ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 18. marraskuuta 2022

Tästä on kosinnat kaukana

Puhelimen muisti 64 gigaa ja iCloud 200 gigaa täynnä. Ulkoisella kovalevyllä voisi olla jokin terabitti jos käyttäisi.
Dippasin eilen paketin varsiselleriä. Siitä tuli hyvin kuitua.
Yritän varmaan kunnialla hoitaa työkokeilun loppua kohti.
Heräsin, kävin veskissä ja suihkussa ja pesin hampaat. Laitoin rintsikat, paidan, legginssit, dödöä kainaloon. Tein kuitumuroja lautasellisen, siihen rasvatonta hyla maitoa ja sokeria vähän päälle. Kävin tupakilla partsilla.
Netissä jossain Twitterissä elon muskit ja chad lindbergit niihin aikoihin, kuudelta mun aikaa. Mulla on jokin emotionaalinen yhteys edelleen siihen näyttelijään, vaikka on kulunut vuosikausia. Tuskin se ikinä päättyy. Tarvitsee vain nähdä se, niin mun ihastusmittari värisee. En vain enää jaksa kommentoida mitään sille. Olen luovuttanut, unfollannutkin, eikä mua erityisemmin jaksa kiinnostaa typerät amerikkalaiset. Silti etsin häntä välillä, näen unta ja herään. Harvemmin ollut kaukorakkauksia mut... Ei sillä etteikö niitä olisi omasta takaa, typeriä kommentteja miehiltä.
En tiedä pitäisikö siirtyä pelkästään suomenkieleen, hylätä enkku. Käytän englannin oh my god, fuck fuck, kun mulla on päänsärkyä ja otan satisfyerin esiin surisemaan, koska pakko kun ei auta enää kipulääkekään. Se on saatu kirkonmäeltä. mieheltä.
Olen varmaan tylsä. Kaikkia kiinnostaa miten nostan omat rippeeni eiliseltä, ja voin tänään? Olen melko kyllästynyt alapäävitseihin ainakin. En tiedä. Jotenkin sitä vain voi kuolla koska tahansa, joten mitä suotta katumaan mistään.
Koko ajan teen kuulemma jotain. 90% ajasta varmaan pitääkin paikkansa :P Kulutan suuresti kaloreita mutta ei se rasvatalletuksii pienennä. Tai ainakin luulen kuluttavani, mutta en mä pysty päivällä nukkumaan vaikka kovasti yritän. Jotkin asiat pysyy muuttumattomina, kunnes teet tietoisen valinnan tehdä toisin ja vahvistat käytöstä.
Tipuin jo omista jutuista. Netti on vähän kuin seittiä ja mun katosta sitä riippuu kummallinen pitkä naru. Mitään en ole nähnyt omiani, mutta joskus pään sisällä on liikaa puhetta ja monologia. Olisi harmillista keskeyttää se. T. Teknofoobikko.