Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Helkkyen kelkkyen ja virsistä viis

Olin viideksi kotona. Käväisin äänestää seurakuntavaaleissa kirkossa. Eli Pyhällä Maalla = en ole vampyyri?

Kuuden ihmisen ruoat vetäistiin. Kaikki kahvipöydän kansalaiset olleet kyllä ruoka-aikoina tällä planeetalla ahneuksineen... koska jos mä jotain vihreitä arvoja en saa edustaa niin ollaan sitten piilokokoomuslainen. Mainitsinko etten ottanut tällä kertaa mukaan kakun loppuja, eikä se mitään, ettei tällä kertaa ollut henkilökohtaista limpparipulloa?

Noiden kannattaisi ehkä ottaa jouluna menu meikän työruokalasta Sun Namastesta mutta en sit tiedä meinaan vaan jos näin hyvät sörsselit kestää vain koko päivän valmistaa... otin taas panoraamaan pöperöistä/pöydän antimista/kystä kyllä kivan kuvan

Koiruus haukkui mulle kun tuli vastaan, mutta viihtyi meikän jaloissa nukkumassa ruokapöydän alla ja oli se taidokas itsekseen, heittää possua ja ottaa kiinni, että wau, ja kylhän tuo paljon oisi naamaa nuollut. Kuitenkin alistui sit pötsin rapsutteluunkin kans karva-korwis. Kaikkien kaveri seurakoira, taisi omistaja saada samalla lomaa pomostaan.

Tällee kiertäen kaartaen nimiä mainitsemati, on ne ukot kyl viisaita tollee ikäisiksii ikälopuiksi selkävammaisiksi.

Ei ne huumeet ja, liikaa seissyt Jeesuksen punkku mitään, mutta sitten kun ottaa puukon mukaan tappeluun niin siinä lähtee henki ristiäisten- kissaltakin; eikäku... mitähän tuo mua varoitteli puhelimiensa perään lähtemisestä?

"Yhdistyykö se sun iPhone tietokoneeseen" Siis että lataisin tähän väliin jonkun ihmeen ohjelman ja sitten käyttäisin sitä rikkinäistä näyttöä läppäriltä? En tiiä vaikuttaisi liian monimutkaiselta tavalta, millä edes ohjaisin sitä luuria kun haluaisin pyydystää pokepalloon hirviön. Jäisi pyörittää. Jos arvo on nolla, niin täytyy olla kyl parempikiakin bisneksiä uusiokäyttää romuelektroniikkaa

Muthei. Joutusin kattoo Ylee koko aika. Vähemmästäki lumipesusta kärsii koko poronkäristys. Ja sit sitä palloilua kisoista joita kukaan ei katso, jossa on kaikki kielletty ja silti katsotuin ohjelma.

Eijeijei. Kyllä mä jaksan odottaa 2030-luvulle että se rokote otetaan käyttöön nivelreumaa vastaan. Ja tosiaan hyvää nimipäivää meille kätsyille pirpanille.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy