Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

torstai 1. lokakuuta 2020

Vaikeakestoinen vitutus jolle heittää pesään lisää polttoainetta nimeltä toivo siitä että näin ei enää olisi

Jumalauta. Vuodot ja kivut jatkuu ja tätä menoa oon syönyt vuoden aikana 200kpl 1mg Panadolia kuukautiskipuihin. Tamponeja on mennyt ainakin yksi pakkaus kuukaudessa. Kävin kanta.fi kattomassa missä mun ablaatio oikein viipyy ja tilasin takaisinsoittoajan jos pystyisi varaa sitä toimenpidettä kun en vaan vittu kestä. Luin että ne polyypit ei ollutkaan siellä eli se valehteli niistä? Jotain aaltomaista... Samalla psykiatrian sivut kävin läpi mutta kun hätä on kädessä niin ei sieltä saa soittoaikaa lääkärille enää iltapäivästä. Päivystys, mitä ne muka voisi vaihteessa tehdä? Ne mun hidradenitis suppurativa nivusen arvet ja patit on kyllä nähty mutta ne oli kirjattu jollain tieteellisellä nimellä mitä en jaksanut googlettaa. Kerropa kaikki vaivat aina kun näet minkäkin lääkärin. Tekolääkäreitä ne on kaikki kun Hippokrateen vala ei tunnu mua näistä kärsimyksistä päästävän. Olisinpa ambulanssi niin ihmisiä tulisi peräpäästä sisään ja ulos ja saisi huutaa UUAAA UUAA UUUAA. (Yhdestä kolmen homon, homovitsistä- jossa oli myös tikkari, kukka, ja hyvä haltia.)

Endometrioosi.

Menin salillekin tänään ja tuli läpi pöksyistä kun ei ollut kipua just silloin mutta tunsin kyllä että valuisi ja koko ajan saa olla vainoharhainen tuleeko läpi. Kun ei viittisi pitää sitä tamponia koko ajan, mieluummiin vaikka sit läikkiä housuissa. Pyyhin äskenkin vessassa, vessapaperilla ainakin viisi kertaa ja sitä vaan oli, ja tuli sieltä. Suihku ehkä veisi pahimmat veret mennessään alakerrasta. Jos haisisin pimperolle ihan tahallasesti. Kuuluuhan ton nyt puhdistaa itse itsensä.

Eikö tämä nyt haittaa jo normaalia elämää. Olenhan mä tästä kirjoittanut vuosikaudet tästäkin vaikkei tätä ehkä lue kukaan tai tunnusta. Ahdistusta ja paniikkia kun en pääse eroon näistä oireista. Ei paljoa auta juttelu. Liian fyysistä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy