ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 31. lokakuuta 2020

Saappaat jalkaan ja hautojen päälle tömistelee

 Halloween ja sininen täysikuu härässä. Mitähän sitä tekisi. Mulla on vain sininen ja valkoinen naamamaali. Punahilkan punainen viitta. Kävin kaupasta hakemassa pepsi maxia ja pari pirkkaolutta ja pitsan täytteeksi kinkkua, mutta en ostanut karkkia tai sellaista mitään.

Koristeet on olleet pari viikkoa roikkumassa. Valkoista serpentiiniä. Muutenkin onhan toi nyt joka päivä toi halloweeni. Ei ole juhlia joihin mennä eikä kukaan tulisi mun luo. Yhden kaverin kutsui mutta sillä on velvollisuuksia. Nyyttikestit tuntemattomien kanssa ei nappaa nekään, tai että olisi tarjonnut imaisen boolin jne snäksejä.

Tein mannasuklaapuuron. Kuuntelin äänikirjaa. Estin jälleen yhden idiootin kik viestimessä, jolle olisi pitänyt ilmaiseksi jotain seksiä tarjota. Se oli joku 38v vaikka ihan sama vaikka olisi ollut 58. Sanoi että ottaisin lääkkeet kun sanoin miten asiat on. Ei mulla ole lääkkeitä. Törkeä 82 vuosimallin otus ehkä, eivät nuo ole omalla nimellä että päättelisi sitäkään vähää tai laittaisi omaa kuvaa että voisi tunnistaa kuka sieltä oikein kyselee. Erikoisen normaalia vaan juu, ei yhtään turvallista siis. Miehet kaikki ovat himoineen karseita predatoreita, hyväksikäyttäjiä, luulevat itsestään jotain suurtakin.

Tekstareita vaihdoin jonkun lesboksi itseään nimittävän kanssa, ja se soitti 1sek kestävän puhelun ehdin vastata "iltaa" mutta se lähetti mulle geneerisiä pornokuvia ja väitti niitä joksikin tutuikseen ym tuli stooria. Ehkä se oli pila. Ei kovin luotettavaa. Mistä lähtien ketään 00-luvulla syntynyttä on nimetty Riitaksi. Ei ketään. Jos mä kerron jotain tosijuttua ei minuakaan ketään usko. Poliisit oven takana. Eräs kuningatar Englannissa esti tuhansien naisten pään katkaisut sillä että sanoi "ei sellaista tapahdu".

Niin joo mun piti poistaa se ilmoitus. Varatut miehet vastailee. Kertokaa mikä järki on varatun miehen lähettää viestiä oletettavasti naiselle joka etsii naista. Tein netissä testejä "millainen lesbo olet" ja sain vastauksen itsevarma. Toisen testin mukaan 10 % sellainen. Eka suukko naisen kanssa ja seksuaalisuus heräsi. Siitä on jo yli kymmenen vuotta. Saisi herätä vissii uudestaan kun noita kahjoja olisi joka varpaalle. Kiss my boots!

Miten naiset on enimmistö jotka jaksaa seurailla tai lukea, olla niiitä jotkä käy vierailees, ja sit miehet kommentoi vaan jos mainitsen mitä tahansa akteihin liittyvää. Penetraatiokeskeisyys.

Mitähän sitä tekisi kun pyhäinpäivä roikkuu katosta mutta silti vähän peruttu. Ehkä olisi voinut mennä haudalle sytyttää kynttilöitä. En tiedä onko tää jo tehty. Joo, nyt siis menossa haudoille kynttilöitä pistää kun tekstasin sille joka asiaa hoitaa.

Täytyy vaan laittaa jotain paitaa tai vaihtaa mun yöpaita. Puoli tuntia aikaa olla valmiina. Heippati hei. 🕯