ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 19. marraskuuta 2022

Rotvallinreunaa tallustin

 Kalastelin kaupungin consensusta. Yleistä tunnelmaa. Jääköön mysteeriseksi. Kenellekään en puhunut, mutta kuuntelin. Katsoin elokuvan She said, eikä siinä mainittu metoo liikkeestä mitään. Missä jatko-osa? Ne vaan toimitti yhden pahiksen linnaan journalismilla. Muuttiko se mitään? Peitelläänkö raiskauksia edelleenkin? Montako niiskutusta ja kyyneltä tarvitaan hyssytellyiltä uhreilta? Jotta kukaan ottaisi vakavissaan vallan väärinkäytön?

No jaa. Mulla oli koodia millä sain leffalipun ja kahdet pienet popparit ja pienen juoman, niistä ei maksanut mitään oikein kukaan. Jokin paneeli ja synttäripopparit. Mainoksissa oli tuttuja asiakkaita ympäri Suomen, tuttuja logoja ja kulkusia jotka käyttäneet digipainossa hommiaan. Se vähän sai pään pyörälle, että niitä olisi alalaita täynnä kokonainen salin kangas.

On mullakin salassapitovelvollisuus, en vaan ymmärrä miten saisin töissä tietooni sellaisia siinä mainittuja juttuja.

Enivei, kuka sanoi mitäkin. Toinen halusi pukeutua makuupussiin, toinen halusi peittää vain perseen. Varmaan sään takia eikä siksi että alistuisivat piiloon miesten katseilta lol

Join pari hanakaljaa. Ollut liikkeellä koko päivän paitsi kun odottanut että jokin elokuva alkaisi. Ehkä olisi pitänyt katsoa Wakanda Forever (lastenelokuva) tai odottaa The Menu(kauhukomedia) Mitä siellä edes menee!? Mun ilmainen lippu olisi ollut voimassa ensi kesään. Ei jaksa katua, väsyttää.