Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 15. marraskuuta 2022

Vaihdan linguistiikkaa kuin paitaa jos en kulkisi ilman paitaa...

Paha, paha, paha tilanne. Torkahdin tunnin ja pitäisi jaksaa tänään ja huomenna töissä ja torstaina aamusta mennä juttelee erikoislääkärille, jne. En saa oikein hs-taudille annettua ilmaa, pitäisi ottaa pari suihkua päivässä. Mikään ei oikein vie epähuomiota siitä miten elämä on p*skaa joskus. Ainakaan ei ole yksin ja kengän kangat kattoon...

Laskuja on muutama, ja rahan pitäisi riittää pitkälle. Kaksi ja puoli viikkoa. Siinä pitäisi ostella tupakkansa, ruokansa, lääkkeensä jne. Jopa halvat asiat tuntuu liiallisilta ja mahdottomilta. Jos olisin miljardööri niin toki antaisin pois suurimman osan. Kuka sanoi että köyhyys ja rikkaus on vähän sama asia, että kummallakaan ei ole mitään menetettävää?

Tiskit ei peseydy. Turhan usein pyykkini taas pesen. Kuivun kuin outo hankaussieni tai firman ainoa 7 vuotta vanha tiskirätti. Tai siis, ravasin vessassa yön. Tulisin asia mitä olisin syönyt oli paketti nuudelia dipattuna kermaviilissä omiin soosseihinsa. Muutama lätty jotakin vihreää puolukkapedillä, omena, mielinmäärin suklaata kääreistään. Muusia ja kana lounaaksi. Puuroa sen verran, että jaksaa lähteä ja myöhästyä bussista.

No ehkä mikään ei ole kovin paha. Ymmärtäjiä löytyy. Vai löytyykö???

Kas vain, oho okei täytyykin pian lähteä liikuksiin. Kohti työllistymislaitumia kuin sekava lastenohjelma. Mikä on jokin se.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy