ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

tiistai 27. lokakuuta 2020

"Excuse me" is just a useless politeness when you're already on your way to avoid the crowd instead you should just wait until they give you the way and stand there behind everybody

Kävin salilla. Punnersin takamuksella kymmenen minuuttia 2x7,5kilon painot leg pressiä, potkin vähän ja tein pari selkälihasta, kävelin kilometrin juoksumatolla ja pari muuta laitetta minuutin tai kaksi. En ollut laihtunut kuten olin tuntevinaan, vaaka näytti taas paria sataa grammaa alle 125, mutta täytyy vissiin käydä useammin. Hikoilin ihan liikaa, lopuksi saunassa nopeeta. 

Parit maskit käytetty. Hain flying tigerista jotain sälää ja kävin burger kingissä, niin maha oli ihan täys kun aloitin treenaa ja se vaikeutti vähän. Muutenkin yritin säästää alaselkää. Alan olla vanha leidi. Keräsin muutaman pogo lahjan mutta en mitenkään intohimoisesti. Kuuntelin bluetootheista brittiradiota ja klassista. Ne saattaa alkaa kulua mun pehmikkeet. Ja kun olin lähdössä muistin että mulla on sitä nahkasuojaus sprayta jäljellä, enkä ollut sitä laittanut uusiin kenkuleihin.

Aamupala taisi olla satsuma. Nyt vedän pari kaljaa ja vaniljaedin. Täältä oli vesi poikki 10.20 alkaen kun yritin jotain maskeja keittää. Eivät olleet kuivuneet tunnissa... tai kun tulin kotiin tossa puoli tuntia sitten... taisin epäonnistua oikeaoppisuudessa. Laitoin pyykkikasat haisevaan pesukoneeseen. Se pesee nyt -ja uuden jakson Zombies, Run! radiota, sain avautuu niin nyt kuuntelen sitä hetken?

Talouspaperia, vaaleaa leipää. Pienet ilot ja suuret surut. Mun täytyy vielä illalla käydä kaupungilla kattoo yksi loppupalaute. Keskiviikosta perjantaihin on sitä mediajuttua kympistä neljään mutta onneksi sieltä saa ruoat. Muistiinpanovälineet mukaan, en tiedä ottaisiko läppärin? Mitä jos joku näkee mun koneelta jotain kuvia, kerran kävi niin että näki kaikki. Tosin mulla oli näytönsäästäjänä arkaluontoisia kuvia.

Aloitin aamun sillä että yritin yhtä juttua Adoben ohjelmalla mutta se olikin eri ohjelma minkä latasin. Nyt en välttisi jaksaisi enää animoida. Itseäni tai maskottia.