ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

lauantai 3. lokakuuta 2020

Moderni painajais_satu meni saunaan ja tuli ulos pehmeänä tainnoniin

Taidan kadota maanrakoon. Tule kuoppa ja nielaise minut. Sille on olemassa emojikin. Raha-asiani on perseestä vasta nyt kun velkajärjestelysaatavat alkavat valua ulosotolle. Suojaosuus riittää varmaan yhä vuokraan, en tiedä sitten jääkö mitään. Onneksi pakollisia menoja on enää laitemaksut, kotivakuutus, sähkö, netti ja liittymä, ja terveydenhoitomenot ja salimaksut(senkin voi 1kk irtisanomisajalla päättää) ja tietty bussimatkat. Siihen pitäisi tunkea syömiset ja herkut ja itsensä hemmottelut ja piristämiset. Välillä. En ollut alkoa juonut viimeksi en edes muista... varmaan kaverin luona kesällä kun tilasin vahvaa siideriä Alkon verkkokaupasta. Harvemmin edes yhden kaljan sit tissuttelen. Lakkasin vähän tilaamasta netistä mutta menee sinnekin välillä jotain online passeja pelikoneille ja muita App Store ostoja. Pitkään meni ja varmaan ensi kuussa pystyy lopettaa noi Adoben ohjelmien kuukausimaksun. Fotarista juuri ollut mitään kevytyrittäjyys apua.

Mutta niin. Isoäiti miksi sinulla on noin suuri suu? Jotta voisin SYÖDÄ SINUT.

Yksi taukki tosiaan kehui mun suurta suuta viestillä tänään "ei tarkoittaen pahaa".

En mä tiedä. Nukuin huonosti ja haluaisin älypuhelimen selaamisen jätellä nollille. Silti se kyselee vointeja tuttujen kautta ja kertoo minulle asioistani.

Kerron yleensä liikaa. Huomenna pitäisi tulla kotiorja siivoilee aamusta tänne seksilelujen kanssa? Voisi hieman pyykkejä nostella lattioilta etukäteen tästä sotkusta. Mun piti olla selibaatissa pari kuukautta ehkä nyt mennyt viikkoja jo ettei oo koskenut itteensä. Ei ole haluja. Ehdotukset voittaneet kysynnän. Sitä se teettää kun miehet kiihottuu joka reiästä mikä näkyy eikä välitä paskaakaan keneen sattuu...

Metsästäjä onneksi pelasti Punahilkan isoäiteineen. Seetherin Dangerous musavideossa oli ihan eri meininki yliluonnollisesti.