mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

tiistai 20. lokakuuta 2020

Poistan kohta kavereista ton yhden joka jatkuvasti: kutsuu pelailee ja sitten itse häippää koko jutusta

 Pääsin läpi tutoriaalin. Päihitin Brainiacin. Sain KOLME feattia. Ne on vähän kuin jotain trophyja ehkä? Tosin mun oli helpot. Mulla on lentävä nainen jonka aseena on mentaalienergia jota ammun käsistä. Sillä on hupun lisäksi korkeat punaiset buutsit, tatskoja, lyhyt viitta ja etumuksessa K ja alkkarit näkyy.


Thanks DC ja Nintendo Switch. Saitte mua tappaa aikaani senkin jälkeen, kun pelasin ton synkän indie pelin läpi, jonka tuotoista menee A-säätiölle. Siinä lopussa hylkäsin pelissä äitini ja lopputeksteissä vilisi tytön lapsuudenkuvia. Ehkä voitin, ehkä en aloittaisi enää uutta peliä. Oli sen verran pelottavia aikuisia ja hirviöitä ja violetti nallekarhu, siinä.

Kävin kaupasta nappaa bbq sipsejä ja sokeritonta lime limsaa tummanruskean värisenä, liekö tossa kofeiinia, aspartamiinia. Ja tietty röökelssönejä eli syöpäkääryleitä.

Patteri lotisee mutta on lämmin. Voisi jotain katsoa vielä tässä kesken leffaa. Tai siis kuuntelin kans äänikirjaa enkuksi puolitoista tuntia. Olen siinä kohdassa Shadowhuntersia kun Simon on valossa kulkeva vampyyri ja heittää keikkaa ja sillä on Kainin merkin otsassa lisäksi Jace sekä ihmissusi muskelineina suojaamassa sitä. Olin just kaupan kassalla, kun Clary hyppää Jacen syliin, baarin takana vasten betoniseinää. Palailin kotiin niiden intiimit puuhat keskeytti se toinen shadowhunteri Isabelle kujalla.

Niin ennalta-arvattava ohjelma tuo kun on vähäänkään lukenut kirjoja ja onneksi loppui. Jäin siihen kun Simon melkein juo faninsa tyhjäksi. "Blood is blood."

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy