ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

tiistai 1. marraskuuta 2022

"luulen" etten "luule" mitään kuule luupää

Mulla oli töissä toisessa silmässä värillinen piilolinssi Halloweenin kunniaksi. Kotona en keksinyt muuta kuin pukeutua. Teki mieli karkkia, mutta en sitten mennyt ovelta ovelle kerjää. Tein liian seksikkäitä kuvia kun tein feikkiä siemennestettä ja levitin sitä rinnoille. Sitten sain naamalla sitä oikeaakin ja hyvä ettei mulla ole silmätulehdusta. Uusi onlyfans fani poiki siitä, mutta en pysty tilittää itselleni vieläkään. Ohjeena tavallista pöytäsuolaa, kananmuna, perunajauhoa ja kuumaa vettä.

Pitäisi kohtapuokkii lähteä taas työkokeiluun ja näen tänään työnohjaajankin. Minulta odotetaan varmaan edelleen jotain vastausta, jatketaanko tai aionko päästä töihin tai jotain. Tämäkin ollut jo jaksamisen rajoilla. Olen muka vielä nuori. Mature minä olen. Kaikki on jo opittu tähän mennessä, jos on oppiakseen.

Mun Merge Mayor peli jumittaa... olen sitä pelannut päivittäin orjallisesti loppuun. En ole ainoa jolla on tuo vika pelissä. Tykkään kun ei tarvitse mitään ajatella siinä.

Mulla on viisi euroa ja yksi rööki. Näin huonosti ei ole ollut pariin kuukauteen. Mitäs annoin itseni tulla huijatuksi netissä, ja siinä meni reilu satanen. Sen takia mulla ei ole nyt edes pankkikorttia. Tunnus tuli ensin, korttia ei ole näkynyt. Ei sen väliä, eihän tässä ole rahaakaan.

Luulisi että pankki hoitaisi tällaiset kun reklamoi. En tiedä pitäisikö tehdä rikosilmoitus muutaman kympin takia kun kotivakuutuksesta niitä ei saisi... hmm...

En tiedä mutta olen niin kyllästynyt blogin kirjoittamiseen, kun olen lukenut omia tekstejä vuoden ajalta.