ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 26. lokakuuta 2020

Tinttin tinttelin juu pönttöön vaan - miten kuvailisit pesusienen tunnusmusaa ?


Aah. Nukuin unilaitteen mukaan ~11 tuntia. Heräsin kuudelta. Nyt katson Paavo Pesusientä. Virkistävää vaihtelua? Kun viimeksi heräsin aikaisin, kaikki kanavat näytti vain Hetkinen -ruutua. Taisi olla kesäloma.

Kun kaikki on karanteeneissaan kotona ja kävelemässä ympyrää ja tekee tiktokkeja niin ehkä eläkkeellä oloa aletaan pikkuhiljaa ymmärtää että sitä vapaa-aikaa on eikä se muuksi muutu. Kiitän Kelaa iltarukouksissani.

Aika kivuttomasti se talviaikaankin vaihtuminen muuttui. Seinäkellokin on vielä vanhassa ajassa. Kaikki muut laitteet pääsevät nettiin tai on mun ranteessa helppo siirrellä.

Mulla on 21 astetta lämmintä. Patterit on täysillä mutta lotisee. Kun muutin helmikuussa täällä oli lämpimämpää ja tämä oli ollut tyhjillään. Nooh. En valita.

Voi pönttöpaavo. Merten hallitsija. Tämä on jo kuninkaallisen tyhmä jakso.

Söin eilen pari sämpyläjauhoista leivottua sämpylää, nuudeleita paketin, ja illalla wokkasin vähän vihanneksia ja heitin sinne pari kananmunaa. Join chai latten omatekemän ja c-vitamiiniporeita lasillisen kolanmakuisen, puoli litraa vettä vitamiinien ja kipulääkkeiden kanssa.

En yritä laihtua mutta ei ole erityisemmin ruokahaluja. Nukkuminen oisi kiva jos sitä voisi 247.

Mutta joo en mä jaksa aina olla yrittää olla hauska. Kun on liian hauska ollut liian pitkään, niin sitä voi vaikka antautua heikkouksille.



Muoks. Edellinen youtube video oli 29sek, tämä on 1,5 minuuttia