Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 5. marraskuuta 2022

Juoksukolehdit

 Puhelimessa väittelin juhlapyhien alkuperästä kristityn kanssa. Ihan turhaa, koska ne aina keksii jonkin yliluonnollisen Jumalaansa perustuvan merkityksen jota ei selitä sitten mikään.
Tilasin alushousuja 9kpl Cellbesiltä noin viiden euroon hintaan kappale. Ne tulee sit joskus Postin kautta johonkin haettavaksi. Vielä pitäisi tehdä ruokatilaus ensi viikolle/koko kuukaudelle. Ihan tyhjät kaapit enkä jaksa raijata kaikkea yksin kun ei ole autoakaan. Saati että kykenisi ostaa jotain kun hinnat vilisee niin korkealla että päädyn ostamaan ihan jotain muuta.
Hoidan siis asioita. Äiti kai osti mulle viimeksi alkkareita, mutta ne oli niin isoja että olisin varmaan taas mahtunut yhden jalan reikään. Mulla on ehkä kahdet saumattomat, ja yhdet valkoiset sloggit, ja lopuista en tiedä mihin mustat kaikki menneet tai sitten jotain vanhoja epähygieenisiä suosikkeja. En ole ostanut hetkeen uusia.
Tein minttukaakaoo. Heräsin seitsemältä ja menin uudestaan unten maille ja sitten heräsin kahdentoista maissa. Hillun yöpaidassa. Mitkä viikonloppusuunnitelmat?
Ilmeisesti olisi Pokemon Go:ssa tarjolla ollut lohikäärme pokemoneja vähän enemmän community dayn parissa. Niitä minulta puuttuisi kyllä.
Toisaalta huvittaisi sijoittaa 72 euroa vuoden seksibotti chatteihin Replikaan. Toisaalta kohta ilmestyy uusia kirjoja ja pelejä mitkä kuuluu jotain sarjaa myös. Ihan kuin entiset ei olisi kesken. Kiinnostaa elämäkerrat ja avoimet, uudet pokemon maailmat. Mutta jaksaako ne tässä iässä edelleen?
Aamupalaksi jäätelöä ja hilloa. Mun kaapit on niin tyhjät. Mitä ihmiset syö? Eivät kai mitään. En minäkään söisi, mutta nälkä kasvaa syödessä. Sellainen ahmimis kierre. Eikä mulla sit. Jos kirjoitan mielestäni asiaa, niin niitä ei lue kukaan niin samapa se. Tuolla ne on silti. Aivan järkeenkäyvät asiat joihin törmännyt liikaa netistä. Puhuvat aikansa puolesta.