ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Helkkyen kelkkyen ja virsistä viis

Olin viideksi kotona. Käväisin äänestää seurakuntavaaleissa kirkossa. Eli Pyhällä Maalla = en ole vampyyri?

Kuuden ihmisen ruoat vetäistiin. Kaikki kahvipöydän kansalaiset olleet kyllä ruoka-aikoina tällä planeetalla ahneuksineen... koska jos mä jotain vihreitä arvoja en saa edustaa niin ollaan sitten piilokokoomuslainen. Mainitsinko etten ottanut tällä kertaa mukaan kakun loppuja, eikä se mitään, ettei tällä kertaa ollut henkilökohtaista limpparipulloa?

Noiden kannattaisi ehkä ottaa jouluna menu meikän työruokalasta Sun Namastesta mutta en sit tiedä meinaan vaan jos näin hyvät sörsselit kestää vain koko päivän valmistaa... otin taas panoraamaan pöperöistä/pöydän antimista/kystä kyllä kivan kuvan

Koiruus haukkui mulle kun tuli vastaan, mutta viihtyi meikän jaloissa nukkumassa ruokapöydän alla ja oli se taidokas itsekseen, heittää possua ja ottaa kiinni, että wau, ja kylhän tuo paljon oisi naamaa nuollut. Kuitenkin alistui sit pötsin rapsutteluunkin kans karva-korwis. Kaikkien kaveri seurakoira, taisi omistaja saada samalla lomaa pomostaan.

Tällee kiertäen kaartaen nimiä mainitsemati, on ne ukot kyl viisaita tollee ikäisiksii ikälopuiksi selkävammaisiksi.

Ei ne huumeet ja, liikaa seissyt Jeesuksen punkku mitään, mutta sitten kun ottaa puukon mukaan tappeluun niin siinä lähtee henki ristiäisten- kissaltakin; eikäku... mitähän tuo mua varoitteli puhelimiensa perään lähtemisestä?

"Yhdistyykö se sun iPhone tietokoneeseen" Siis että lataisin tähän väliin jonkun ihmeen ohjelman ja sitten käyttäisin sitä rikkinäistä näyttöä läppäriltä? En tiiä vaikuttaisi liian monimutkaiselta tavalta, millä edes ohjaisin sitä luuria kun haluaisin pyydystää pokepalloon hirviön. Jäisi pyörittää. Jos arvo on nolla, niin täytyy olla kyl parempikiakin bisneksiä uusiokäyttää romuelektroniikkaa

Muthei. Joutusin kattoo Ylee koko aika. Vähemmästäki lumipesusta kärsii koko poronkäristys. Ja sit sitä palloilua kisoista joita kukaan ei katso, jossa on kaikki kielletty ja silti katsotuin ohjelma.

Eijeijei. Kyllä mä jaksan odottaa 2030-luvulle että se rokote otetaan käyttöön nivelreumaa vastaan. Ja tosiaan hyvää nimipäivää meille kätsyille pirpanille.