ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

lauantai 17. lokakuuta 2020

Nopee päivitys niin kuin yleensä

 Meneehän se näinkin. Charmandereita napatessa. Kaalikeittoa keittäessä. Sain sittenkin käteni takaisin. Olkapää oli ihan käyttökelvoton sulkapallon jälkeisenä aamuna. Laitoin Voltaren geeliä ja menin takaisin nukkumaan. Olen kyllä melko poika nappaa  eikun näkemään unia!?

128 pokemon go kaveria oli avannut mun lähettämät lahjat. En ehtinyt ottaa ruutukaappausta siitä ilmoituksesta. Sen verran ehkä lahjoja sain bussimatkalla kaapatuksi eilen kun menin toiselle puolelle Tamperetta. Ja sekin oli vähemmän mitä olisi voinut mulla oli huonoa tuuria, peli ei ottanut mun pyörityksiä sitten ollenkaan. Olihan siinä sitten toki paluumatkakin ja sen aikana pelasin yhden etäraidin.. tai no ehdin raidiin sisään.

Mulla on nyt päällä incence että noita ilmestyy tähän vielä 2 tuntia mutta voisin kyllä mystery boxin hakea Switchiltä jossain välissä niin saa meltaneitakin tosin, mulla on aika täynnä toi pokemon tila vaikka sitä on 1750.

Eilen tuli yli tuhannes muna kuoriuduttua kävelemällä munista, yhteensä olen yli 3300km kävellyt 2016 ja eilen kävelin sen 10 000 askelta.

Osasin riidellä kaverin kanssa eilen. Melko varma että kuulin että yhdet sählyä pelanneet pikkupojat olisi jotain sanonut lesboista, mutta ehkä kuulin omiani. Ja kyllä me sit pelattiin. Kipeä olkapää todisteena vain.

Olen melko hyvä Tekee multitaskigia eli useita asioita saman aikaan. Sulatan mun jauhelihaa monelta puolilta ja teen sekä pienen puolen litran kattilan että isomman kattilan tota kaalikeittoa. En välitä riisistä mun keitossa.