Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

tiistai 6. lokakuuta 2020

Ummet ja lammet ois miten voisi

Mitä tekemistä olisi. Fotarilla muokkailla ne kolme 00-luvun kuvaa pikkusysteristä jotka mulla oli ja... lähettää sille kollaasi joka avautunee Phonen näytölle täyttäen ruudun sopivasti. Vieläkin takaraivossa kaikki käskyt poistaa ja olla jakamatta mitään toisten kuvia. Sitähän se välittäminen sitten, niin.

Vähän tylsää ja toisaaltahan, voisin mitä vain tehdä, energiaa piisaa, kun saanut lepoa viimeiset 24 tuntia. Ehkä jossain väitin että 48 tuntia eiköhän se siltä tunnu. Kaikkiin sääntöihin on aina poikkeukset.

Tosin kauemmin mä googletin sukkia. Sellaisia jotka liittyisi kirjaharrastukseen että voisi sit leveillä niillä bookstagrammiin. Kaikki printit on jotain hölmöjä en viitsi sukista maksaa. Ei kandee klikkailla s.postin juttuja ollenkaan missä mitään ilmaista luvataan, kun niillekin alkkareille oisi tullut dollarinmerkkejä eteen eikä edes omassa koossa söpöä mitään. Tihrustin niiden printtejä. not worth it

Kaikki Halloween tapahtumatkin on haettu ja niitä ei oikein näkyisi. Lähin mihin tuli kutsu olisi Turussa. Ja en viittisi Särkänniemeen pukeutua vaikka voisi olla kiva niiden kärniväälit kokea.

No mutta jos ei ole rahaa niin käyttää sitä mitä on. Sukankuluttajia moneksi. Mennä sukkana sisään. Sukat ei ole turhuuden merkki.

Eksän jotkut vanhat kolitsit jalassa. Pyykit märkinä pesukoneessa. Saisipa aikaiseksi oikeastikin aikuisesti.

Ruutuaika jotain alle tunnin tällä viikolla. Potter pelit on vaikeita, ask.fm kysymykset typeriä, minusta kertoo enemmän ne joihin en ole vastannut. En tiedä x3 Ihminen kesytti suden useammin kuin kerran ja kalatkin voi masentua. Tsöhses.

Kaikki toistaa kaavaa eikä haukku tee haavaa. Kyllä ennustava tekstinsyöttö opettaa.