ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

torstai 1. lokakuuta 2020

Vaikeakestoinen vitutus jolle heittää pesään lisää polttoainetta nimeltä toivo siitä että näin ei enää olisi

Jumalauta. Vuodot ja kivut jatkuu ja tätä menoa oon syönyt vuoden aikana 200kpl 1mg Panadolia kuukautiskipuihin. Tamponeja on mennyt ainakin yksi pakkaus kuukaudessa. Kävin kanta.fi kattomassa missä mun ablaatio oikein viipyy ja tilasin takaisinsoittoajan jos pystyisi varaa sitä toimenpidettä kun en vaan vittu kestä. Luin että ne polyypit ei ollutkaan siellä eli se valehteli niistä? Jotain aaltomaista... Samalla psykiatrian sivut kävin läpi mutta kun hätä on kädessä niin ei sieltä saa soittoaikaa lääkärille enää iltapäivästä. Päivystys, mitä ne muka voisi vaihteessa tehdä? Ne mun hidradenitis suppurativa nivusen arvet ja patit on kyllä nähty mutta ne oli kirjattu jollain tieteellisellä nimellä mitä en jaksanut googlettaa. Kerropa kaikki vaivat aina kun näet minkäkin lääkärin. Tekolääkäreitä ne on kaikki kun Hippokrateen vala ei tunnu mua näistä kärsimyksistä päästävän. Olisinpa ambulanssi niin ihmisiä tulisi peräpäästä sisään ja ulos ja saisi huutaa UUAAA UUAA UUUAA. (Yhdestä kolmen homon, homovitsistä- jossa oli myös tikkari, kukka, ja hyvä haltia.)

Endometrioosi.

Menin salillekin tänään ja tuli läpi pöksyistä kun ei ollut kipua just silloin mutta tunsin kyllä että valuisi ja koko ajan saa olla vainoharhainen tuleeko läpi. Kun ei viittisi pitää sitä tamponia koko ajan, mieluummiin vaikka sit läikkiä housuissa. Pyyhin äskenkin vessassa, vessapaperilla ainakin viisi kertaa ja sitä vaan oli, ja tuli sieltä. Suihku ehkä veisi pahimmat veret mennessään alakerrasta. Jos haisisin pimperolle ihan tahallasesti. Kuuluuhan ton nyt puhdistaa itse itsensä.

Eikö tämä nyt haittaa jo normaalia elämää. Olenhan mä tästä kirjoittanut vuosikaudet tästäkin vaikkei tätä ehkä lue kukaan tai tunnusta. Ahdistusta ja paniikkia kun en pääse eroon näistä oireista. Ei paljoa auta juttelu. Liian fyysistä.