ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 30. lokakuuta 2020

Kajsa pelkää otsikkoa koska ei ole ansainnut elää kun on niin ruma ja terveisiä markkinamiehille että oman kullin kuvia nyt NUQ

Taas siis yksi turha lippulappunen kansioon että mihin on osallistunut. Argh. Muutenkin kehuja ja kiitosta. Ideoita, osaamista, oma-aloitteisuutta. Ilo seurata. Ei me sentään pornoa tehty. Muutenkin tuon pajan tehtävästä jäi toteuttamatta. Kaikki.

En tiedä. Mulla on jo omaa paniikkia kun ei ole hankkia alkoholia huomiseksi ja ylitsevuotava hätä nauttia täysikuusta ja kekristä tai siitä että tuonpuoleisen rajat hämärtyy ja demoneita pitäisi harhauttaa että eksyvät takaisinkin mistä tulivat.

Söin liikaa. Olin roskaämpäri toisille. Nyt on vähän kuvottavaa oloa tai morkkis. Ihan kiva että loppui ajattelisin. 6 egeä jäi bussikortille. Se on melkein vielä parin päivän matkat. Ei kai tämä olotila parane itsekseen.

Mulla oli finni sieraimessa. Meikit kakuttui nenänpieliin kun en ole kuorinut ihosolukkoa kuivaa pois. Maskiin tarttui huulipunat ja leuasta meikkivoide.

No mutta ei näitä asioita muut huomaa. Kuha johdan tavarat paikoilleen. Huidon kärpäsiä räpin tahtiin, huolehdin muiden muistiinpanoista jotka ei kuulunut tilaan. Vihellän räppäreille taputtamisen sijaan. Eikö räppistarat olleet niitä miesesiintyjiä joille vislata. Mitäs menivät tekee livestreemiä instagramiin kun olin siellä tosin onneksi en näkynyt.

Kautta limaisten pärskeitteni, se olisi perjantai... mitä kauemmin tätä maapallon mukana pyörii aurinkoa ympäri sitä enemmän sitä muuttuu avaruusolioksi.

Oli se kiva. Omanikäisiä. Pariutuneita. Median parissa työskenteleviä. Hyvä me. Onneksi saan introverttinä väsyä moisesta pärsmärtelystä. Kajsa, hyvä. Tämän tiesimme. Aloitin katsoa jotain jatkoa yhdelle sarjalle Yodan lapsuudesta mutta haluan vain tämän äklön olon pois ja kirjoitus tarjoaa katarttista sanaoksennusta sekä muuta ajateltavaksi? Sitä paitsi "This is the way."