ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

torstai 29. lokakuuta 2020

Elämä on mutta viha on liian vahva sana ja muita loputtomia viisauden jakeita

En saa unta. Liian valoisaa. En erityisemmin kertonut päivästäni aiemmassa. Parempi jos jätän pois. Mutta siellä koulutuksessa oli vierailija bloggari. 44v mies. Eksäni ikäinen. Triggeröidyin. En ole tavannut 7v bloggausta harrastaneita itseni lisäksi jotka voisi sanoa päivittäin kirjoittavansa. Mä oon poistanut jotain 5000 kirjoitusta takaisin luonnoksiksi pari vuotta sitten. Mä olenkin alusta aloittaja.

Täh?

Kerron vaikka mitä tekemisistäni tänne ja silti kukaan ei tiedä minusta mitään. Parempi ehkä niin. ÄÄÄTSIUUUH.

Lempi drinkki. Lempikukka. Mitä näitä nyt on. Pituutta ja harrastusta. Jotain. Valitsenko ylpeyden vai rakkauden. Täytyy olla vähän homo ymmärtääkseen näitä kysymyksiä. Ei niitä kukaan netin ulkopuolella, tuu kysyy ja kenelle vastaukset kuuluu? Jos mulla olisi poikaystävä niin sen pitäisi tällaisia tietää.

Osumia tulee, viestei tulee, kommenttia kuvien alle, panoehdotuksia, ynnä muuta kyselyitä enkä muuhun sit kelpaakaan... mutta mun unelmien poikaystävää ei oo. Sitä ei enää tuu. vesimies lohikäärme. Mikä olisi vähemmän temparamentillinen vaihtoehto. En kyl enää rakastu kehenkään ei sen puoleen.

Perkl**n hikka. Hik. Puolet pois sanoista. Oliko tähän jokin niksi olemassa tieteellisesti? Joskus röyhtäilin ja hikottelin yhden hermostuneen yön vaan. Pahenee jos ei rauhoitu. Ahristuds.

Ei jaksa nostaa persettä penkistä hakee vettä hanasta juomalasiin. Siinä tämä. Turhuus elämänjano.

Hei nythän se loppu!!! Sain otsikon. Tohon rakoon. eiku. Yläfemma.

Jaoin kuvia joita löytyi facebook albumeistani. Ohjaaja otti 7 kuvaa minusta ja tuosta henkilöstä josta en ollut mitään aiemmin kuullut. Vahakabinetti julkkisten jälkeen ensimmäinen yhteiskuva minusta poseerata mitään ketään tunnettua. Kukaan ei ehkä halua tai tajua kysyä sellaisia.

Blogis eka, blogis vika.