Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 9. lokakuuta 2020

Olen kova hemmo kuin kanamunakenno -Kajsa 4lk mutta oon ehkä runoillut ennenkin

En mieti enää mitään, laitan vain jollekin alustalle someen jotain ajatuksia vaikkei olisikaan asioita. Kerran kuussa tuntuu että rakastun uudelleen omiin ajatuksiin joistain henkilöistä ja sitten meneekin yö vähillä unilla. Onneksi ei sen useammin.

Paska vetää kärpäsiä puoleensa eikä kukaan ole ikinä iloinen että mulla menisi hyvin. Paitsi joku joka on kiitollinen kaikista yleisesti.

Facebookissa oli joku poliisin My Day stooria. Mietin vieläkin tekiköhän se entinen naapuri minusta rikosilmoituksen vai nauroiko poliisit sille päin naamaa. Ei sillä mitään ollut ja mua kohtaan sen viestit oli sen verran törkeitä ja loukkaavia ettei mitään rajaa sen hullunkatseella. Omisti sitten koko Hervannan loppuviimein... ainakin heidän talon pihan. Onneksi olin pikkuhiljaa valmistellut muuttoa ja tää sattui vapautumaan vaikka pitikin päästä heidän remontoimaan tätä ja sitten koronat eikä mulle olla etsitty muutakaan kun maksan vuokratkin niin hyvin.

Eilen tuli ladattua jokin järjestely/minimalisti sovellus ja siinä oli tarkoin huone huoneelta ohjeet siivoamiseen ja asioiden pois heittämiseen. Se on mulla nyt pari viikkoa ilmainen niin pitäisi saada jotain järjestystä.

Tässä on eteinen ja siivouskaappi, pieni kylppäri, olohuone, keittiö(-komero), makuuhuone, ruokatavara kaappi ikean hyllystä jne ja toi walk-in vaatekaappi jonka ylähyllylle uppoaa suurin matkalaukku (tyhjänä ettei tipu päähän) sekä kanahäkki ja parveke. Pieni kaksio 39m2. (Ei tosin kelvannut eksälle kahdelle ihmiselle)

Tavallaan joo tilaa mutta en ole erityisemmin tätä sälää ja kirjoja ja muuta muinausmuisto juttuja poistanut pysyvästi. Rasia on rajallinen tila ja kotis on sellainen kanssa... aina pitäisi pienempään mahduttaa tavarat eikä levittää ympäriinsä tai jotain-

Mutta niin en todellakaan vihapäissään estele jokaista vastaantulevaa, kolmen lapsen isää, vaan kun ei ymmärretä kieltoa että tuhlaa aikaani jne varmaan tunti meni eilen siinä kun noita vonkauksia tuli suoria ehdotuksia instagramissakin samalta ihmiseltä kahdelta eri tililtä ynnä muuta eivät kerro edes oikeaa nimeään. Ehkä eivät luovuttaa osaa. Jostain tullut pohjaton kaivo maine.

Käyttokelvottomuus. Suoraan roskiin kaikki oletukset ja mielikuvat joista syytetään että herätän jotain sellaisia vaikka eivät sitten pysty kertomaan luulivatko väärin ihan kuin sitä ei tarvitsisi avata enempää vaan keskustelun pitäisi tyssätä siihen kun jäänavaus ei toimi vastavuoroisesti.

Miesten kanssa ei voi olla ystäviä. Mulla on ehkä tasan 2 naispuolista instagram kaveria jotka jaksaa tykkää ja loput maailmasta ei viitsi tutustua.