ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

perjantai 2. lokakuuta 2020

nyt tonttu-ukot hyppikää on riemurasian reitti selvä

 Huomenta. Näin jotain painajaista sittenkin taas. Entisen puolison luona käytiin hakemassa mun tavaroita sen asunnosta. Eli tavallaan se oli mun perinteinen "muutto" uni jossa pakkaan tavaraa nopeasti ehtiäkseni johonkin laivaan tai lentokoneeseen. Joku mummeli ui pihassa avantouintia joten ehkä oli talvi. Annoin viikon aikaa johonkin ja aloin sitten viedä siltä vihreiden tupakka-askien natsoja mitä löysin.

Maksoin 111 euroa kahden kuukauden psykoterapia laskut. Kaveri soitti ja sanoi että Trumpilla on todettu korona ja vaalit lykkääntyy.

Ostin eilen illalla joulusuklaata konvehtirasian. Eka mun piti kieltää ne itseltäni tänä vuonna ja sitten sain läskiin päähäni että jos nyt kuitenkin.

Kohta mulla on takaisinsoittoaika gynelle. Sitten voisin ehkä mennä kaupungille. Huvittaisi käyttää asumistukia Halloweeni asun shoppailuun. Puolet joutuu maksaa sulkkishallista tänään kaverin kanssa, se on vaan kutosen erkkiä.

Haluan herätä joo. Kuulostin vähän kamalalta, oon ehkä kuorsannut kuin hirsi, kun jätin unilaitteen letkun jalkopäähän.