ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 1. marraskuuta 2022

Nörtteilyt nörttehilty ja site nukkumati mahd. aijjoos eiksje

En tiedä mutta olen pelannut Pokemon Go:ta itsekseni. Kakkostiliä tasolta 1 tasolle 9. Kävin nopeeta lähisalilla ulkona jossain 200 metrin päässä. Kohta voin jo tapella itseni kanssa. Tai siis tätä pitää ehkä alustaa että mun käytän kakkospuhelimena täysin hajalla olevaa iPhonea. Se tiesi mun salasanan hotspottiin, vaikka siinä on ihan eri tunnus jonka tein äsken mutta en kai tyhjentänytkään siitä mitään, joten kaipa ne juttelee. Tai sitten lisätodiste että Telia myynyt mulle takaisin mun oman vanhan puhelimen, jonka oon laittanut laitetakuuseen :P

Periaatteessa (mulla on) kaksi rikkinäistä puhelinta, koska tuosta lähtee minuutissa tai alle vähintään se prosentti akkua. Laski 62:sta 58:een niinku viidessä minuutissa.

Mun piti vain lanittaa itselleni tappelut muutamissa liigoissa että pääsen seuraavalle tasolle. Ei niitä nyt niin paljoa puutu, etteikö olisi taputeltu yhdessä illassa. Mutta en ladannut facebookia tuohon ja kirjautunut sillä vai mitähän kautta olen kakkostilini tehnytkään, niin piti aloittaa jostain monta vuotta sitten luodusta tilistä joka oli hädintuskin aloitettu tasolle 1.

Eli jos kaikki menisi kuin unelmamaailmassa niin olisin tasolta 1 tasolle 44 tänään. Mutta ei, kummittelee vain. Katsoin toisaalta jonkun huonon elokuvan. Mietin mahtaako armeija oikeasti suoltaa tuota paskaa tänne maapallolle värvätäkseen sotajoukkoa itselleen. Siis Amerikkalaiset. Pääosa kaunis leidi vastaan puoliksi ihmisiä- ja puoliksi kauheita -avaruus, örkkendaaleja.

Haluaisin katsoa elokuvan modernista noitajahdista, 2015 vuodelta, en sitä kuitenkaan geolokaationi vuoksi löydä. Sitä jokin seuraamani Twittersivu saattoi suositella. Oliko se mikä niistä journaliikan sivuista en osaa sanoa.

Veskihätä suunnaton. Söin enkelisuklaata pussillisen niitä nougat patukoita, ja melkein ison pullon maximun taste:a kun oon tullut kotiin ja kaksi lihapiirakkaa täytteillä (loput juusto ja kinkkusiivut ja kurkkusalaatit, mitä ei ollut paljoa). Aamulla puuroa ja tee, sit nälkäisenä lounasmestassa se vähä mistä en pitänyt kun en välitä riisistä ym mutta nälkäänsä söi jos ei lisää hakenutkaan....

Näillä näppäimin. Kuvailin töitä tänään yksitoikkoiseksi. Mikäs siinä kun siirtelee paperia kasasta toiseen muutama sata ja yksi päälle. Toisaaalta digipainon jälkikäsittely tuskin sanoo kaikille mitään mun työtehtävät. Ja jokin ihme salassapitovelkkukin.

Huomenna pitäisi tulla aamusta soitto psykiatriasta tipotieltä, kun ei ole tullut aikaa sinne vaikka lausuntoa vaille ensi vuodelle. Vähän epäilin että se hoitsu jolle juttelin ennen teakin alkua olisi pistänyt vireille mua sinne jonotuksii. Kaikille erikoislääkäreille olen aina punainen vaate, joten siitä tuskin odotan mitään uutta vaikka kuka kirjaisi lausuntoansa. Edellisiin vedoten niihin ydinjätteisiin nätimmin, voih ja oih yhteiskuntasysteemin tukipilaari, tuo kela kaikkien rakastelijamme *lääps lööps rapsuti kaulan alta*

Me too eli meta, eli filosofi ja ydinfyysikko, tutkein taitavammin toistensa asioita eritepäin mutta silti niin samoin. (jokin meemijuttu, kysyttiin. toinen tutkii teoriaa ja toinen tekee teoriaa tutkimuksin. Englanniksi en nyt edes pysty kaivaa sitä pilapiirrosta. hiffasin sen ja muut ei)

Suurta fanaattisuutta edelleen pokemongo:ta kohtaan tuntien, blogisti. Tästäkin vaivasta velkaa 2,2 euroa GOOGLELLE vaikka mulla piti olla ilmainen ainakin pari vuotta eteenpäin ja mulla on screenshotit myös, mutta ei välttis heti työpöydällä enää niisk... Jonnekin se ilmainen osuus elämästä mennyt on, tila ja avaruus, mikään ei enää ole ilmaista jos sen voi nyhjäistä noin vain!!!1


Kellon tarkistus täs kohtaa.... tulee lähemmäs kahdeksaa illalla... POSTI tuli just. Siellä on vihdoistaviimein kaipaamani tavaroita. Kirja hamstereiden hoidosta, killuttimet korviin joissa hampsterin kuva mitä suunnitelinkin leijuvan avaruudessa että tota jotta notta myös pankkikortsu myäsqin eikä mitään ohkaisia kirjehiä nähnykkä. Vihastu nyt mun kirjotuskiin jooks tai mä alan puhua toista kotimaista koska se prkl rakko täyttynyt samaisesti täs. muikeloo teidän ranteisiin rukiiseen ja hommii nyssitte?