Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 10. marraskuuta 2022

Ajoissa Kajsan paikalla

Nukuin hyvin pitkästä aikaa. Heräsin vain kerran. Nyt kun söisi hyvin aamupalaa. Aamupaino oli 123,5 kilon paikkeilla. Näen äidin töitten jälkeen, ja pitäisi hakea pakettikin abc:ltä. Laitoin päänahkaan liuosta ja se imi taas kaiken. Eilen suihkun jälkeen laitoin banaanimaskia hiuksiin ja se tuoksuu hyvältä myös. Pukeuduin, vielä sukat jalkaan. Tämä on melko uusi tummanharmaa villapaita jonka viimeksi olen tilannut asokselta, vähän kauluriakin. Ripsaria laittaa, tai sitten ei, yleensä ne valuu silmänalusille kohti vuoron loppua. Luonnollinen naamanikin on kyllä ihan okei.

Ajattelen, siis olen, liikkumaton kuin vesi lätäkössä. Sain tämän blogin mainoksista 60snt lisää kasan päälle eilen ja vaikuttaisi enemmän siltä, että olen ne itse klikkaillut. Kiinnosti. Vähän kuin veisi pulloja. Seuraan kävijöitä mun deviantarttiinkin jollain Googlen työkalulla joka loppuu ensi vuonna, ja niitä on ollut reilut viissataa vaikken lisää piirustuksia koko galleriaan kuin harvemmin. Blogin kävijöitä 15-30 main per postaus.. noh, en ole koskaan ollut hyvä analysoimaan.

 TikTok videoissa samat määrät katsojia per video, vajaa 300, suurin osa ei katso loppuun eikä mitään sellaista. Taisin karaokettaa yhtä 80-luvun biisiä joka myös Stranger Thingsissä trendasi 5. kauden ansiosta. Ja öö, en mä kaikkea ehdi tehdä. Nukkuminen on lempihommaa silloin kun on tunne että valveillaolo ei enää juuri eroa unesta, kun on niin väsynyt? En tiedä tunnistatteko semmoista. Ehkä se on vaan pelkoni, koska yleensä unet on jotain satunnaisia sähköpurkauksia aivoissa. Enkä nyt muista onneksi unia viime yöltä. Vain että olisin nukkunut raskaasti.

Heittäkää sitä kissanhiekkaa useammin unihiekan sijasta oi Nukkumatit?

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy