ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Joo just se 34 vuotias teiniäiti helvetistä, Jumalan lahja yhteiskunnalle (liioittelen ja kerron päinvastaista enkä silti valehtele paljoa jos jätän puolet sanomatta)

Olenko hallusinoinut koko ihmisen? En mä tiedä mitään niiden kulttuurista, ja tyyppi kertoo mulle päänvaivoistaan kaiken tyyliin pikkulapsensa kakka-aikatauluihin. En sanonut äitiaivoista mitään. Kerroin mäkin toisaalta paljonko saan palkkaa, eli kaksi euroa päivässä, mutta taisin jättää mainitsematta omavastuun 30 päivää sekä verot 40% vielä siitä kahdesta eurosta. Ei ole paljoa palkkapäivää mulla millä juhlia. 

Just hankin kaalia kalliista lähikaupasta jos sitä tekisi kaalikeiton porkkanoilla, riisillä ja soijarouheella siihen ehkä mausteet niin hyvää tulee kun hauduttaa. Syö sitä sitten päivän tai pari, tosin en ole jaksanut aloittaa. Mulla on yksi leipäveitsi joka on melko terässäkin siihen hommaan. Tilasin kaksi japanilaista kokkiveistä mun blogin mainoksista ja ne menee joulupakettiin. Kurkistin toiseen, ja näytti siltä että aito japanilainen hiuskin oli halkoutunut mukaan.

Miten kukaan jaksaa... ihan huvikseen? Päästäkää minut pahasta.

Leikatkaa itse hanskoistanne irti sormenpäät. En osaa käyttää koruja. Mitä iiiiihhmeen niitä näitä arg??