ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

tiistai 15. marraskuuta 2022

Vaihdan linguistiikkaa kuin paitaa jos en kulkisi ilman paitaa...

Paha, paha, paha tilanne. Torkahdin tunnin ja pitäisi jaksaa tänään ja huomenna töissä ja torstaina aamusta mennä juttelee erikoislääkärille, jne. En saa oikein hs-taudille annettua ilmaa, pitäisi ottaa pari suihkua päivässä. Mikään ei oikein vie epähuomiota siitä miten elämä on p*skaa joskus. Ainakaan ei ole yksin ja kengän kangat kattoon...

Laskuja on muutama, ja rahan pitäisi riittää pitkälle. Kaksi ja puoli viikkoa. Siinä pitäisi ostella tupakkansa, ruokansa, lääkkeensä jne. Jopa halvat asiat tuntuu liiallisilta ja mahdottomilta. Jos olisin miljardööri niin toki antaisin pois suurimman osan. Kuka sanoi että köyhyys ja rikkaus on vähän sama asia, että kummallakaan ei ole mitään menetettävää?

Tiskit ei peseydy. Turhan usein pyykkini taas pesen. Kuivun kuin outo hankaussieni tai firman ainoa 7 vuotta vanha tiskirätti. Tai siis, ravasin vessassa yön. Tulisin asia mitä olisin syönyt oli paketti nuudelia dipattuna kermaviilissä omiin soosseihinsa. Muutama lätty jotakin vihreää puolukkapedillä, omena, mielinmäärin suklaata kääreistään. Muusia ja kana lounaaksi. Puuroa sen verran, että jaksaa lähteä ja myöhästyä bussista.

No ehkä mikään ei ole kovin paha. Ymmärtäjiä löytyy. Vai löytyykö???

Kas vain, oho okei täytyykin pian lähteä liikuksiin. Kohti työllistymislaitumia kuin sekava lastenohjelma. Mikä on jokin se.