ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 2. marraskuuta 2022

kun stigmat on voitettu niin kaikki tabut voi tulla päivänvaloon kaksi askelta takaviistoon

Pienellä omenalla ja minttusuklaa proteiinipirtelöllä eteenpäin aamua. Vielä voisi laittaa vaikka ripsaria. En ole ehtinyt mitään. Nukuin sohvalla muutaman tunnin. Huominen vapaa, mutta lääkitys pistos terveysasemalla. Tänään yritän vastata takaisinsoittoon ajanvaraukseen liittyen psykiatrialle, olenhan niiden asiakas tipotiellä. 

Pesin illalla vartin pesuohjelmalla 21 maissa housut täksi päiväksi jalkaan, vaikka käytänkin legginssejä niinku aina näitä samoja. Jos en käytä mustia samettihousuja, tai jotain missä ei ole taskuja. Eikä mulla sitten asiaa ole. Naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä, eli mennä julkisilla sipulinhajuisilla busseilla... *tarkistelee mitä kaikkea on* Toivottavasti sitä hommaa ei ole tänään töissä mistä pääsin laistamaan ennen kuin lähdin pois. Ei ollut pakko silloinkaan.

P niin kuin pilvinen sää potenssiin piin imaginaariluku negatiivisesta neliöjuuresta eiku

Tehdä -verbi sentään. Ei ehdi kirjoitella joten miksi julkaistakaan kun voisin olla jo työmatkalla. Pitäisi huuhtaista tuo pirtelö sheikkeri ettei se haise kuolemalle ja tule vastaan kun palaan kotiin. Maha jotenkin väittää vastaan ja haluaisi oikeaa ruokaakin jo varmaan?