Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Elämä on mutta viha on liian vahva sana ja muita loputtomia viisauden jakeita

En saa unta. Liian valoisaa. En erityisemmin kertonut päivästäni aiemmassa. Parempi jos jätän pois. Mutta siellä koulutuksessa oli vierailija bloggari. 44v mies. Eksäni ikäinen. Triggeröidyin. En ole tavannut 7v bloggausta harrastaneita itseni lisäksi jotka voisi sanoa päivittäin kirjoittavansa. Mä oon poistanut jotain 5000 kirjoitusta takaisin luonnoksiksi pari vuotta sitten. Mä olenkin alusta aloittaja.

Täh?

Kerron vaikka mitä tekemisistäni tänne ja silti kukaan ei tiedä minusta mitään. Parempi ehkä niin. ÄÄÄTSIUUUH.

Lempi drinkki. Lempikukka. Mitä näitä nyt on. Pituutta ja harrastusta. Jotain. Valitsenko ylpeyden vai rakkauden. Täytyy olla vähän homo ymmärtääkseen näitä kysymyksiä. Ei niitä kukaan netin ulkopuolella, tuu kysyy ja kenelle vastaukset kuuluu? Jos mulla olisi poikaystävä niin sen pitäisi tällaisia tietää.

Osumia tulee, viestei tulee, kommenttia kuvien alle, panoehdotuksia, ynnä muuta kyselyitä enkä muuhun sit kelpaakaan... mutta mun unelmien poikaystävää ei oo. Sitä ei enää tuu. vesimies lohikäärme. Mikä olisi vähemmän temparamentillinen vaihtoehto. En kyl enää rakastu kehenkään ei sen puoleen.

Perkl**n hikka. Hik. Puolet pois sanoista. Oliko tähän jokin niksi olemassa tieteellisesti? Joskus röyhtäilin ja hikottelin yhden hermostuneen yön vaan. Pahenee jos ei rauhoitu. Ahristuds.

Ei jaksa nostaa persettä penkistä hakee vettä hanasta juomalasiin. Siinä tämä. Turhuus elämänjano.

Hei nythän se loppu!!! Sain otsikon. Tohon rakoon. eiku. Yläfemma.

Jaoin kuvia joita löytyi facebook albumeistani. Ohjaaja otti 7 kuvaa minusta ja tuosta henkilöstä josta en ollut mitään aiemmin kuullut. Vahakabinetti julkkisten jälkeen ensimmäinen yhteiskuva minusta poseerata mitään ketään tunnettua. Kukaan ei ehkä halua tai tajua kysyä sellaisia.

Blogis eka, blogis vika.

Aromaattinen romantismi

Mä oon ihan rentoutunut. Viileä kuin pytyllinen viiliä ja iltapalan aika. Uppouduin omia kirjoituksia lukemaan. Pelkältä lokakuulta! Ja sitten olikin jo kuu möllöttämässä taivaalta!

Se 5/5 Sastamalassa sijaitseva Kaunis Liike Oy jonka puhelinmyyjä mulle soitteli ja vakuutti tilaa tollaisen kestotilaus hiusseerumin, niin tämä tuotteeni, oli saapunut. Kaksi pisaraa laitoin otsan tuntumaan. Huuhtelu tarpeeton. Suihkussa pakko käydä kaupungilta tultuani. Mulla oli jonkun muun paita.

Onneksi pääsee kohdun limakalvoista eroon 18.11.2020 ettei tätä h**** valumista jatkuisi kiusana.

Miksi mun keskisormeen sattuu. Naksuttanut liikaa sorminiveliä? Laskuja jotain Erkin ~150-200 luokkaa marraskuun alusta tsekkasin äsken. Puhelimen selaus sujuu yhä?

Voltaren geeliä kylkiluuhun. Olkalaukku painava heilahdellen lantion ja muiden tukielinten liikkeestä. tod.näk. kipeä.

No mutta niin ENTER. Nuoli A:sta tunkkiinne. Jaksuhalit niille joiden hapet on vähissä. Se olisi 🖕=huomaa minut

Jos bloggaus olis mitä se ei olisi eli kaikilla oisi varaa istua alas luomaan lapiolla oman elämän paskakasoja

 Kärsin. Ei minulta puutu kuin uutisidea. Mikä mun mielestä puuttuu nykyisestä uutisoinnista mistä itse joutaisin haastatella ihmisiä. Mietin tätä monta tuntia ja yritin antaa sen muhiakin. Ei eduskunta ihmisistä välitä? Demokratia toimii jos kaikki äänestää samoin...

Löysin sen sijaan kaikkea muuta. Hupparin taskusta lisää röökiä. Heräsin varsin ajoissa. Keitin kaakaota, yksi satsuma. On se nyt kumma kun ei läksyjä osaa tehdä.

Ehkä Brexitistä ei puhuta. Liekö maahanmuuttojuttuja. Ehkä ei puhuta naisten oikeuksista tai heidän kunnianhimosta tai vastaantulevasta törky- jutuista. Dickpicseistä. Saatika... swastika.. öö, noh, tee-se-itse viiltelystä joka on koronan aikana noussut ihmisten kotosalla. –No mistä näitä kaikkia jo kuulee. Siinäpä pulma. 

Yritä olla alkuperäinen niin kaikki kopioi.

Tulee mieleen ihan mielenterveyteen liittyvää tieteellistä tutkimusta mutta kävin läpi ne lehdet siellä niin oli niissä toisaalta aika hyvin jo selitetty.

Mikä ihmisiä kiinnostaisi. Mitä itse luin viimeksi ostamastani lehdestä joka oli brittien naislehti. Siellä oli onlyfans aukeama. Nelikymppisiä nakuna. Vauvakilot pois. Julkimoiden imagosta spekulaatiota.

Toisaalta halusin tehdä "it's raining men" halloween asu:n... mutta pitäisi ostaa läpinäkyvä sateenvarjo ja tulostaa roikkuu sieltä miesten naamojen kuvia jne

Ei se etteikö ihmisiä kiinnostaisi. Tai mihin kulttuuri, yhteiskunta ja politiikka kannustaa. Mikä hyväksytään. En lue hesaria, en pelaa kolikkopelejä tai lottoa, osta iltapäivälehtiä, katso uutisia, tai kuuntele radiosta tiettyjä kanavia, ja muutenkin yrittänyt pärjätä ilman mitään pääkaupungista tulevaa. 

Sieltä tulee kaikkea kyllä niin paljon että vaikea välttyä. Eksyin kerran Helsingissä ja käynyt siellä vain alle 10krt varmaan koko elämässä tai maksimissaan vähän yli?? (joulushoppailut parina vuonna, parit plastiikkakirurgiareissut, miesten tapaamiset joskus, luokkaretki taidemuseoihin, postimuseota ja eläintarhaa)

Mutta se että mun oman elämän ingressi on tasolla 10 jumissa. En osaa äidinkieltä. Tätä kestää keskimäärin 13 vuotta oppia.

En osaa tehdä yhteenvetoa. Mulla ei ole mielipidettä vieläkään. Muodosta tässä nyt sitten mitään... jos ei tule luonnostaan ja siihen ei ole intohimoa sisältä niin onkos tuossa nyt järkeä haastaa. Syö liikaa kylmää esim. jäätelöä nopeasti ja sun aivot jäätyy. Ihan perus ihmiskokemuksia.))

Facebook datingissa tullut jo ~20 matchia. Jos mies on metsässä ja kukaan ei kuule, niin onko hän väärässä, vai milloin vastaus ei olisi totta?

Rääppää silmälaseissa. Unihiekat. Pyyhin yömekkoon.

Vaihtelevasti tätä aiheessa pomppimista. Tulin eilen kotiin sieltä koulutuksesta ja siri ehdotti kaksisuuntaista mielialahäiriötä mulle ihan vaan wikipediasta. Ne on vittumaisia ihmisiä ne joilla sellainen on... vai onko? Saattavat olla parasta kaveria hetken ja kuitenkin puukottaa asioita selkään. Vuotaa itse feissarimokiin kaverin viestit. Muuttaa nimensä muunsukupuoliseksi. Kaikkea mahdotonta ja sen yli. "Et ole yhtään nettipersoonasi kaltainen."

Joo, niin kai. Kuka nyt olisi. Kyhnöttävä peikko. Muutamat wall angelit voisi taas kerranhan on joulu vuodessa vaan, tota, seinää vasten. Yläkoulussa olin 'kenkä seinään' koska ei ne keksinyt muuta.

Tällainen energinen pirpana joka kaipaa huomion keskipisteenä liihottelua. Vaihdan olomuotoa kuin vesi joka kuluttaa kaiken. Itseilmaisen ehdottomana loputtomana kaivona. Aikuistun pikkuhiljaa. Eleet ja maneerit. Tiedän etten tiedä muuta kuin sen mitä ei saisi olettaa heti muista ynnä muuta vääristynyttä nopeaa arviointia ja analysointia siitä mitä ihmiset ei sano.

Punainen pallo vierii alas rappusia. Se pysähtyy nurkkaan. Kuka poimii sen ylös?

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King