässyt kirjautuu omaKelaan. Bad Request 400. Selain ei ymmärrä jotakin. Huomenna tulee, pitäisi ainakin tulla, silti takuueläke keskiyön jälkeen. Siirsin eräpäivää kotivakuutuksessa yhdellä päivällä omatoimisesti netissä. Ehkä se auttaa vähän, jos maksan puhelinlaskunkin päivän myöhässä jne. En kyllä tiedä mitä palvelupuheluita olen tehnyt, että lasku on yli neljäkymppiä. Kyllähän minulla sitten jotain pitäisi jäädä. Onko se neljä vai kahdeksan euroa, niin onpahan taas tarkkaan laskettu.

Olen tehnyt spotify soittolistaa peiton alla koko päivän. Piti tulla varmaan upottaa se tänne?Unohdin että miehillä on penis eikä ne ajattele millään muulla. Kuvotuksia. Valittavat halipulaa, ja törkkäisisivät sen takuulla vaikka siskoonsa, äitiinsä mummoonsa tai isäänsäkin, kissaansa. Mulla ei ole mitään velvollisuutta ottaa keltään suihin tai olla kenenkään siemennesteiden loppusijoituskohde, varsinkaan ilmaiseksi. Noudatatte anonyymit kik viestittelijät, hinnastoa tai es es estoon. Voin valita tasan tarkkaan otanko nolla miestä vieraakseni, tai sitten ketään. Mä en jaksa ainuttakaan miestä romanttisessa mielessä, ne on rumiakin. Katsoin pornovideon tänään. Seurasin siinä sitä naisen touhua ja likaisten puhumista, ja huipentuma oli varmaan se, kun toi musta kullinomaaja nauroi.
Siinä inhorealismia. Ja tietty mua vituttaa koska mainostajat ihan varmasti valittaa,  sisällöstäni että siinä olisi seksuaalisia teemoja tai jotain. Näen itse pelkkiä armeijavaruste kaupan mainoksia.
Että jos jotain aina voi irrottaa raameista ja verrata muuhun, niin huh huh. Sensuuria sensuuria. En ole ihan varma enää mikä on sallittua joten en kertakaikkiaan ole olemassa okei?

Kaikilla on tietty samat värkit aluksi. Pojat on vain omituinen mutaatio kun solut järjestyy erillisesti. Kyllä ne sukupuuttoon kuolee kohta. Lääkäreitä on satoja vuosia kiinnostanut naisessa pelkkä kohtu ja siihen on liitetty kaikki häpeä. Uskoivat että se liikkuu naisen sisällä. Liikehän se lääke olikin. *koodaa tähän jotain*
En tiedä koska olen henkisesti ollut näin kuollut?