ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 20. lokakuuta 2020

Ei tää nyt vielä kondiksessa ole tai löydy sisustuslehdestä mutta ihan kiva sinkkukolo tälle henkilölle

 Muistiinpanovälineitä pitäisi katsoa jokin vihko kuun lopulle. Siri osaa jo sanan 'vertaistuottajakoulutus'.

Ei tullut varmennussähköpostia, mutta: puhelinmyyjä sai mut ostaa hiusseerumin. Voihan tuota vaikka hilseeseen kokeillakin, unohdin että oli jotain Lidlin hiusöljyä mutta tämä alkaa kyllä kutisee kun lorautin kokonaan hiukset rasvaan. Ei se yksi puteli Simmin rauhoittavaa kuorivaa hiusmaskia tuu riittää ja sillä oli 19,90 hintaa.

Mutsi soitti kenkäasioilla. Liikuttavaa. Kautta kukonaskeleet.

Mikähän on mun kotimaisuusaste. Nukuin RadioRockin soidessa tyynyn vieressä. Kyllästyin britti- poppareiden soittolistoihin, sekä klassiseen- radioon.

Aamukahvi tässä kesken. Mietin ruokajuttujakin jo vähän. Eilinen kaalipata varmaan.. tai huomenna ehkä väännän pitsapohjaa... tekisi kyl mieli sämpylöitä leipoa vähän niitäkin... riittäkö hiiva

Järjestelin eilen kaikkea. Kylppärin kaappeja. Imuroin ruokasoodat matoilta. Löysin vanhoja muistikortteja ja hoksasin että tässä macbook airissa on sis.rakennettu muistikortinlukija! Unohtanut tyystin.

Jokin suomalaisten suunnitteleman, peli josta menee euro jollekin alkoholismiin riittyvälle järjestölle ostin Nintendo Switchin, -pelikaupasta. Lydia jotain. Jätin lataamaan sen laturiin.




Siinäpä joulukorttipajoja. Synkkää aikaa mt-potilaille kun ne pajat on suljettu koronan vuoksi.