ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 29. marraskuuta 2022

keppejä ja ruusuja

 Luksuselämä here I come, unelmissani ainakin jos olisi rahaa. Viettäisin kylpyammeessa ikuisuuden kunnes olisin ryppyinen kuin ihan rusina. Oh my gawd, ottaisin jopa kylpyankkani mukaan. 150 euroa olisi halvin superior bathtub huone rautatieaseman vieressä yhdelle henkilölle aamiaisineen, tuossa esimerkiksi itsenäisyyspäivänä? Voisi katsella linnanjuhlia leveältä hotellisängyltä. Runkata presidentin vaimoille olan takaa. Eiku... pari kepeillä kulkevaa miestä edestä ja takaa tunki ärrällä kun hain pakettia ja toinen niistä osti jonkin iltalehden ja mainitsi nimeltä jotakin häneen liittyvää uutista. Aina ne seksistiset siat on mun itsenäisyydet pilanneet.

Mysteerisiä unelmointeja minulla. Turistiksi omaan kaupunkiin. Tätähän varten täytyy alkaa ihan suunnitella jokin budjetti.

Ehkä meen sinne alakertaan unisexiin orjax ja kerään kolehtia eiku sellanen tuskin on kovin sallittua. Siis ollut pari kertaa jossain vitun seksikaupan hämäräkopissa missä pyörii alan videot tai muuten vaan ihmiset tirkistelevät toisiaan, enkä nyt tarkoita sitä homobaaria. Siitä reilusta työstä korvaus sit, jolla rahallistan sielunrauhan meditoinnit kylpyammeessa, takissa, tossuissa, hyppään sängylle rojahdan ja otan matkalaukusta esiin satisfyerin. Yksin. Aah. Kaikille fiksuille sinkuille ideaa.

Mutta joo. Olisipa varaani. *kuvittelee miten veto tuuletusikkunasta on hotellihuoneen hiustenkuivain ja hiukseni kuivuu ja kastuu useisiin otteisiin kun tuhlaa vettä viimeistä päivää*

lillua löllöä luxusta, ehkä laittaituisi mutta mikä siinä olisi sellainen hieno mesta vieressä jossa käydä sivistyneellä drinksulla.