Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää...

lauantai 19. marraskuuta 2022

Rotvallinreunaa tallustin

 Kalastelin kaupungin consensusta. Yleistä tunnelmaa. Jääköön mysteeriseksi. Kenellekään en puhunut, mutta kuuntelin. Katsoin elokuvan She said, eikä siinä mainittu metoo liikkeestä mitään. Missä jatko-osa? Ne vaan toimitti yhden pahiksen linnaan journalismilla. Muuttiko se mitään? Peitelläänkö raiskauksia edelleenkin? Montako niiskutusta ja kyyneltä tarvitaan hyssytellyiltä uhreilta? Jotta kukaan ottaisi vakavissaan vallan väärinkäytön?

No jaa. Mulla oli koodia millä sain leffalipun ja kahdet pienet popparit ja pienen juoman, niistä ei maksanut mitään oikein kukaan. Jokin paneeli ja synttäripopparit. Mainoksissa oli tuttuja asiakkaita ympäri Suomen, tuttuja logoja ja kulkusia jotka käyttäneet digipainossa hommiaan. Se vähän sai pään pyörälle, että niitä olisi alalaita täynnä kokonainen salin kangas.

On mullakin salassapitovelvollisuus, en vaan ymmärrä miten saisin töissä tietooni sellaisia siinä mainittuja juttuja.

Enivei, kuka sanoi mitäkin. Toinen halusi pukeutua makuupussiin, toinen halusi peittää vain perseen. Varmaan sään takia eikä siksi että alistuisivat piiloon miesten katseilta lol

Join pari hanakaljaa. Ollut liikkeellä koko päivän paitsi kun odottanut että jokin elokuva alkaisi. Ehkä olisi pitänyt katsoa Wakanda Forever (lastenelokuva) tai odottaa The Menu(kauhukomedia) Mitä siellä edes menee!? Mun ilmainen lippu olisi ollut voimassa ensi kesään. Ei jaksa katua, väsyttää. 

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy