ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 28. lokakuuta 2020

HYVIÄ HUPS CAPS LOCSK siis että hyviä pointteja oli näillä tekniikan kehityslapsilla

Minkäköhänlainen on "röökivessa"?

Noh; talvella on se sitä kun tyhjennät kurkkupurkin vessanpönttöön ja siitä jää sellainen renkula sinne pönttöön kelluun jäätä mutta se sulaa tosi nopeasti koska miten lämmintä vettä se on.

Sain ihan kivan tyypin pariksi. Piirsi mulle robotti emojin joka syö rahaa. Vai syöltääkö se sitä kun se 2050 hakee itselleen oman pankkitilin? Tämä siis 30 vuotta eteenpäin sen sijaan että 30v taaksepäin Suomen 90-luvun lama-ajoille.

Sen tuotanto jutun missio tuli melko selväksi. Silmäilin niiden kaikki lehdet. Eduskuntaan näkyville juttuja. Stigmat veks, tasa-arvoa ihmisille, ei vaikeuteta kenenkään elämää turhaan. Avoimuutta ja rehellisyyttä. Kaikki vanha mikä ei toimi niin olet enää ajatus.

Media on se juttu mistä puhuttiin myös "pinnalla olevista asioista". Podcasteista, tietovuodoista... +/- 60v ja välillä esihistoriaa. Wannabe poliitikon koulutuksen omaavia ja objektiivista journalismia. Tuntuu siltä että näitä termejä keksitään sitä mukaa mitä hullumaksi maailma menee?

Juttelin kaikkea mitä tiesin... tulee yksittäisia asioita mieleen, en tiedä kuunteliko muut meikän yhteiskuntaopin tuntia josta siis hylätty kerran lukiossa. Tässä toisen ryhmän sci-fi Matrix ajatteluita:

Google omistaa meidät ja aistien käyttö kielletään ja kaikilla on inernet aivoissa *kohde tunkevinaan otsaansa sormea kuin panssarin läpi*. Kukaan ei enää löydä missä on kun ei ole sateliittikarttoja kädenjatkeessa. Sama tilanne täysin kännissä kyllä. Hashtag, missä, mutta mun tulevaisuuden uutinen oli se tekoäly systeemi. 

Onhan se nyt eettisesti väärin olla ihmisen suunnittelemaa ohjelmoitua tietokoneen kieltä ja muuten tehtyä, kuin saada ihmisen oikeudet- tämä. 

Pitäisi miettiä aihe josta itse haluaisi uutisoida tai josta ei uutisoida.

No kyllä 00-luvun alussa uutisoitiin wiccoista paljon. Kaikki muutenkin on samaa luontokulkua.

En kyl silti tajua tällä luvulla syntyneitä ollenkaan koska kieltäydyn ymmärtämästä algoritmien sekaan heitettyä ihmistä joka syntyy modeemi takapuolessa sen hopeisen vadin sijaan.

Aiheeseen palaamme yhtä huonosti kuin maskit saa poltettua. Subjekti objekti predikatiivi suffeksi adjektiivi partikkelin nominatiivi partitiivin kieltolauseen käskyn kysymysmerkin alleviivattu onnennumeron iso alkukirjain, Liisa Laiton.

Jooh aika suuri osa sisäisestä monologistani tapahtui kuin lattialaudat naristen jalkojen alla. Samaa mieltä. Antaa keskittyjien keskittyä... vaikka olisi kuinka eriävä kyselijä.