ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

lauantai 19. marraskuuta 2022

Tuhkaa jätän jälkeeni minäki

Keitän muutaman perunan. Ne on kaikki epäsopusuhtaisen kokosia. Nukuin melko pitkään. En tiedä mikä päivän agenda on, ehkä patriarkaatin paljastaminen.
Nukuin osan yöstä iPhone kädessä ja osan yöstä satisfyer kädessä. Kumpi on suunniteltu "naisen käteen" sopivaksi? Puhelin ainakin löytyi sängyn alta takaa ja toinen turvallisesti yöpöydältä.
Ironista. Mun sängyn alla oli aika paljon kaikkea pölyä ja koirankarvaa edelleen. Ei sillä että miehet saisi paskaduunit, mutta ne kuoleekin aiemmin. Ehkä ihan ansaitusti eikä varovaisuuttaan.
Aina vihannut pukumiehiä. Niille olen jokin avohoitotapaus.
Joskus toivon etten asuisi täällä, varsinkin kun tulen kotiin. *kastelee kukat* Olen melko yksinkertainen mutta kun katsoo tätä arvotonta läjää tavaraa jota olen hankkinut, niin siinä on manikyyrit kaukana.
Olen nähnyt yhden pelivideon artikkeleineen eilen ilmestyneestä Pokemon pelistä enkä ole aikeissa hankkia sitä ellei se satu tulemaan telia kauppaan myöhemmin maksettavaksi.
Mutta joo, mikä rooli mun kirjoituksilla on maailmassa.